We understand, we deliver.

Új képzés sorozatunk indul vezetők számára – Head of Digital

Az online marketing olyan szerteágazó, folyamatosan fejlődő terület, amelyre kifejezetten igaz, hogy a tudás megszerzésével és önmagunk folyamatos fejlesztésével megfelelően és szemmel láthatóan támogathatjuk cégünk sikerességét. A digitális marketingben rejlő lehetőségek széles tárházának kiaknázásához kínálunk segítséget új képzés sorozatunkkal, melynek első részében a keresőoptimalizálásra helyezzük a hangsúlyt.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_linkedin:
1
essb_pc_facebook:
2

Konkurenciafigyelés a Közösségi Médiában

A közösségi média stratégia határozza meg, mennyire hatékonyak a kampányaid és mennyire értékes a közösség jelenléte a vállalkozásod számára. A stratégia megteremtése elég nehéz lehet, de még mindig nehezebb tudni, mikor vagy miként javítható. Itt jön be a versenytárs kutatása.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_linkedin:
1

Search Console újratöltve – Avagy hogyan használd az új felületet

Manapság számos lehetőségünk van arra, hogy külsős szoftverek segítségével feltárjuk az oldalunk működésbeli problémáit, külső-belső linkeket és kulcsszavakat elemezzünk. A lehetőségek szinte végtelenek, szaktudás, időráfordítás és büdzsé kérdése, hogy milyen mélységű SEO auditot készíthetünk weblapunkról.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

6 YouTube SEO tipp, hogy még több nézőt elérj

A YouTube 2005-ös születése óta hihetetlen számokat ért el. Nem csak a világ legnagyobb videó megosztó és megjelenítő platformja lett, de a második legnagyobb keresőmotor a Google után és a harmadik legnagyobb webhely a világon. Jelenleg több mint egymilliárd ember rendelkezik YouTube fiókkal és a felhasználók 300 órányi videós tartalmat töltenek fel percenként.

Tovább a cikkhez

slide_template:
default

17+1 SEO módszer, hogy kis erőfeszítéssel nagy sikereket érj el 2019-ben

Jól szerepelni a keresőben nem egyszerű feladat. Hosszadalmas és nehéz feladat, amely akár három különböző szakma feladatát felöleli. Persze nem kell kétségbe esni. Itt is vannak olyan trükkök, jó tanácsok, amelyeket ha megfogadsz, programozó nélkül is kipofozhatod a weblapod.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

Technikai SEO Checklist nem technikai beállítottságúaknak

Szóval vannak szuper tartalmaid. És vannak értékes linkeid. Az oldalad technikai problémái azonban visszavetik az eredményeidet és a weboldalad közel sem teljesít úgy, ahogyan lehetne. Például hogyan is lehetne jó a SEO-d, ha az oldalaid nincsenek indexelve?

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com