Segíthetünk?

Blog

2021. szeptember 21.

Top sales trendek 2021-ben

A 2020-as év nagyon hosszú volt mindannyiunk számára, mintha egy évtizedet éltünk volna át egy év alatt. Eseményekben gazdag év volt és ezen események jelentős hatással voltak az üzleti világra.

Tovább a cikkhez

2021. szeptember 07.

Növeld a bevételt: a cross-sell és az upsell

Az olyan technikák, mint az upsell és a cross-sell nagy népszerűségnek örvendenek, legyen szó offline vagy e-kereskedelmi értékesítésről. Hogyan növelhetném a bevételt extra tőkebevonás nélkül? Hogyan lehetne az értékesítési folyamatot maximalizálni? A legtöbb cégvezető és vállalkozó gyakran teszi fel ezeket a kérdéseket. A következő két értékesítési eszköz helyes alkalmazásával nagyobb bevételt realizálhatunk, növelhetjük a termékeladásokat és sok hűséges ügyfelet szerezhetünk. Következzen a cross-sell és az upsell!

Tovább a cikkhez

2021. augusztus 30.

Így kezeld a Google értékeléseidet!

Az interneten olvasott értékelések a vásárlási döntés szerves részét képezik. A vásárlók 93%-a szerint befolyásolta a választásukat az olvasott értékelés. Ez a rendkívül magas szám is megmutatja, hogy milyen hatással rendelkeznek az online vélemények. Ha ehhez hozzáadjuk az e-kereskedelem robbanásszerű növekedését bátran állíthatjuk, hogy az értékelések kiemelt fontosságúak a bevételek szempontjából.

Tovább a cikkhez

2021. augusztus 25.

10 vizuális marketing trend, amit neked is ki kell próbálnod

Hogyan formálják a vizuális tartalommarketing trendek a márkaépítési stratégiát? Érdemes szemmel tartani ezeket a legfontosabb trendeket.

Tovább a cikkhez

2021. augusztus 19.

Content Matrix: tartalommarketing profi szinten

A tartalommátrix (content matrix) nem csupán a meglévő tartalmak leltára. Ennek a modellnek a segítségével jobban megérthetjük a közönségünktől kapott reakciókat. Segít azokra a lényeges faktorokra összpontosítani, amelyek a különböző vásárlási fázisokban valóban számítanak.

Tovább a cikkhez

2021. augusztus 04.

Hogyan vásárolnak a nők a Covid 19 járvány után?

Tudományosan is bizonyított tény, hogy a nők vásárlási szokásai eltérőek a férfiakétól. A Koronavírus járvány okozta extrém körülmények kialakulása előtt is általánosságban elmondható volt, hogy a legtöbb nő jobban szeret vásárolni, mint a férfiak.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!