We understand, we deliver.

Category Archives: Hírek

Itt a vége: viszlát Google+

Ahogyan korábban megírtuk, rengeteg felhasználói adat került nyilvánosságra a Google+ rendszeréből. Ennek megfelelően a Google megtette a szükséges lépéseket, sőt még tovább lépett: beszűnteti szolgáltatását.

Közösségi média képméretek útmutató 2019

Ahogyan az online világ egésze, úgy a social média platformok is folyamatosan változnak. Legutóbb 2016-ban írtunk arról, hogy melyik oldalon milyen méretű képeket érdemes használni, most azonban újra útmutatást nyújtunk az aktualitások mentén.

Gombok a Facebook storykban

Talán már Te is észrevetted, hogy a Facebook egy újdonsággal nyitotta az évet: gombokat helyezett el a storyban. Ezáltal lehetőséged van arra, hogy a céges storyddal forgalmat terelj a megadott oldalaidra.

Hogyan érdemes időzíteni a mobil hirdetéseket?

Mivel a felhasználók többsége állandóan online van, nehéz meghatározni, hogy mely időpontokban van a legnagyobb esély a valós elérésükre, azonban egy most készült tanulmány segít behatárolni, hogy mikor lehetünk leginkább sikeresek.

Újévi fogadalmakban segít a Google

Bár az újévi fogadalmak egy része ilyenkorra már el is illant, a kitartó és elszánt felhasználóit segíti a Google is. Legyen ez az év olyan, amilyet szeretnél és érd el a céljaidat!

Egy fúzió, ami megbolygatja az influencer marketinget

Január 1-től beolvad a BugTV a Post for Rentbe. A fúzió hatással lesz a magyar és a nemzetközi influencer marketing piacra is. A BugTV Magyarországon az elsők között indíthatott YouTube Multi-Channel Networköt (MCN), amely szolgáltatást ezentúl a Post for Renttel együttműködő szerződött véleményvezérek is igénybe vehetik.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com