Segíthetünk?

Blog

2021. április 13.

Így tedd rendbe weboldalad megjelenését!

Néhány egyszerű vizuális megoldással felhasználóbarátabbá teheted weboldalad, ami jelentősen javíthat a SEO eredményeken és növelheti az ügyfeleid számát.

Tovább a cikkhez

2020. december 15.

3 webdizájn trend 2020 végén

Az év végi hajrában jellemzően lelassulnak a honlapok dizájn újításai, helyette a cégek az ünnepi értékesítési szezonra koncentrálnak. Viszont az ünnepi szezon nem minden vállalkozást érint. Lássuk, mik az aktuális dizájn trendek 2020 végén!

Tovább a cikkhez

2020. október 30.

Mitől egyre népszerűbbek a sötét módban megjelenő weboldalak?

Te szoktad használni a sötét módot böngészőben, tableten, mobilon? Az elmúlt néhány évben ugrásszerűen megnőtt az igény rá. Mi állhat ennek hátterében? Ez a cikk felsorolja ennek magyarázatait.

Tovább a cikkhez

2017. október 12.

UX design trendek 2018-ban

Ahogy nő a látogatók elvárásai a zökkenőmentes, jól áttekinthető és könnyen kezelhető weboldalak irányába, úgy kap egyre nagyobb szerepet a felhasználói élmény és válik egyre kritikusabbá egy vállalkozás sikere szempontjából.

Tovább a cikkhez

2016. május 09.

GoMobile – Mobil használat és mikro-momentumok

A mobil szerepe jelentősen átalakult az okostelefonok és a mobilinternet elterjedése óta. Ma már mint társra, állandó és mindig elérhető információforrásra tekintünk telefonunkra. A kommunikáció mellett használjuk hírolvasásra, üzletkeresésre, konkrét termékről való informálódásra, még akkor is, ha egy üzleten belül vagyunk és a kezünkben tartjuk éppen.

Tovább a cikkhez

2015. december 03.

Responsive web design előnyei és hátrányai

Minden bizonnyal sokszor felmerült már nálad is kérdésként a mobil web stratégia kialakítása, hiszen elmúlt már az az időszak, amikor a cégek a mobil forgalmukat figyelmen kívül hagyhatják. Az alábbiakban az egyik legnépszerűbb megoldást, a responsive web design előnyeit és hátrányait mutatjuk be, összehasonlítva az elkülönített weboldal tulajdonságaival.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!