Segíthetünk?

Blog

2021. január 22.

Google: a noindex címkével jelölt oldalak hatással lehetnek az Alapvető webes vitals-mutatókra

A weboldal Alapvető webes vitals-mutatóinak értékelése során a Google a noindex címkével ellátott – vagyis az Indexben nem szereplő – oldalakat is vizsgálja.

Tovább a cikkhez

2020. december 10.

Hogyan tudjuk idén megalapozni a jövő évi SEO sikereinket?

Minden évben megszámlálhatatlan aloldal, landoló lap készül a szezonális ajánlatokhoz, akciókhoz. Mi tévők legyünk ezekkel az oldalakkal év közben? Hogyan tudjuk idén az előnyünkre fordítani a tavalyi SEO erőfeszítéseinket, és hogyan tudjuk idén megalapozni a jövő évi SEO sikereinket?

Tovább a cikkhez

2020. december 08.

Google Search Console: a leggyakoribb hibaüzenetek nyomában

A Google Search Console rengetegféleképp segíti az életünket, ha egy weboldal tulajdonosai vagyunk. Az alkalmazása mára elengedhetetlenné vált, kiváltképp azok számára, akik szeretnének jól teljesíteni a Google találati listájában. Gyakran kapunk tőle azonban olyan üzeneteket, amelyek nem mindig érthetőek – ezek közül fejtünk meg néhányat ebben a cikkünkben.

Tovább a cikkhez

2020. november 10.

Működés világjárvány idején: túlélési tippek helyi vállalkozásoknak

Vastagon benne vagyunk már a járvány második hullámában, és a szigorítások is folyamatosak, ezért érdemes megnézni, hogy mit tehet egy helyi vállalkozás annak érdekében, hogy marketing oldalról biztosítsa a kiszámítható üzletmenetet.

Tovább a cikkhez

2020. október 22.

Lokális linképítés – a helyi vállalkozások csodafegyvere

A linképítés, backlinkhálózatuk gyarapítása egy jól ismert, gyakori SEO-praktika. Helyi vállalkozásként azonban érdemes a hétköznapi linképítéstől eltérő taktikát választani. A lokális linképítés igazi csodafegyver lehet, ha követjük az irányelveit, és képesek vagyunk helyi weboldalaktól linkeket kicsikarni. Ez utóbbi néhány egyszerű trükkel könnyebben mehet, mint gondolnánk.

Tovább a cikkhez

2020. október 06.

Local SEO: Hogyan optimalizáljuk a Google Cégem profilt?

A megannyi lehetőség ijesztő is lehet, mert nem tudjuk, hogy mivel mit lehet csinálni, és a legfontosabb: hogyan kellene jól csinálnunk. A local SEO cikksorozatunk következő részében bemutatjuk, hogy mikre kell koncentrálni.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!