Segíthetünk?

Blog

2020. október 20.

Top3 Facebook stratégia, ami a Te vállalkozásodnak is segíteni fog

Lehet, hogy eddig volt elképzelésed arról, hogy merre tartasz, hogy mit miért csinálsz, de valóban tudatosan alakítottad ki? Vannak adataid, tesztelsz és elemzel?

Tovább a cikkhez

2020. október 15.

Hatékony B2B PPC kampányok 2020-ra

Mivel a B2B ügyfelek több, mint 70%-a keresőmotorokkal találja meg az üzleti partnereit, fontos, hogy minőségi PPC hirdetésekkel prezentáljuk magunkat számukra, a megfelelő időben és a megfelelő üzenettel.

Tovább a cikkhez

2020. október 01.

Bemutatjuk a Google Ads konverziósművelet-készleteit!

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogy miért kell beállítani a konverziókövetést, és hogyan kell a Google konverziósművelet-készleteit használni a kampányok jobb optimalizálása érdekében.

Tovább a cikkhez

2020. szeptember 24.

15 tipp a keresési kampányok optimalizálására

A PPC kampányok optimalizálásakor sok szempontot figyelembe kell venni. Most összegyüjtöttünk 15 tippet arra vonatkozóan, amit az optimalizálások során érdemes szem előtt tartanod. 

Tovább a cikkhez

2020. szeptember 17.

A tökéletes kiterjesztett szöveges hirdetés 4 hozzávalója

Az Optmyzr cég 700 Google Ads fiók összesen egymilliárd megjelenést produkáló 1.2 millió hirdetésének elemzésével megállapította, hogy mi volt a közös pont a legjobban teljesítő kiterjesztett szöveges hirdetésekben (expanded text ad – ETA). Lássuk, mire jutottak.

Tovább a cikkhez

2020. szeptember 15.

Üzleti célok elérése – Facebook vagy Google Display Hálózat segítségével

Az okostelefonok és számítógépek fénykorában a „Google-keresés” és Facebook használat annyira gyakori, hogy hozzátartozik a napi rutinhoz. Hogy melyik a legjobb döntés a  vállalkozásod számára? Vegyük sorra Melyik platform mire való, mekkora kerettel ajánlott elindulni. Mikor, mibe érdemes befektetni.

Tovább a cikkhez

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!