Segíthetünk?

Blog

2021. május 05.

Minden, amit tudni kell az adaptív keresési hirdetésekről

Az egyetlen állandó a változás maga és ezt a Google esetében is megtapasztalhatjuk. 2021. február 18-án a Google bejelentette, hogy az adaptív keresési hirdetések (RSA) lesznek az alapértelmezett hirdetéstípusok, amikor keresési kampányhoz hozunk létre hirdetéseket.

Tovább a cikkhez

2021. április 16.

16 gyakran feltett PPC-s kérdés és válasz

Kérdezd meg egy PPC-kampánykezelőtől, hogyan lehet a legjobban menedzselni a kampányokat és fogadjunk, hogy az esetek 95%-ban az a válasz rá, hogy „az attól függ..”. Ennek az az oka, hogy tényleg a tényezőktől függ.

Tovább a cikkhez

2021. április 09.

Így segíti a PPC a SEO-t

A digitális marketing eszközök implementálásakor fontos meggyőződnünk arról, hogy azok egymást segítve előreviszik az üzletet, nem pedig hátráltatják. Melyikre érdemes koncentrálni, PPC-re, SEO-ra, vagy mindkettőre?

Tovább a cikkhez

2021. március 26.

Hatékony pénzégetési módszerek Google Shoppingban

Míg a Google Shopping talán a legjobb módja annak a digitális marketingben, hogy egy összetett és változatos termékpalettáról egyetlen kampánnyal részletes képi és szöveges információt közöljünk a potenciális vásárlóval és így az edukált felhasználók kattintásai révén magas megtérülése legyen a hirdetésbe fektetett pénzünknek, vannak olyan tipikus hibák, amelyekkel a Shopping hirdetések a felesleges pénzégetésnek válhatnak hatékony eszközévé.

Tovább a cikkhez

2021. március 23.

10 gyakori Google Ads hiba, amit ne kövess el!

A Google Ads alapműködése egyszerűnek tűnik, ám amikor egy gyakorlatlan hirdető elkezd mélyebben megismerkedni a részletekkel, ijesztő és elrettentő lehet a sok részlet és paraméter.

Tovább a cikkhez

2021. március 19.

Kezdő útmutató a Shopping-hirdetésekhez

Ismerd meg a Shopping-hirdetések beállítását és kezelését, optimalizálását. Megmutatjuk, hogy kezdőként mi az amire mindenképpen figyelned kell.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!