We understand, we deliver.

Category Archives: Hírek

Élet a Medic Algoritmus után

Augusztus eleje óta folyamatos változásban van a Google, azonban a legfontosabb, az úgynevezett medic algoritmus, ami gyökerestől forgatta fel néhány weboldal eddigi online eredményességét.

Stratégiai együttműködés a Disney és a Google között

Az emberek ma már maguk uralják azt, hogy mit, mikor és milyen képernyőn néznek. Már a taxiban vagy vonaton ülve is sitcomokat néznek, vagy az edzőteremben TED előadásokat hallgatnak futás közben. Ebből egyértelműen látszik: a TV már több egy nappaliban porosodó tárgynál.

A Google Ads változások nyomonkövetése

A Google blogján minden Google újdonságot lehetséges nyomonkövetni, legyen szó bármelyik Google termékről. Most azonban a segítségükkel még könnyebben láthatjuk, már az egészen apró Google Ads változtatásokat is.

Új képzés sorozatunk indul vezetők számára – Head of Digital

Az online marketing olyan szerteágazó, folyamatosan fejlődő terület, amelyre kifejezetten igaz, hogy a tudás megszerzésével és önmagunk folyamatos fejlesztésével megfelelően és szemmel láthatóan támogathatjuk cégünk sikerességét. A digitális marketingben rejlő lehetőségek széles tárházának kiaknázásához kínálunk segítséget új képzés sorozatunkkal, melynek első részében a keresőoptimalizálásra helyezzük a hangsúlyt.

Megszűnik a Google+

Korábban szárnyra kelt a hír, hogy számos Facebook felhasználó adatai kerülhettek illetéktelenekhez. Úgy tűnik, a másik óriást, a Googlet sem kerülte el a probléma: közel 500 000 felhasználó adatai kerülhettek ki a cégtől.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com