Segíthetünk?

Blog

2021. május 04.

BrightonSEO – SERPcepció: egy indexelt belső találati lista története

A Google algoritmusa olyan bonyolult, hogy egy komplett iparág épült rá – hiszen mi is ebben dolgozunk. Nagyon sokat tudunk már róla, de időnként mégis érhetnek minket váratlan meglepetések, amelyek önmagukban megérnek egy esettanulmányt. Nos, ez a cikk is erről szól. Nemrég belebotlottunk egy anomáliába, aminek papíron nem kellett volna megtörténnie: egy igen magas volumenű kulcsszóra egy belső találati oldal rangsorolt, mégpedig igen jól. Utánajártunk, hogy mi lehet a háttérben – és meg is találtuk.

Tovább a cikkhez

2021. április 28.

WordPress SEO útmutató – így készíts weboldalt

Jelen cikkünk keretei közt a Wordpress teljeskörű bemutatására és használatára nincs lehetőségünk, ezért elsősorban a SEO vonatkozású témákat vesszük górcső alá. Megtudhatod, mire kell odafigyelned, hogy megfelelően SEO optimalizált legyen a Wordpress oldalad, illetve milyen tippek és trükkök segíthetnek a keresési találati lista tetejére kerülni.

Tovább a cikkhez

2021. április 21.

Strukturált adatok: miért fontosak és hogyan használjuk őket?

Bár sokak számára biztosan ismerősen cseng a “strukturált adatok” kifejezés, ennek jelentése, vagy épp jelentősége nem mindenki számára egyértelmű. Keresőoptimalizálás szempontból viszont semmiképpen sem elhanyagolható, használunk-e ilyen mezőket a honlapunkon. Cikkünkben megvizsgáljuk, hogyan alkalmazhatóak strukturált adatok egy weboldalon, ez pedig hogyan járul hozzá az átkattintási arány javításához és az organikus forgalom növeléséhez.

Tovább a cikkhez

2021. március 30.

Honnan tudod, hogy megfelelőek-e a backlinkjeid?

Mára a különböző rangsorolási tényezők közül az egyik legfontosabbá nőtte ki magát a megfelelő backlinkhálózat. Ez nem feltétlenül meglepő, hiszem a minőségi backlinkjeink képesek jelezni a keresőmotorok felé, hogy mi magunk is hiteles forrás vagyunk. De hogyan is ellenőrizhetjük a backlinkjeink mennyiségét és erősségét? Milyen mérőszámok segítenek ebben? Cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk választ.

Tovább a cikkhez

2021. március 16.

21 SEO tipp 2021-re

Bár már jó pár hete a 2021-es évet tapossuk, azonban sose késő frissíteni vagy összeállítani az éves SEO tervünket. Az alábbiakban összeszedtünk 21 területet, amik meghatározóak lehetnek a weboldalunk 2021-es év SEO teljesítménye szempontjából.

Tovább a cikkhez

2021. február 11.

22 lehetséges ok, ami a rangsorolás és az organikus forgalom csökkenése mögött állhat

Ha a weboldalad organikus forgalma csökkenésnek indult, vagy a rangsorolási adatokban látsz visszaesést, akkor hoztunk 22 lehetséges tényezőt, amik a folyamatok mögött állhatnak. Ezeket megvizsgálva és kiértékelve megállíthatod a honlapod értékeinek további zuhanását.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!