Segíthetünk?

Blog

2022. július 22.

Lakberendezés SEO: mi áll a Biano.hu webáruház SEO sikere mögött?

Előző cikkünkben megnéztük a (leg)nagyobb, webáruházzal (is) rendelkező lakberendezési áruházak weboldalait keresőoptimalizálási szempontból. Jelen cikkünkben a Biano.hu év/év alapú növekedése mögötti tényezőket próbáljuk meg feltárni.

Tovább a cikkhez

2022. június 23.

Lakberendezés SEO: tényleg annyit számít a brand?

Korábbi blog cikkünkben bemutattuk a online bevásárlási piacot SEO szemszögből, most pedig a lakberendezési piacot vesszük górcső alá.

Tovább a cikkhez

2022. április 29.

Hogy néz ki egy Auchan bevásárlás SEO-szemmel?

Az Auchan weboldalának igen rossz a feltérképezhetősége, ami számos okra vezethető vissza. Köztük a túl sok JavaScript-re, mert ebből fakadóan a Google vagy csak nagyon sok erőforrás útján, vagy egyáltalán nem talál meg fontos termékoldalakat. Emiatt sok termék kulcsszóra nem is rangsorol az Auchan weboldala. A másik ilyen kardinális ok az infinite scroll pagináció, és a nem megfelelő webhelytérkép.
Elmondjuk, milyen meglátásaink voltak a vásárlás során!

Tovább a cikkhez

2022. március 18.

Így néz ki a hazai online bevásárlás SEO szemszögből

Nemrég még a piacba való beavatkozás egyik igen innovatív “menekülőútjának” számított a bevásárlás online térbe való terelése, manapság viszont már egyáltalán nem ördögtől való, hogy online élelmiszer házhozszállítással intézzük heti bevásárlásainkat is. Nem csoda, hiszen a digitalizáció által már igen megbízható és nyomonkövethető lett a folyamat, így az eddig megszokott ételeken túl (pl pizza) miért ne rendeljük a küszöbünk elé a heti élelmiszerszükségleteinket is?

Tovább a cikkhez

2022. február 14.

Játéknet.hu SEO elemzés: lehetőségek tárháza

Előző elemző blog cikkünkben a Bankmonitor weboldalát vettük górcső alá. Az arra kapott pozitív visszajelzések hatására a hasonló elemző cikkek írása mellett döntöttünk.

Tovább a cikkhez

2021. október 22.

Itt van 6 tartalommarketing tipp, ha nincs több ötleted!

Ha úgy érzed, hogy már minden ötletet ellőttél, és fogalmad sincs, hogy miről írhatnál még, akkor íme hat tartalmi ötlet, amik segítenek neked az értékes és vonzó tartalmak előállításában.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!