Segíthetünk?

Content marketing

A látogatók számára vonzó, ezzel együtt a digitális marketing szempontoknak is teljes mértékben megfelelő tartalom ma kulcskérdés az online jelenlétben. Megmutatja magát a márkát, az általa képviselt értékeket, valamint, hogy a cég milyen kapcsolatot épít fel és ápol fogyasztóival.
Közös munkánk elejétől kezdve ezért egy megfelelő fogyasztó- és keresőbarát tartalomstratégia létrehozására, majd megvalósítására fókuszálunk. Célunk, hogy a már meglévő tartalmak frissítése, illetve a szakértőink által végzett tartalomgyártás a lehető legjobb eredményeket érje el, és hozzájáruljon a Céged ismertségének, elismertségének növeléséhez.

Stratégiaalkotás

Szakértőink a sikeres és költséghatékony content marketing eredményeképpen felhasználó- és SEO barát tartalomstratégiát alakítanak ki, amely hatékonyan támogatja az organikus elérések maximalizálását.

Tartalomkészítés

Meglévő tartalmainak frissítésekor, és a szakértőink által készített új tartalmak írásakor a látogató- és algoritmus barát szövegírásra helyezzük a fő hangsúlyt. Az üzleti céljaidnak elérését a legmagasabb minőségű fotó, videó, animáció, digitális pr, hírlevél, valamint közösségi média tartalmak gyártásával támogatjuk.

Tartalom promóció

Mivel a különböző közösségi média platformokon elhelyezett nyereményjátékok, videós- és influencer megjelenések hatékonysága vitathatatlan, a létrehozott tartalmak organikus és fizetett eléréseinek maximalizálása érdekében azokat kreatív hirdetésekkel promotáljuk.

Kapcsolódó esettanulmányok

Flatco-Klikkmania-SEO

SEO-val támogatott branding? Igen!

Az eredmény egy folyamatosan növekvő organikus forgalom. A cég a honlapjuk indulásával kapcsolatban keresett meg minket: kérésük az volt, hogy kísérjük végig a honlap indulásának folyamatát, készítsünk SEO auditot, és tegyünk optimalizálási javaslatokat, amikkel repülőrajtot tudnak venni, és lerövidíthetik a kezdeti felfutási időszakot.

Bővebben

A hatékony közösségépítés, videós tartalmak és social hirdetések

130%-os konverzió növekedés, 56%-os CPC csökkenés, közel 1 millió generált megtekintés A RAVAK akrilkádak és zuhanykabinok forgalmazója, a jelenleg 46 főt foglalkoztató szervezet maghatározó szereplője a magyar fürdőszobai- berendezések és kiegészítők piacának. A RAVAK számára végzett online kampány és organikus tevékenységgel integrált social menedzsment feladataink között az alábbiak mentén segítettük a márka online közösségépítését 2018-ban: Integrált fizetett […]

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. május 12.

Így használd a Yoast SEO plugint a WordPress oldalad keresőoptimalizálására!

A Yoast az egyik legnépszerűbb, keresőoptimalizálást segítő plugin a Wordpress-felhasználók között. Segítségével rendkívül egyszerűen szabhatjuk át weboldalunkat a különféle SEO-alapelveknek megfelelően. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, pontosan hogyan is könnyítheti meg az életünket a Yoast SEO használata.

Tovább a cikkhez

2021. május 11.

A BrightonSEO 2021 Spring legjobb előadásai

Március 25. és 26. közt tartották meg – a koronavírus járvány kitörése óta másodjára – online a világ egyik legnevesebb SEO konferenciáját, a BrightonSEO konferenciát. Két napon keresztül több mint 50 előadást hallgathattak meg a résztvevők – köztük szerény SEO csapatunk is. Sőt! Nem csak nézőként vehettünk részt a konferencián, de Szabó Csaba kollégánk előadóként is képviseltette magát! 👏

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!