Segíthetünk?

Blog

2021. június 01.

Ügyfélmegtartás felsőfokon – 4 hatékony stratégia, amelyek garantálják a növekedést

Milyen a jó ügyfelek megtartási aránya az e-kereskedelmi térben? Egy ideális világban ez 100%. De a miénk nem ideális világ, ezért nehéz elérni a 100% -os retenciós arányt.

Tovább a cikkhez

2021. május 27.

Így építs bizalmat az ügyfeleidben – online!

Vásárolnál egy olyan webshopból, ami elsőre nem tűnik megbízhatónak? Foglalsz időpontot egy olyan szolgáltatónál, aminek a weboldala kész káosz? És ha az ismerősöd nem ajánl egy online áruházat, akkor vásárolsz ott? A válasz mindhárom esetben: valószínűleg nem. De miért nem? A válasz egyszerű: nem érzel bizalmat az adott vállalkozás, szolgáltatás iránt.

Tovább a cikkhez

2021. május 17.

E-mail marketing automatizálás az e-kereskedelemben

Egyre többen használják ki az e-mail marketingben rejlő lehetőségeket. Az automatizálás során pedig olyan eszközök állnak a rendelkezésünkre, amelyekkel a látogató regisztrálásától kezdve, az első vásárláson át, végigkísérhetjük a folyamatokon. Legyen szó egy be nem fejezett vásárlásról, vagy egy születésnapi emlékeztetőről, a folyamatok automatizálása a segítségünkre lesz.

Tovább a cikkhez

2021. február 15.

Így használd a tartalommarketinget a hasonmás célközönségekhez

A tartalommarketing jól használva kis befektetéssel hosszú távú eredményeket hozhat a céged számára. Nem véletlenül használja ezt egyre több vállalkozás a marketing eszközei között.

Tovább a cikkhez

2021. január 12.

2021 B2B marketing trendjei

A B2B marketing drámai változáson ment keresztül az elmúlt 10 évben. Korábban a networking állt a fókuszban, azzal a céllal, hogy a személyes meetingeket biztosítsák a megcélzott vállalat vezető munkatársával. Ez volt az, ami leginkább elválasztotta a B2B marketinget a B2C-től. Azonban ma már nem ilyen egyértelmű a B2B marketingben, hogy kinek is igyekeznek terméket/szolgáltatást eladni.

Tovább a cikkhez

2021. január 08.

13 Marketing ötlet amivel berobbanthatod a Januári forgalmat

Sikerült. 2021-be léptünk, és elbúcsúzunk 2020-tól. Az az év, amely oly sok ~ példátlan ~ tapasztalást hozott nekünk. Valódi pandémiát, viharos gazdasági változásokat, a TikTok térnyerését és még sok minden mást.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!