Segíthetünk?

Gyakornokok foglalkoztatása a Klikkmánia Kft-nél

  • A kedvezményezett neve: Klikkmánia Kft.
  • Projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása a Klikkmánia Kft-nél
  • Szerződött támogatás összege: 6 324 000 Ft
  • Támogatás mértéke: 80%
  • Projekt befejezési dátuma: 2022.08.31.
  • Projektazonosító száma: VEKOP-8.3.2-18-2018-00012

Projekt leírás:
A Klikkmánia Magyarország első Google Partneri minősítéssel rendelkező ügynöksége. Elsősorban az internetet aktívan használó vállalatok számára kínálunk költséghatékony, teljesítményorientált megoldásokat és tanácsadást. Fő tevékenységünk a nagy költségvetésű, komplex keresőmarketing és egyéb performance marketing kampányok tervezése és folyamatos menedzsmentje, erős mobil fókusszal.

A Klikkmánia Kft. megalapításának fő oka az volt, hogy a Magyarországon akkoriban megszülető keresőmarketing szolgáltatások iránti érdeklődést, igényeket kiszolgálja. Célunk a fejlődésünk dinamizmusának megőrzése, és a folyamatosan változó online környezetben szükséges naprakész tudás megőrzése. Mivel ügyfélportfóliónk, és ezzel együttesen a megbízásaink mennyisége folyamatosan nő, ezt csak a csapatunk bővítésével tudjuk megfelelő szakmai színvonalon kiszolgálni.

1. Piaci helyzete

A magyarországi online- és keresőmarketing piac –a nemzetközi trendekhez hasonlóan- folyamatosan bővül, újabb és újabb piaci szereplők megjelenését hozva magával. Ennek eredményeképpen a verseny is egyre szorosabb, intenzívebb, ilyen környezetben kell helytállnunk.

2.Főbb szervezetfejlesztési, HR stratégiai céljai, fejlődési lehetőségi

Cégünk 20-25 fős létszámmal dolgozik, azonban a további fejlődéshez szükséges a humánkapacitás bővítése is. A cég vezetése azon dolgozik, hogy folyamatosan motivált, tehetséges, lehetőség szerint fiatal munkavállalókkal bővítsük csapatunkat. Cégünknél kialakult folyamatokat tudnak az új alkalmazottak megtanulni, amelyekhez hozzátehetik saját ötleteiket, gondolataikat.

3.Tervezett gyakornok képzettségét és a tevékenységi terület, amelyen a gyakornok szakmai gyakorlatot szerezne

A tervezett munkakör a keresőmarketing gyakornok, mely nem igényel különösebb szakirányú végzettséget, azonban fontos, hogy az új munkatárs talpraesett és gyakorlatias legyen. A munkavégzéshez szükséges tudást mi átadjuk majd neki, de ehhez szükséges az online- és keresőmarketing szakmai iránti érdeklődés és a hosszútávú elkötelezettség.

4.Gyakornoki kapcsolattartó végzettsége, alkalmassága, betöltött pozíciója

Asztalos Levente a cég tulajdonosa és egyben ügyvezetője is, aki jelentős szakmai és vezetői tapasztalatot halmozott fel az iparágban és a cégvezetésben egyaránt. Több mint 6 éve vezeti a céget, de már előtte is a marketing szakmában tevékenykedett, több, mint egy évtizede. Fő feladatai a cégvezetésen kívül a szakmai vezetés, a pénzügyi folyamatok irányítása, a dolgozók felvétele és betanítása. Mindezek miatt ő a legmegfelelőbb személy arra, hogy a gyakornok segítségére legyen.

5.Munkakör és a tevékenységi terület, amelyen a gyakornok szakmai gyakorlat szerez

– Részvétel a társaság partnerei számára végzett tanácsadási munkában,

– A társaság által (más cégek, illetve saját célra) kezelt online marketing kampányok tervezése, felügyelete, azokról rendszeres jelentések készítése,

– Részvétel keresőoptimalizálási feladatok elvégzésében,

– Piackutatással kapcsolatos feladatok végrehajtása,

– A társaság termékfejlesztésében való részvétel,

– Részvétel az online kampányok felügyeletére vonatkozó információs rendszerének kialakításában és a működés felügyeletében. Információk folyamatos feldolgozása, elemzése,

– Közreműködés a marketing és reklám feladatok irányelveinek kidolgozásában és a végrehajtandó feladatok meghatározásában,

– A dokumentált feladatokon túlmenően valamennyi a munkakörhöz kapcsolódóan, az ügyvezető által meghatározott feladat ellátása.

6.Gyakornok végzettsége

  • Nem igényel különösebb végzettséget, nyelvtudással kell rendelkezniük és talpraesettnek lenniük.

7.Gyakornoki munkahely kialakításához, a munkavégzéshez szükséges eszközök és szoftverek részletes bemutatása

A gyakornoki munkavégzéshez szükséges egy laptop, egy íróasztal és egy irodai forgószék. Ezeket –mivel nem a pályázaton keresztül kívánjuk beszerezni- egyéb forrásból biztosítjuk.

8.Az egyes eszközök és szoftverek hogyan járulnak hozzá a megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához, miért szükségesek a projekt megvalósításához, hogyan kapcsolódnak a gyakornok foglalkoztatásához. Ez nem releváns a mi esetünkben.

9.A projekt hogyan járul hozzá a gyakornok szakmai gyakorlati ismereteinek, munkatapasztalatának, ezáltal munkaerő piaci kilátásaik és foglalkoztatásuk javulásához

Megtanulja a keresőmarketing szakma alapjait és mindezt gyakorlatban is használja majd, ezáltal gyakorlatilag szakmát kap a kezébe. Mivel az online- és keresőmarketing szakmában jelenleg igen nagy munkaerőhiánnyal küzd a szakma, gyakrolatilag biztosított a jövője a szakmában.

10.A projekt számszerűsíthető vagy egyéb módon meghatározható eredményei

A projekt során 2 fő, a belépéskor kevesebb, mint 25 éves fiatal fog olyan tapasztalatot szerezni amelyet remélhetőleg nálunk, de más cégeknél is tovább kamatoztathat.

Hiánypótlás: A projekt megvalósulási helye 1061 Budapest, Andrássy út 36. 3. em. 6.

TK:A projekt során adminisztrációs tevékenység is megvalósul.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!