Segíthetünk?

Blog

2021. június 10.

Facebook F8 konferencia összefoglaló

Az online konferencia legmeghatározóbb témája a vállalkozások és a felhasználók közötti kommunikációs csatornák fejlesztése volt. Kiemelt szándékuk volt a fejlesztők munkáját segíteni, ezzel együtt a cégek növekedését a platformon.

Tovább a cikkhez

2021. június 08.

Google core update érkezett június 2-án

A Google egy széleskörű frissítést, úgynevezett core update-et hajtott végre június másodikán, ám nem tudtak mindent megvalósítani, amit szerettek volna, úgyhogy júliusban jön a frissítés második fele.

Tovább a cikkhez

2021. június 07.

Új Amazon hirdetési funkciók

A járványhelyzet jelentősen felgyorsította az e-kereskedelmet azzal, hogy az emberek boltban vásárlás helyett inkább online kezdtek rendelni. De ez nem jelenti azt, hogy a digitális marketingben könnyen és egyszerűen beállt egy új rend.

Tovább a cikkhez

2021. június 03.

A Google Ads bevezeti a havi költési limitet

A Google nemrég bejelentette, hogy június 1-jétől a hirdetők fiókszinten beállíthatják a havi költési limitet. Azoknak a kampánymenedzsereknek, akik több kampányt is futtatnak a fiókban, hasznos lesz ez az újítás, hiszen könnyebben tudják betartani a havi költségkeretet.

Tovább a cikkhez

2021. június 02.

Google Marketing Livestream 2021 összefoglaló

A COVID-19 helyreállítási folyamata országonként, régiónként és üzleti szektoronként eltérő lesz, de az átalakulás mindannyiunkra hatással van jelenleg is. A Google elkötelezett a gazdasági enyhítés és a világjárványból való kilábalás segítésében. Arra is fokozottan figyelnek, hogy termékeik a lehető legnagyobb mértékben segíthessenek megkönnyíteni az hirdetők dolgát ebben a nehéz időszakban.

Tovább a cikkhez

2021. május 31.

A Microsoft egységes kampánykezelő elindítását jelentette be

A Microsoft új eszközével egy helyen kezelhetjük majd a különböző platformokon futtatott kampányokat és a social média organikus tartalmakat is.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!