Segíthetünk?

Blog

2021. február 15.

Így használd a tartalommarketinget a hasonmás célközönségekhez

A tartalommarketing jól használva kis befektetéssel hosszú távú eredményeket hozhat a céged számára. Nem véletlenül használja ezt egyre több vállalkozás a marketing eszközei között.

Tovább a cikkhez

2021. január 12.

2021 B2B marketing trendjei

A B2B marketing drámai változáson ment keresztül az elmúlt 10 évben. Korábban a networking állt a fókuszban, azzal a céllal, hogy a személyes meetingeket biztosítsák a megcélzott vállalat vezető munkatársával. Ez volt az, ami leginkább elválasztotta a B2B marketinget a B2C-től. Azonban ma már nem ilyen egyértelmű a B2B marketingben, hogy kinek is igyekeznek terméket/szolgáltatást eladni.

Tovább a cikkhez

2021. január 08.

13 Marketing ötlet amivel berobbanthatod a Januári forgalmat

Sikerült. 2021-be léptünk, és elbúcsúzunk 2020-tól. Az az év, amely oly sok ~ példátlan ~ tapasztalást hozott nekünk. Valódi pandémiát, viharos gazdasági változásokat, a TikTok térnyerését és még sok minden mást.

Tovább a cikkhez

2020. december 17.

Hova tovább egy ilyen év után? Marketing Trendek 2021-re

Nincs kétség, hogy 2020 egy őrült év volt. A társadalmunkban bekövetkezett nagy változások okozta káosz miatt számos iparágnak – beleértve a marketinget is – fejlődnie és alkalmazkodnia kellett ahhoz, hogy megfeleljen az “új normális” helyzetnek.

Tovább a cikkhez

2020. december 01.

Készüljünk az új évre: 2021 B2B marketing trendjei

A B2B marketing drámai változáson ment keresztül az elmúlt 10 évben. Korábban a networking állt a fókuszban, azzal a céllal, hogy a személyes meetingeket biztosítsák a megcélzott vállalat vezető munkatársával. Ez volt az, ami leginkább elválasztotta a B2B marketinget a B2C-től.

Tovább a cikkhez

2020. november 03.

Hogyan legyen ütős a képes hirdetésed? 2020 legjobb 17+3 vizuális hirdetése

A vizuális hirdetések használata mindenképpen megéri a befektetést a cégek számára. Széleskörű és célzott megjelenést eredményeznek az interneten; segítenek a fogyasztóknak megismerni és könnyebben felismerni a márkát, és a vizuális hirdetésekkel történő újbóli célzás (remarketing) magas megtérüléssel jár.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!