We understand, we deliver.

Mire jó a Google Optimize?

Amennyiben azon gondolkozol, hogy hogyan tudnál megfelelő számú konverziót elérni az oldaladon, talán találkoztál már az A/B tesztelés fogalmával. Sokszor azonban ez korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek gondolnánk. A Google Optimize épp ebben segít. Nem más ez mint egy A/B tesztelő tool, amely mindenki számára ingyenesen elérhető, ráadásul könnyen kezelhető.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1

6 bevált gyakorlat a Display hálózat reszponzív hirdetéseire

Az elmúlt néhány év során a Google vizuális hirdetései egységesen reszponzív hirdetésekké alakultak át, felváltva ezzel a szöveges hirdetéseket. Az ilyenfajta hirdetések szöveges részt, valamint képeket is tartalmaznak, összegyúrva ezzel a korábbi szöveges és banneres hirdetéseket.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_linkedin:
1
essb_pc_facebook:
1

Milyen szinten szükséges az emailek perszonalizációja?

Egy megfelelően megírt és elküldött email majdnem olyan jó tud lenni, mint egy személyes beszélgetés. Amennyiben te is azok közé tartozol, akik használják az emailt, mint marketing tevékenység, bizonyára tudod, hogy érdemes az elküldött leveleket személyre szabni.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

10+1 ok, amiért SEO nélkül ma már nincs élet

SEO – ez a misztikus három betű. Sokan beszélnek róla, de sajnos kevesen foglalkoznak vele igazán.

Ebben a cikkünkben megpróbálunk nektek kedvet csinálni, ahhoz, hogy kicsit komolyabban vegyétek a weboldalatok keresőoptimalizálását és meglássátok a benne rejlő üzleti lehetőségeket. Különös tekintettel az ügyfélszerzésre, a vásárlások felpörgetésére és a kedvezőbb megtérülésre.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default

SEO vs. PPC – Melyiket válaszd?

Ha digitális marketingről van szó – főleg ha gyerekcipőben jársz még a témával kapcsolatban -, mindig felmerül a kérdés, hogy melyik a megfelelőbb számodra és vállalkozásod számára; SEO vagy PPC. Milyen előnyökre tudsz szert tenni, vagy esetlegesen milyen hátrányokat jelent számodra az előbb említett marketing eszközök használata? A következő részben ezeket fogjuk boncolgatni.

Tovább a cikkhez

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com