Segíthetünk?

Blog

2022. július 11.

Útmutató a megfelelő YouTube hirdetési típus kiválasztásához

2021-ben a YouTube magyarországi felhasználói bázisa megközelítőleg 6,91 millió főt tett ki, és 2025-re az előrejelzések szerint eléri a 7 milliót. Ezt a számot nem lehet figyelmen kívül hagyni, a platform óriási kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy segítsen a cégeknek és márkáknak új közönséget vonzani és hűséges követőket biztosítani.

Tovább a cikkhez

2022. május 27.

Fedd le sikeresen a vásárlói tölcsér teljes szakaszát Google Adsben

Előző cikkünkben leírtuk és tippeket adtunk arról, hogy a SEE THINK DO CARE stratégiát hogyan lehet Facebook hirdetési felületén sikeresen alkalmazni. Most ugyanezt fogjuk tenni, ahogy azt ígértük is, Google Ads kampánystratégia kiépítéséhez.

Tovább a cikkhez

2022. május 25.

Mindent a vásárlók érdekében – Google Marketing Live 2022

Az elmúlt évben a Google bejelentései meglehetősen sűrűn érkeztek, mivel a digitális keresőóriás számos változtatást hajtott végre hirdetési platformján, a Google Ads-en. A vállalat idén sem tétlenkedik, nagy hangsúlyt fektet az innovációra. A technológia gyors fejlődése, különösen a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML) területén, a marketing és a hirdetések izgalmas új korszakát is jelentik.

Tovább a cikkhez

2022. március 25.

Trueclicks vs. Optiscore – Avagy hogyan garantáld kampányaid minőséget?

A TrueClicks és az Optimization Score segítségével, lehetőségünk van mindig naprakészen tartani a Google Ads fiókunkat vagyis maximalizálni a teljesítményt.

Tovább a cikkhez

2022. március 09.

PERFORMANCE MAX – ESETTANULMÁNY profession.hu

A Profession.hu álláshirdetői portál számára B2C fronton a jelentkezők számának növelése volt a cél költséghatékony módon. Büszkék vagyunk arra, hogy kampányaink sikerének köszönhetően nagyon pozitív hatást értünk el abban, hogy több tízezer ember megtalálja a számára legmegfelelőbb állást a COVID 19 idején is. Az alábbi esettanulmányban szeretnénk rávilágítani arra, hogy milyen tapasztalatokat szereztünk és milyen eredményeket értünk el Perfomance Max kampányok bevezetésével.

Tovább a cikkhez

2022. február 11.

A PPC kampányokat érintő hirdetési csalások 5 leggyakoribb típusa

A reklám csalások mindenkit érinthetnek, akik a digitális reklám iparban dolgoznak. Egy statisztika alapján a PPC hirdetésekre leadott kattintások 20 %-át kattintási csalások okozzák. Valójában többféle hirdetési csalás létezik, amelyek különösen a PPC hirdetéseket célozzák.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!