Segíthetünk?

Blog

2024. február 07.

Hogyan kérhetünk teljes újraindexelést a Google-től

A forrásunkként megjelölt cikk bemutatja, hogyan lehet teljes újraindexelést kérni a Google-től.

Tovább a cikkhez

2023. március 17.

A TikTok belép a keresési hirdetések piacára, kihívás elé állítva a Google-t és a Microsoftot

A TikTok saját keresési hirdetési platform elindítására készül, amely lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a termékeikhez vagy szolgáltatásaikhoz kapcsolódó konkrét kulcsszavakra és kifejezésekre licitáljanak.

Tovább a cikkhez

2022. július 22.

Lakberendezés SEO: mi áll a Biano.hu webáruház SEO sikere mögött?

Előző cikkünkben megnéztük a (leg)nagyobb, webáruházzal (is) rendelkező lakberendezési áruházak weboldalait keresőoptimalizálási szempontból. Jelen cikkünkben a Biano.hu év/év alapú növekedése mögötti tényezőket próbáljuk meg feltárni.

Tovább a cikkhez

2022. június 23.

Lakberendezés SEO: tényleg annyit számít a brand?

Korábbi blog cikkünkben bemutattuk a online bevásárlási piacot SEO szemszögből, most pedig a lakberendezési piacot vesszük górcső alá.

Tovább a cikkhez

2022. április 29.

Hogy néz ki egy Auchan bevásárlás SEO-szemmel?

Az Auchan weboldalának igen rossz a feltérképezhetősége, ami számos okra vezethető vissza. Köztük a túl sok JavaScript-re, mert ebből fakadóan a Google vagy csak nagyon sok erőforrás útján, vagy egyáltalán nem talál meg fontos termékoldalakat. Emiatt sok termék kulcsszóra nem is rangsorol az Auchan weboldala. A másik ilyen kardinális ok az infinite scroll pagináció, és a nem megfelelő webhelytérkép.
Elmondjuk, milyen meglátásaink voltak a vásárlás során!

Tovább a cikkhez

2022. március 18.

Így néz ki a hazai online bevásárlás SEO szemszögből

Nemrég még a piacba való beavatkozás egyik igen innovatív “menekülőútjának” számított a bevásárlás online térbe való terelése, manapság viszont már egyáltalán nem ördögtől való, hogy online élelmiszer házhozszállítással intézzük heti bevásárlásainkat is. Nem csoda, hiszen a digitalizáció által már igen megbízható és nyomonkövethető lett a folyamat, így az eddig megszokott ételeken túl (pl pizza) miért ne rendeljük a küszöbünk elé a heti élelmiszerszükségleteinket is?

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!