Segíthetünk?

Blog

2021. szeptember 28.

Alapvető webes vitals-mutatók: melyik CMS a jobb?

Idén májusban rangsorolási tényezővé léptek elő az Alapvető webes vitals-mutatók (Core web vials, CWV). A Search Engine Journal pedig szemlézte a HTTP Archive felmérését, amiben azt vizsgálták meg, hogy az amerikai piacon legnépszerűbb CMS motorok közül melyek teljesítenek legjobban ezen mérőszámok tekintetében: a WordPress, a Joomla, a Drupal, a Squarespace vagy a Wix.

Tovább a cikkhez

2021. augusztus 13.

A Bankmonitor.hu SEO szemmel: még bőven van benne potenciál!

Rengeteget írunk a keresőoptimalizálás elméleti oldaláról: mi micsoda, miért fontos, hogyan kéne optimalizálni, milyen változások történnek időről időre a területen. Ügyfeleinknek pedig egy részletes audit során javaslatokkal teli audit formájában a gyakorlatba is átültetjük a blogban csak elméleti szinten taglalt SEO szempontokat.

Tovább a cikkhez

2021. július 14.

Egy termékoldal több termékváltozattal jó vagy rossz SEO szempontból?

Webshopok kialakításánál gyakran felmerül a kérdés, hogy a méret- és színváltozatok egyazon termékoldalon legyenek-e, vagy külön. Attól függ!

Tovább a cikkhez

2021. május 12.

Így használd a Yoast SEO plugint a WordPress oldalad keresőoptimalizálására!

A Yoast az egyik legnépszerűbb, keresőoptimalizálást segítő plugin a Wordpress-felhasználók között. Segítségével rendkívül egyszerűen szabhatjuk át weboldalunkat a különféle SEO-alapelveknek megfelelően. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, pontosan hogyan is könnyítheti meg az életünket a Yoast SEO használata.

Tovább a cikkhez

2021. május 11.

A BrightonSEO 2021 Spring legjobb előadásai

Március 25. és 26. közt tartották meg – a koronavírus járvány kitörése óta másodjára – online a világ egyik legnevesebb SEO konferenciáját, a BrightonSEO konferenciát. Két napon keresztül több mint 50 előadást hallgathattak meg a résztvevők – köztük szerény SEO csapatunk is. Sőt! Nem csak nézőként vehettünk részt a konferencián, de Szabó Csaba kollégánk előadóként is képviseltette magát! 👏

Tovább a cikkhez

2021. május 04.

BrightonSEO – SERPcepció: egy indexelt belső találati lista története

A Google algoritmusa olyan bonyolult, hogy egy komplett iparág épült rá – hiszen mi is ebben dolgozunk. Nagyon sokat tudunk már róla, de időnként mégis érhetnek minket váratlan meglepetések, amelyek önmagukban megérnek egy esettanulmányt. Nos, ez a cikk is erről szól. Nemrég belebotlottunk egy anomáliába, aminek papíron nem kellett volna megtörténnie: egy igen magas volumenű kulcsszóra egy belső találati oldal rangsorolt, mégpedig igen jól. Utánajártunk, hogy mi lehet a háttérben – és meg is találtuk.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!