Segíthetünk?

Blog

2021. január 14.

Sulis gyakorló feladatokat helyezett el a Google a találati listában

Iskolai gyakorló feladatok jelentek meg a Google találati listán. Egyelőre ez csak teszt, de akár hasznunkra is válhat a későbbiekben.

Tovább a cikkhez

2021. január 13.

Újratervezett Facebook Pages, 5 új szolgáltatással

Az átalakított Facebook Pages új megjelenést, valamint öt új funkciót kínál a vállalkozások és a marketingszakemberek számára. A Facebook célja ezzel, hogy egyszerűbbé tegye a közéleti személyiségek és alkotók számára a közösségépítést, és az üzleti célok elérését.

Tovább a cikkhez

2021. január 11.

Új adat kizárási vezérlők az intelligens ajánlattételhez

Ez az új eszköz segíthet abban, hogy az intelligens ajánlattételi stratégia pontos adatokat használjon a megfelelő ajánlatok beállításakor.

Tovább a cikkhez

2020. december 28.

A Twitter folytatja a fiókok ellenőrzését

A Twitter bejelentette, hogy újraindítja a Verified Accounts programot. A fiókellenőrzés kék jelvényeket tartalmaz, amelyek a Twitter-tagok hitelességét hivatottak jelezni.

Tovább a cikkhez

2020. december 23.

A Google Teszteli interaktív keresési eredmények megjelenítését

A Google egy olyan találati oldalt tesztel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a weboldalakon található képekre kattintva megtekinthessék őket. Ez hatással lehet az átkattintási arányokra is.

Tovább a cikkhez

2020. december 21.

A Google a kiterjesztett valóságot használ kozmetikumok kipróbálására

A Google a kiterjesztett valóságot használja arra, hogy a felhasználók kipróbálják a kozmetikumokat. A Google megjeleníti az influencerek termékajánlatait a mobil Google Shopping találatokban és a Discover feedben is.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!