Segíthetünk?

Blog

2022. augusztus 04.

10 bevált módszer a jól konvertáló landoló oldalhoz

Látogatókat terelni a landoló oldaladra szuper dolog – de még hátra van a munka oroszlánrésze: elérni, hogy konvertáló látogatók legyenek!

Tovább a cikkhez

2022. augusztus 03.

Google Merchant Center irányelvfrissítés

A Google frissítette a Merchant Center szerkesztési és technikai követelményekre vonatkozó irányelvét, így módosult a „Bejelentkezés szükséges” és a „Korlátozott vásárlás” megnevezésű probléma esetén alkalmazandó intézkedés.

Tovább a cikkhez

2022. augusztus 01.

A Google automatikusan frissíti az intelligens Shopping kampányokat a Performance Max kampánytípusra

A Google megkezdte az automatikus frissítések bevezetését, amelyek az intelligens shopping kampányokat Performance Max kampánytípusra alakítja.

Tovább a cikkhez

2022. július 29.

Így készíts Facebook és Instagram nyereményjáték szabályzatot

Nem vitás, hogy a márkák és szolgáltatások online kapcsolatépítésének leghatékonyabb módja továbbra is közösségi oldalakban rejlik. A különféle platformok számtalan lehetőséget biztosítanak a márkaépítésre, illetve óriási szerepük lehet az e-kereskedelemben. Ahhoz, hogy fel tudjuk építeni közösségünket, illetve a meglévő követőtábor érdeklődését fenntartsuk – azaz, rendszeres posztoljunk, illetve olyan tartalommal töltsük fel az közösségi oldalunkat, amely interakcióra buzdít – még mindig az egyik legnépszerűbb módszer a nyereményjátékok szervezése. Hiszen ki ne szeretne néhány kattintással értékes ajándékokat nyerni?

Tovább a cikkhez

2022. július 27.

A Facebook hírfolyamának módosításai javíthatják az elérést és a felfedezhetőséget

A Facebook kezdőlap hírfolyama ketté válik. Zuckerberg bejelentette, hogy a Facebook hírfolyamát két lapra osztják; Kezdőlap és hírcsatorna.

Tovább a cikkhez

2022. július 26.

Új, ingyenes képelemző eszközzel rukkolt elő a Google

A Google új, felhő alapú és mesterséges intelligencia alatt futó eszköze, aminek segítségével megtudhatjuk, hogy hogyan értelmezi a képünket a Google algoritmusa.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!