Segíthetünk?

Impresszum

A honlapot a Klikkmánia Gazdasági Tanácsadó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság üzemelteti.

Székhely: 2013 Pomáz, Katona Sándor utca 8.
Fióktelepek:
1061 Budapest, Andrássy út 36. 3. em. 6.
4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 4-6. 4. em. 4.
Nyilvántartó bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-134685
Adószám: 11744687-2-13

Elérhetőségek:

E-mail cím: hello (kukac) klikkmania.hu
Telefon: 06 20 774 3790

Tárhelyszolgáltatóra vonatkozó adatok:

Cégnév: Rackforest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1116 Budapest, Sáfrány utca 6.
Telephely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. III. em. 3019.
E-mail cím: info@rackforest.hu
Honlap: https://rackforest.com

Webdesign

Avalanche Kreatív Ügynökség

Fejléc illusztrációk

Simonyi Eni

Jogi nyilatkozat

A weboldal teljes tartalma a Klikkmánia Kft. tulajdonát képezi. A weboldalon található tartalmakat (különösen, de nem kizárólag: kép- és hanganyagok, audiovizuális tartalmak, animációk, írások) a Klikkmánia Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A tartalmakat szerzői jog védi, azok bárminemű felhasználása – a jogszabályszerű idézés (forrásmegjelöléssel) kivételével – kizárólag a Klikkmánia Kft. írásbeli engedélye birtokában történhet. A tartalmak jogosulatlan felhasználása, illetve a weboldal elemeinek akár részben akár egészben történő másolása tilos. Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

A weboldalon található valamennyi szöveges tartalommal kapcsolatos szerzői jog jogosultja a Klikkmánia Kft. A weboldalon található tartalom ‌teljes vagy részleges felhasználása esetén a Klikkmánia Kft. és az azt felhasználó között a felhasznált tartalom vonatkozásában felhasználási megállapodás jön létre, melynek keretében ‌a Klikkmánia Kft. jogosult nettó 50.000 Ft / nap / domain összegű felhasználási díjat, valamint a közjegyző által kiállított, a weboldal tartalmáról szóló ténytanúsítvány költségét a felhasználónak kiszámlázni, egészen addig a napig, melyen a tartalom véglegesen és visszaállíthatatlanul törlésre kerül a felhasználó oldalán. A tartalom felhasználásával a felhasználó a fenti kikötéseket és díjakat elfogadja.

A Klikkmánia Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. A Klikkmánia Kft. kizárja felelősségét a weboldalon található linkkel kapcsolt honlapok tartalmáért, illetve megbízhatóságáért. Továbbá, a Klikkmánia Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalon található információk, grafikák, ábrák, képek, stb. helytállóságáért, illetve bármilyen célra való alkalmasságát illetően.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!