We understand, we deliver.

Már az Amazon is influencereket alkalmaz?

Az elmúlt hetekben jelentette be az Amazon megújuló influencer programját. A cég még tavasszal indította bétaprogramját, amelyben YouTuberek számára ajánlott egy új típusú pénz kereseti lehetőséget. A megújított program már nemcsak a YouTube videós térnyerésének kedvez, hanem a Facebook és az Instagram like-alapú kapcsolatrendszerének is.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

15 ajánlott funkció minden webáruháznak

Ha vetünk egy pillantást a legnagyobb webáruházakra, akkor egyből látható, hogy mi a trend: animációk, 360°-os termék előnézeti képek, igazán fejlett szűrési lehetőségek és dinamikus termékkeresés. A trendek alkalmazása azonban nem jelent garanciát a konverzióra, vagy a megfelelő felhasználói élményre. Van ugyanakkor néhány olyan elem, amivel minden webáruháznak rendelkeznie kell ahhoz, hogy versenyképes és releváns maradhasson.

Az itt bemutatott 15 webáruház funkció garantáltan vonzza az online vásárlókat.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

Webáruház SEO bakik, melyeket jobb elkerülni

Webáruházat üzemeltetsz, termékeid hasznosak, áruk is barátságos, mégsem érkezik elég látogató organikus forrásból? Ennek on-site, webáruház SEO okairól szeretnénk most lerántani a leplet. Ma a webshopok korát éljük, és sajnos nem elég a termékeket feltölteni az áruházba. Ahhoz, hogy a felhasználók megtalálják ezeket a keresőkben, számos olyan oldalon belüli beállítást szükséges eszközölni, melyek megkönnyítik mind a vásárlók, mind a keresőrobotok dolgát. Lássuk hát, mik lehetnek a legnagyobb hibák, és hogyan lehet ezeket megoldani.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

AdWords: Hogyan vegyük fel a versenyt a pénzes konkurenciával szemben?

Van egy jó, és egy rossz hírünk azok számára, akiknek üzleti céljait egy, vagy több nagy költség kerettel rendelkező konkurencia akadályoz az AdWords hirdetésekben. Kezdjük talán a rossz hírrel…

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1
essb_pc_linkedin:
2
essb_pc_google:
1

Hogyan alakítják át a YouTube influencerek a marketing szabályait

Sanjay Nazarali, a Carat Global stratégiai vezér igazgatója, és kutatása szerint az influencerek segítségével bármely márka megerősítheti jelenlétét a piacon, de ahhoz, hogy sikerrel járjunk új marketing megközelítésekben kell gondolkodnunk.

Egy adott YouTuber csatornája remek lehetőségnek bizonyul hirdetések megjelenítésére törekvő márkák számára. Ugyanis a nagy csatornák munkásságát legtöbbször tartalomra éhes, szenvedélyes rajongók elszántan, nagy figyelemmel követik. Éppen ezért nem meglepő, hogy a YouTube influencerek válnak vonzó partneré hosszútávú együtt működések kapcsán.

Tovább a cikkhez

slide_template:
default

AdWords kampány optimalizálása 8 lépésben

AdWords kampány optimalizációnál -mint az élet sok más területén is- kiemelkedően fontos teljesítményünk időszakos átértékelése, a folyamatos fejlődésre való törekvés és a kitűzött -jelen esetben vállalati- céljaink elérése. Ebben a cikkben ehhez szeretnénk pár alapvető javaslattal hozzájárulni.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com