Segíthetünk?

Blog

2024. február 01.

Top7 Facebook átverés és tippek hogyan kerüld el őket

A Facebook az egyik legkedveltebb közösségi platform – Magyarországon több mint 7 millió felhasználóval a 2023-as adatok alapján – így nem csoda, hogy a kiberbűnözés egyik melegágya, ahol a gyanútlan és olykor naiv felhasználók figyelmét próbálják lekötni, csaló üzenetekkel és bejegyzésekkel.

Tovább a cikkhez

2023. szeptember 14.

Pinterest summit 2023

A Pinterest termékinnovációiról volt szó 1 órában: Az új hirdetési formátumoktól és vásárlási eszközöktől az egyedi közönséglehetőségekig, amikkel szeretnék elérni, hogy az iparág legjobb full-funnel hirdetési megoldása legyen a Pinterest.

Tovább a cikkhez

2022. október 26.

Útmutató az üzleti Facebook oldal létrehozásához

Miért fontos a vállalkozásoknak a Facebook közösség? Mert az üzleti oldal segítségével kapcsolatba léphetsz az ügyfelekkel, a potenciális érdeklődőkkel és kulcsfontosságú információkat oszthatsz meg a vállalkozásról, termékekről, szolgáltatásokról és közelgő eseményekről. A Facebook közösség felépítése, pedig hatékony módszere a potenciális ügyfelek elérésének.

Tovább a cikkhez

2022. augusztus 31.

TikTok a B2B marketingben + 3 brand, akik jól csinálják

A TikTokon a vállalkozások sikeréhez vezető út nem teljesen ismeretlen. Három B2B marketingessel beszélgettünk, akik kísérleteznek és ezzel sikereket érnek el a TikTokon. Hogy mit tanultunk Tőlük?.

Tovább a cikkhez

2022. július 29.

Így készíts Facebook és Instagram nyereményjáték szabályzatot

Nem vitás, hogy a márkák és szolgáltatások online kapcsolatépítésének leghatékonyabb módja továbbra is közösségi oldalakban rejlik. A különféle platformok számtalan lehetőséget biztosítanak a márkaépítésre, illetve óriási szerepük lehet az e-kereskedelemben. Ahhoz, hogy fel tudjuk építeni közösségünket, illetve a meglévő követőtábor érdeklődését fenntartsuk – azaz, rendszeres posztoljunk, illetve olyan tartalommal töltsük fel az közösségi oldalunkat, amely interakcióra buzdít – még mindig az egyik legnépszerűbb módszer a nyereményjátékok szervezése. Hiszen ki ne szeretne néhány kattintással értékes ajándékokat nyerni?

Tovább a cikkhez

2022. július 04.

#Hashtag használati útmutató a közösségi felületeken

Tudod, hogy mi az a hashtag? És azt, hogyan kell, és hogyan ne használd a közösségi felületeken? Ebből a blogcikkből megtudhatod a hashtagek hatékony használatának alapjait és azt, hogyan és miért érdemes használnod a különböző közösségi bejegyzésekben.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!