Segíthetünk?

Blog

SEO

48

2018. október 19.

6 YouTube SEO tipp, hogy még több nézőt elérj

A YouTube 2005-ös születése óta hihetetlen számokat ért el. Nem csak a világ legnagyobb videó megosztó és megjelenítő platformja lett, de a második legnagyobb keresőmotor a Google után és a harmadik legnagyobb webhely a világon. Jelenleg több mint egymilliárd ember rendelkezik YouTube fiókkal és a felhasználók 300 órányi videós tartalmat töltenek fel percenként.

A fent említett számokból érzékelhető, hogy itt se könnyű kitörni és kitűnni a tömegből. Bizony, nem csak egy weboldalnak van szüksége erős és jól átgondolt SEO stratégiára, hanem egy YouTube csatornának is. A megtekintési idő 70%-a azokon a videókon történik, amiket a YouTube ajánlott – ezért is szokták azt mondani, hogy a Google legnagyobb innovációja ez az ajánlási motor. A YouTube kiadott egy leírást (The YouTube Video Recommendation Engine), amiben részletezik, hogy hogyan is működik ez a motor.

A következő részben összeszedtünk nektek 6 tippet, amivel megerősíthetitek csatornátok SEO-ját és így még több nézőt érhettek el. Lássuk!

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!