Segíthetünk?

Blog

2021. szeptember 16.

Hogyan építsd a branded TikTok-on?

A TikTok kétségkívül az elmúlt évek legdinamikusabban fejlődő közösségi médiuma. A Z generáció célzásához egy remek eszköz, viszont ez a korosztály, illetve a TikTok-hoz kapcsolódó tartalomfogyasztási szokásoknak a kultúrája eltér a már megszokott, “hagyományos” platformokétól. Ám nem kell, hogy ez elvegye a kedvünket a tartalom gyártástól, csak követnünk kell egyes szabályokat, hogy hatékonyan tudjuk alkalmazni a médiumot márkánk építésére.

Tovább a cikkhez

2021. augusztus 27.

Top 10 téma közösségi média posztokhoz

Nem lehet elégszer hangsúlyozni azt, hogy a közösségi médiának milyen óriási szerepe van az online marketingben. A közösségi csatornákon megjelenő érdekes és aktuális posztok és témák segítenek abban, hogy a márkához kötött weboldal, webáruház vagy blog jelenlét eljusson és kapcsolatba lépjen új emberekkel, vagy fenntartsa a már meglévő ügyfélkör és követőbázis érdeklődését.

Tovább a cikkhez

2021. július 27.

Top 5 +1 tipp a működő közösségi média marketing tervhez

A vállalkozások közösségi média felületeken történő megjelenésének kulcsfontossága nem kérdés. Viszont a különböző platformokon történő sikeres megjelenés és ennek megtervezése komoly előkészületet igényel.

Tovább a cikkhez

2021. július 21.

Így növeld az Instagram elkötelezettséged!

Az Instagram régóta ismert arról, hogy lelkes, elkötelezett felhasználói bázissal rendelkezik. Ennek eredményeként számos márka csatlakozott a platformhoz, abban a reményben, hogy elkötelezettségüket növeljék egy professzionális Instagram profillal.

Tovább a cikkhez

2021. június 16.

Mi az a Linktree és hogyan használjam?

Az Instagram felhasználók jól ismerik ezt a kifejezést: “link a bioban”. Aki készített már Instagram vagy Facebook profilt az jól tudja, hogy mindkét esetében, csak egy hivatkozást [linket] lehet megjeleníteni az oldalon, vagyis a Facebook névjegyben és az Instagram bioban. Valamint az is tudjuk, hogy az Instagram bejegyzések szövegében nem tudunk “kattintható” linket elhelyezni. Erre használjuk a “link a bioban” kifejezést.

Tovább a cikkhez

2021. június 09.

Clubhouse: cégek számára is hasznos kommunikációs felület?

A Clubhouse a legújabb belépő a népszerű közösségi médiaalkalmazások körében. Lehet saját közönségépítésünkre használni? Így tudjuk felkészülten várni a hazai érkezését!

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!