Segíthetünk?

Content marketing

A látogatók számára vonzó, ezzel együtt a digitális marketing szempontoknak is teljes mértékben megfelelő tartalom ma kulcskérdés az online jelenlétben. Megmutatja magát a márkát, az általa képviselt értékeket, valamint, hogy a cég milyen kapcsolatot épít fel és ápol fogyasztóival.
Közös munkánk elejétől kezdve ezért egy megfelelő fogyasztó- és keresőbarát tartalomstratégia létrehozására, majd megvalósítására fókuszálunk. Célunk, hogy a már meglévő tartalmak frissítése, illetve a szakértőink által végzett tartalomgyártás a lehető legjobb eredményeket érje el, és hozzájáruljon az Ön cége ismertségének, elismertségének növeléséhez.

Stratégiaalkotás

Szakértőink a sikeres és költséghatékony content marketing eredményeképpen felhasználó- és SEO barát tartalomstratégiát alakítanak ki, amely hatékonyan támogatja az organikus elérések maximalizálását.

Tartalomkészítés

Meglévő tartalmainak frissítésekor, és a szakértőink által készített új tartalmak írásakor a látogató- és algoritmus barát szövegírásra helyezzük a fő hangsúlyt. Az Ön üzleti céljainak elérését a legmagasabb minőségű fotó, videó, animáció, digitális pr, hírlevél, valamint közösségi média tartalmak gyártásával támogatjuk.

Tartalom promóció

Mivel a különböző közösségi média platformokon elhelyezett nyereményjátékok, videós- és influencer megjelenések hatékonysága vitathatatlan, a létrehozott tartalmak organikus és fizetett eléréseinek maximalizálása érdekében azokat kreatív hirdetésekkel promotáljuk.

Kapcsolódó esettanulmányok

Flatco-Klikkmania-SEO

SEO-val támogatott branding? Igen!

Az eredmény egy folyamatosan növekvő organikus forgalom. A cég a honlapjuk indulásával kapcsolatban keresett meg minket: kérésük az volt, hogy kísérjük végig a honlap indulásának folyamatát, készítsünk SEO auditot, és tegyünk optimalizálási javaslatokat, amikkel repülőrajtot tudnak venni, és lerövidíthetik a kezdeti felfutási időszakot.

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. március 30.

Honnan tudod, hogy megfelelőek-e a backlinkjeid?

Mára a különböző rangsorolási tényezők közül az egyik legfontosabbá nőtte ki magát a megfelelő backlinkhálózat. Ez nem feltétlenül meglepő, hiszem a minőségi backlinkjeink képesek jelezni a keresőmotorok felé, hogy mi magunk is hiteles forrás vagyunk. De hogyan is ellenőrizhetjük a backlinkjeink mennyiségét és erősségét? Milyen mérőszámok segítenek ebben? Cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk választ.

Tovább a cikkhez

2021. március 16.

21 SEO tipp 2021-re

Bár már jó pár hete a 2021-es évet tapossuk, azonban sose késő frissíteni vagy összeállítani az éves SEO tervünket. Az alábbiakban összeszedtünk 21 területet, amik meghatározóak lehetnek a weboldalunk 2021-es év SEO teljesítménye szempontjából.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!