We understand, we deliver.

Marketing az E-kereskedelemben: a PESO modell

A Marketing sokszor megtévesztő. A folyamatos döntés a kreativitás, a tartalom és az értékesítés kombinációiról, vajon melyik fog a legjobb konverzióhoz vagy a megtérüléshez (ROI) vezetni? Hogyan allokáljuk a hirdetést vagy a munkaerőt? Kell egyáltalán egy online kereskedelmi vállalkozásnak fókuszálnia a keresőoptimalizálásra, tartalommarketingre vagy bármi másra? Hogyan szólítod meg a potenciális vásárlói célközönségedet?

A piacon több modellel találkozhatunk, amely segít megbirkózni a marketing ezen rejtélyes oldalával. Az egyik legnépszerűbb közülük a PESO (Paid, Earned, Shared, Owned) – amely segít szervezni, kezelni és fejleszteni a marketing kampányainkat.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

Remarketing hirdetés a YouTube megtekintőknek

E hónaptól kezdve már megjelenhetünk keresőhirdetésekkel azoknak, akik korábban megtekintették a Youtube-ra feltöltött videóinkat. Arra már eddig is volt lehetőségünk, hogy felkerüljenek a remarketing listákra azok a felhasználók, akik valamilyen interakcióba kerültek a videóinkkel. Mostantól erre a listára a Google keresőjében is megjeleníthetünk hirdetéseket.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

4 új AdWords lehetőség webáruház hirdetésekhez

A közelmúltban zajlott le a Google Marketing Next, melyen számtalan új lehetőséget és újdonságot mutattak be. A legizgalmasabb bejelentés azonban a Google Optimize és az Adwords integrációjának lehetősége, mely az Analytics alapú A/B tesztelés mellé kínál ingyenes és izgalmas alternatívát.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

Technikai SEO: Szervernaplók elemzése SEO problémák megoldásához

A keresőoptimalizálás egy méltatlanul ritkán alkalmazott technikáját vesszük ezúttal górcső alá. Bár elsőre ijesztőnek tűnhet a téma, valójában meglepően egyszerűen kezelhetők és feldolgozhatók a webszerver által létrehozott naplóállományok. Számos olyan eset van, ahol egy adott probléma hatékony felderítéséhez bele kell néznünk a szerver logokba. A cikk során áttekintjük ezen állományok értelmezését, használatát és különféle feldolgozási módjait, majd valódi példákon keresztül alkalmazzuk az ismereteket.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1

127 tény a videómarketingről, amit valószínűleg nem ismertél

websitebuilder.org.uk honlap infografikájában szinte az összes ismert és ismeretlen tényt összegyűjtötték a video marketingről, beleértve annak történetét, növekedését, előnyeit és jövőjét. Minden, amit ma egy döntéshozónak ismernie kell, ha videómarketingben gondolkodik.

Olvass tovább a mrbugtv.com olalán -»

slide_template:
default

Így arasd le a SEO babérokat, ha webáruházad van

Következő tippjeink segítenek, ha a keresőoptimalizálás eszközeivel lendítenél webáruházad forgalmán.

A webáruház SEO már-már egy önálló műfaj: néhány klasszikus on-site taktikát ekkora volumennél ugyanis egyszerűen lehetetlen véghezvinni. Digitális bicskánk már az akár több százezer egyedi meta adat megírásába és feltöltésébe, vagy a több millió lehetséges kulcsszókombináció felkutatásába is jócskán beletörhet.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_linkedin:
2
essb_pc_facebook:
6

AdWords kampány: Limitált napi hirdetési keret?

Nincs itt a “világvége”, ha limitált a keretünk az AdWords hirdetésekre. A siker nagyban függ attól, hogy milyen piaci szegmensben és milyen szintű versenyben kell dolgoznunk.

Három egyszerű kérdéssel – és a sikerek mérésével és értékelésével – tisztába lehet tenni, hogyan lehetnek sikeresek az AdWords kampányok alacsony keretekkel is.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

4 tipp a B2B vásárlói életciklus szakaszainak SEO támogatására

A tartalommarketing szempontjából kulcsfontosságú vásárlói életút különböző szakaszaiban érhetjük el igazán hatékonyan a B2B döntéshozókat is. A kérdés csak az, hogy azt találják-e meg, amit keresnek?

A tartalommarketing aktivitásokkal kapcsolatban is elsődleges a ROI fókusz, azaz, hogy annak eredményessége pontosan kimutathatóvá váljon. A személyre szabott tartalmakkal szemben mára éppen ezért az is kiemelten fontos elvárás, hogy azok minél inkább SEO optimalizáltak legyenek. Ahogy a vállalatok az értékesítési folyamataikat igyekeznek minél jobban a felhasználói életúthoz illeszteni, úgy válik kritikusabbá, hogy a tartalmak mentén minél pontosabban kövessük le a célcsoport keresési igényeit.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com