We understand, we deliver.

4 tipp az offline és online világ összekapcsolására

Napjainkban a percenként növekvő számú, internetre csatlakozó eszközök világában, a felhasználók különféle útvonalakon léphetnek kapcsolatba cégünkkel, márkánkkal. A hirdetők és piaci szereplők, teljes mértékben szeretnék megérteni a felhasználóik viselkedését és szokásait, felhasználva és integrálva a megfelelő csatornákat és kapcsolódási pontokat.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1

AdWords hirdetés: Historikus minőségi mutató

Több nemzetközi hírportál már korábban is megszellőztette, hogy hamarosan többet tudhatunk az AdWords hirdetés eddig igencsak rejtélyesen kezelt minőségi mutatójáról. Májusban a Google hivatalosan is bejelentette, hogy innentől hét új Minőségi mutató áll rendelkezésünkre, melyeket ugyanúgy előhívhatunk az interfészen keresztül az Oszlopok beállítások alól, mint bármelyik másik mutatót.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

A SEO szakemberek 90%-a szerint legalább 12 hónap kell az eredményekhez

Februárban a Google kiadott egy hivatalos videót arról, hogy miként válasszunk SEO szakértőt. A videóban megemlítették, hogy legalább 4-12 hónap szükséges ahhoz, hogy látható eredménye legyen a SEO erőfeszítéseinknek. Barry Schwartz is írt erről egy cikket és a cikk végén szavazásra szólította fel a keresőoptimalizálással foglalkozó szakértőket, hogy szerintük mennyi idő kell az első eredményekhez.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

30 friss videómarketing statisztika, amit ne hagyj ki üzleti döntéseidből!

A videók különböző formában való használata ma már szinte alapvető eleme a vállalatok marketing stratégiájának. Viszont azoknak, akik még csak fontolgatják, hogy érdemes-e ezen a téren fejleszteniük, trendekre, statisztikákra van szükségük. Érdemes ismerni a videós kommunikáció hatékonyságát, a számolni a várható eredményekkel, megtérüléssel, egyáltalán látni azt, kik érhetők így el ebben a formában. Számokat, statisztikákat kell tudnunk, hogy ez alapján akár egy döntés-előkészítő prezentációt készíthessenek.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

Dinamikus keresési hirdetés a gyakorlatban

Kipróbáltad már a a dinamikus keresési hirdetéseket? Ha még nem, akkor épp itt az ideje.

Mi is az dinamikus keresési hirdetés?

A dinamikus keresési hirdetések bekapcsolásával az AdWords rendszere feltérképezi weboldalunk struktúráját, az ehhez tartozó lehetséges kulcsszókészletet és összepárosítja leginkább releváns landoló lapokkal. Ezt követően pedig legenerálja a hirdetési szövegeinket is, melynek címsora automatikusan tartalmazza a keresett kulcsszót, de a leíró sorokat testreszabhatjuk.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

Hogyan illeszkednek a videók egy vállalkozás online stratégiájába?

A Youtube “apukája” a Google új, bárki számára ingyenesen hozzáférhető videó sorozatban foglalja össze a digitális vállalkozáshoz szükséges alapokat a Digital Workshop nevű oktatási felületén.

A keresőóriás nemrég indított egy nagyobb kampányt hazánkban is, hogy megismertesse új, online képzési platformját, aminek része a videós alapokat bemutató sorozat is. A digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő Digital Economy and Society Index alapján a magyar társadalom és a vállalkozások digitális készségei és digitalizáltsága csupán a 20. helyen áll.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

10 ok, amiért érdemes videómarketinget alkalmaznod üzleted profitjának növelésére

Kisvállalati reklám soha nem volt ilyen egyszerű

Néhány évtizeddel ezelőtt még sok marketing eszköz elég drága volt egy KKV számára. Gondoljunk csak arra, ha nagy tömeget akartunk megszólítani, a tévéreklám volt az egyik alapvető lehetőség erre, de a költségei óriásiak voltak. Mára a technológiai fejlődésnek köszönhetően sokkal költséghatékonyabban tudunk akár nagy tömegekhez is elérni. Sok kisvállalkozás későn kap észbe és csak a bevételei csökkenését megállítani száll fel az online marketing „vonatra”.

Tovább a cikkhez

slide_template:
default

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com