Segíthetünk?

Impresszum

A honlapot a Klikkmánia Gazdasági Tanácsadó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság üzemelteti.

Székhely: 2013 Pomáz, Katona Sándor utca 8.
Fióktelepek:
1061 Budapest, Andrássy út 36. 3. em. 6.
4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 4-6. 4. em. 4.
Nyilvántartó bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-134685
Adószám: 11744687-2-13

Elérhetőségek:

E-mail cím: hello (kukac) klikkmania.hu
Telefon: 06 20 774 3790

Tárhelyszolgáltatóra vonatkozó adatok:

Cégnév: Rackforest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1116 Budapest, Sáfrány utca 6.
Telephely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. III. em. 3019.
E-mail cím: info@rackforest.hu
Honlap: https://rackforest.com

Webdesign

Avalanche Kreatív Ügynökség

Fejléc illusztrációk

Simonyi Eni

Jogi nyilatkozat

A weboldal teljes tartalma a Klikkmánia Kft. tulajdonát képezi. A weboldalon található tartalmakat (különösen, de nem kizárólag: kép- és hanganyagok, audiovizuális tartalmak, animációk, írások) a Klikkmánia Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A tartalmakat szerzői jog védi, azok bárminemű felhasználása – a jogszabályszerű idézés (forrásmegjelöléssel) kivételével – kizárólag a Klikkmánia Kft. írásbeli engedélye birtokában történhet. A tartalmak jogosulatlan felhasználása, illetve a weboldal elemeinek akár részben akár egészben történő másolása tilos. Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

A weboldalon található valamennyi szöveges tartalommal kapcsolatos szerzői jog jogosultja a Klikkmánia Kft. A weboldalon található tartalom ‌teljes vagy részleges felhasználása esetén a Klikkmánia Kft. és az azt felhasználó között a felhasznált tartalom vonatkozásában felhasználási megállapodás jön létre, melynek keretében ‌a Klikkmánia Kft. jogosult nettó 50.000 Ft / nap / domain összegű felhasználási díjat, valamint a közjegyző által kiállított, a weboldal tartalmáról szóló ténytanúsítvány költségét a felhasználónak kiszámlázni, egészen addig a napig, melyen a tartalom véglegesen és visszaállíthatatlanul törlésre kerül a felhasználó oldalán. A tartalom felhasználásával a felhasználó a fenti kikötéseket és díjakat elfogadja.

A Klikkmánia Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. A Klikkmánia Kft. kizárja felelősségét a weboldalon található linkkel kapcsolt honlapok tartalmáért, illetve megbízhatóságáért. Továbbá, a Klikkmánia Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalon található információk, grafikák, ábrák, képek, stb. helytállóságáért, illetve bármilyen célra való alkalmasságát illetően.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!