Segíthetünk?

Blog

2024. február 07.

Készítsd fel WordPress honlapodat a digitális piacokról szóló törvényre!

Cikkünkben megmutatjuk, miként helyezheted előtérbe a felhasználói adatvédelmet egy, a WordPresshez készült, egyszerű beleegyezéskezelő beépülő modul segítségével.

Tovább a cikkhez

2024. február 02.

A Cookiebot támogatja a Google Consent Mode V2-t

Google Consent Mode tanúsítványával rendlkező Consent Management Platforms (CMP) hivatalos partnerként örömmel jelentjük be, hogy a Cookiebot CMP mostantól támogatja a Google beleegyezési mód 2024 márciusától kötelezővé váló 2-es verzióját.

Tovább a cikkhez

2024. január 31.

Így befolyásolják a kapuőrök a digitális hirdetési szolgáltatásokat – dióhéjban a DMA-ról

A digitális piacokról szóló törvény (DMA) új kereteket szab az online hirdetési világnak, olyan szabályokat ró a technológiai kapuőrökre, amelyek a hirdetőket is érintik.

Tovább a cikkhez

2023. augusztus 21.

Használd ki az MI erejét landoló oldaladhoz, hogy több konverziót érhess el

Az Unbounce.com nemrég mutatta be legújabb innovatív funkcióját: a mesterséges intelligencia (MI) által vezérelt konverziós arány optimalizálást. Az MI segítségével optimalizált, valódi eredményeket hozó landoló oldalakat lehet létrehozni.

Tovább a cikkhez

2023. május 25.

AI felsőfokon – a hatékonyság érdekében

Május 23-án és 24-én a Google újabb izgalmas bejelentéseit láthattuk a Google Marketing Live-on, azon a nagy jelentőségű eseményen, amely a mesterséges intelligencia és a Google-termékek összes fontos, izgalmas lehetőségét bemutatta.

Tovább a cikkhez

2022. augusztus 11.

Etikus marketing 2022-ben

Az etikai normák nem új keletű jelenségek a marketingben, hiszen a társadalmi felelősségvállalás alapját jelentik. Egy vállalatnak nem elég csupán a nyereségességre összpontosítani, ha az ügyfélkörét a fiatalabb generációkkal is bővíteni szeretné. Nézzünk néhány alapvető szempontot, ami az etikus marketing alapját adja a 2022-ben!

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!