Segíthetünk?

Blog

2021. július 14.

Egy termékoldal több termékváltozattal jó vagy rossz SEO szempontból?

Webshopok kialakításánál gyakran felmerül a kérdés, hogy a méret- és színváltozatok egyazon termékoldalon legyenek-e, vagy külön. Attól függ!

Tovább a cikkhez

2021. május 12.

Így használd a Yoast SEO plugint a WordPress oldalad keresőoptimalizálására!

A Yoast az egyik legnépszerűbb, keresőoptimalizálást segítő plugin a Wordpress-felhasználók között. Segítségével rendkívül egyszerűen szabhatjuk át weboldalunkat a különféle SEO-alapelveknek megfelelően. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, pontosan hogyan is könnyítheti meg az életünket a Yoast SEO használata.

Tovább a cikkhez

2021. május 11.

A BrightonSEO 2021 Spring legjobb előadásai

Március 25. és 26. közt tartották meg – a koronavírus járvány kitörése óta másodjára – online a világ egyik legnevesebb SEO konferenciáját, a BrightonSEO konferenciát. Két napon keresztül több mint 50 előadást hallgathattak meg a résztvevők – köztük szerény SEO csapatunk is. Sőt! Nem csak nézőként vehettünk részt a konferencián, de Szabó Csaba kollégánk előadóként is képviseltette magát! 👏

Tovább a cikkhez

2021. május 04.

BrightonSEO – SERPcepció: egy indexelt belső találati lista története

A Google algoritmusa olyan bonyolult, hogy egy komplett iparág épült rá – hiszen mi is ebben dolgozunk. Nagyon sokat tudunk már róla, de időnként mégis érhetnek minket váratlan meglepetések, amelyek önmagukban megérnek egy esettanulmányt. Nos, ez a cikk is erről szól. Nemrég belebotlottunk egy anomáliába, aminek papíron nem kellett volna megtörténnie: egy igen magas volumenű kulcsszóra egy belső találati oldal rangsorolt, mégpedig igen jól. Utánajártunk, hogy mi lehet a háttérben – és meg is találtuk.

Tovább a cikkhez

2021. április 28.

WordPress SEO útmutató – így készíts weboldalt

Jelen cikkünk keretei közt a Wordpress teljeskörű bemutatására és használatára nincs lehetőségünk, ezért elsősorban a SEO vonatkozású témákat vesszük górcső alá. Megtudhatod, mire kell odafigyelned, hogy megfelelően SEO optimalizált legyen a Wordpress oldalad, illetve milyen tippek és trükkök segíthetnek a keresési találati lista tetejére kerülni.

Tovább a cikkhez

2021. április 21.

Strukturált adatok: miért fontosak és hogyan használjuk őket?

Bár sokak számára biztosan ismerősen cseng a “strukturált adatok” kifejezés, ennek jelentése, vagy épp jelentősége nem mindenki számára egyértelmű. Keresőoptimalizálás szempontból viszont semmiképpen sem elhanyagolható, használunk-e ilyen mezőket a honlapunkon. Cikkünkben megvizsgáljuk, hogyan alkalmazhatóak strukturált adatok egy weboldalon, ez pedig hogyan járul hozzá az átkattintási arány javításához és az organikus forgalom növeléséhez.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!