Segíthetünk?

Blog

2021. június 10.

Facebook F8 konferencia összefoglaló

Az online konferencia legmeghatározóbb témája a vállalkozások és a felhasználók közötti kommunikációs csatornák fejlesztése volt. Kiemelt szándékuk volt a fejlesztők munkáját segíteni, ezzel együtt a cégek növekedését a platformon.

Tovább a cikkhez

2021. június 09.

Clubhouse: cégek számára is hasznos kommunikációs felület?

A Clubhouse a legújabb belépő a népszerű közösségi médiaalkalmazások körében. Lehet saját közönségépítésünkre használni? Így tudjuk felkészülten várni a hazai érkezését!

Tovább a cikkhez

2021. június 08.

Google core update érkezett június 2-án

A Google egy széleskörű frissítést, úgynevezett core update-et hajtott végre június másodikán, ám nem tudtak mindent megvalósítani, amit szerettek volna, úgyhogy júliusban jön a frissítés második fele.

Tovább a cikkhez

2021. június 07.

Új Amazon hirdetési funkciók

A járványhelyzet jelentősen felgyorsította az e-kereskedelmet azzal, hogy az emberek boltban vásárlás helyett inkább online kezdtek rendelni. De ez nem jelenti azt, hogy a digitális marketingben könnyen és egyszerűen beállt egy új rend.

Tovább a cikkhez

2021. június 04.

Ilyen legyen a webshopod kezdőlapja!

Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogy milyen legyen a weboldalad megjelenése. Most nézzük meg milyen megoldások javasoltak, hogy tökéletessé varázsold a webshopod kezdőlapját!

Tovább a cikkhez

2021. június 03.

A Google Ads bevezeti a havi költési limitet

A Google nemrég bejelentette, hogy június 1-jétől a hirdetők fiókszinten beállíthatják a havi költési limitet. Azoknak a kampánymenedzsereknek, akik több kampányt is futtatnak a fiókban, hasznos lesz ez az újítás, hiszen könnyebben tudják betartani a havi költségkeretet.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!