Segíthetünk?

Blog

2022. május 26.

Webshopokat is érintő jogszabályi változások lépnek életbe Május 28-tól

Több ponton módosul a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (megfelelve az európai parlamenti és tanácsi irányelveknek).

Tovább a cikkhez

2021. június 04.

Ilyen legyen a webshopod kezdőlapja!

Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogy milyen legyen a weboldalad megjelenése. Most nézzük meg milyen megoldások javasoltak, hogy tökéletessé varázsold a webshopod kezdőlapját!

Tovább a cikkhez

2021. január 19.

Tartalommarketing tippek az e-kereskedelem berobbantásához

A tartalommarketing a legjobb hosszútávon megtérülő módszer a márkaérték növelésére, közönségmegtartásra, és a vásárlás ösztönzésre. Tippek:

Tovább a cikkhez

2021. január 05.

Közösségi E-kereskedelem: Hogyan vágjunk neki a 2021-nek hatékony közösségi médiával?

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az online kereskedelem folyamatosan változik és új megoldásokkal rukkol elő. A szorgalmas hirdető pedig minden figyelmét arra fordítja, hogy lépést tartson az újabb és újabb trendekkel. Amikor már azt hitted, hogy sínen van az e-kereskedelmi stratégiád, egy új paradigma tűnik fel a láthatáron!

Tovább a cikkhez

2020. október 08.

Milyen hatással lesz az idei ünnepi szezonra a COVID-19?

Mire készülhetnek a kereskedők az idei ünnepi szezonban? Mi lesz az idei black friday-jel? Biztosan sok kerekedő próbál találgatni és felkészülni. Az alábbi cikk a lehetséges kimeneteket taglalja.

Tovább a cikkhez

2020. június 23.

Hogyan optimalizáld Instagram oldaladat Shoppingra?

Ha online értékesíted termékeidet, nincs mese, ismerned kell az Instagram Shopping funkcióját! Ahelyett, hogy az Instagram oldaladról irányítanád át a felhasználókat a honlapodra, tedd lehetővé számukra, hogy közvetlenül a felületen keresztül vásárolhassanak! Megmutatjuk, hogyan!

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!