Segíthetünk?

Content marketing

A látogatók számára vonzó, ezzel együtt a digitális marketing szempontoknak is teljes mértékben megfelelő tartalom ma kulcskérdés az online jelenlétben. Megmutatja magát a márkát, az általa képviselt értékeket, valamint, hogy a cég milyen kapcsolatot épít fel és ápol fogyasztóival.
Közös munkánk elejétől kezdve ezért egy megfelelő fogyasztó- és keresőbarát tartalomstratégia létrehozására, majd megvalósítására fókuszálunk. Célunk, hogy a már meglévő tartalmak frissítése, illetve a szakértőink által végzett tartalomgyártás a lehető legjobb eredményeket érje el, és hozzájáruljon az Ön cége ismertségének, elismertségének növeléséhez.

Stratégiaalkotás

Szakértőink a sikeres és költséghatékony content marketing eredményeképpen felhasználó- és SEO barát tartalomstratégiát alakítanak ki, amely hatékonyan támogatja az organikus elérések maximalizálását.

Tartalomkészítés

Meglévő tartalmainak frissítésekor, és a szakértőink által készített új tartalmak írásakor a látogató- és algoritmus barát szövegírásra helyezzük a fő hangsúlyt. Az Ön üzleti céljainak elérését a legmagasabb minőségű fotó, videó, animáció, digitális pr, hírlevél, valamint közösségi média tartalmak gyártásával támogatjuk.

Tartalom promóció

Mivel a különböző közösségi média platformokon elhelyezett nyereményjátékok, videós- és influencer megjelenések hatékonysága vitathatatlan, a létrehozott tartalmak organikus és fizetett eléréseinek maximalizálása érdekében azokat kreatív hirdetésekkel promotáljuk.

Kapcsolódó esettanulmányok

Flatco-Klikkmania-SEO

SEO-val támogatott branding? Igen!

Az eredmény egy folyamatosan növekvő organikus forgalom. A cég a honlapjuk indulásával kapcsolatban keresett meg minket: kérésük az volt, hogy kísérjük végig a honlap indulásának folyamatát, készítsünk SEO auditot, és tegyünk optimalizálási javaslatokat, amikkel repülőrajtot tudnak venni, és lerövidíthetik a kezdeti felfutási időszakot.

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. január 22.

Google: a noindex címkével jelölt oldalak hatással lehetnek az Alapvető webes vitals-mutatókra

A weboldal Alapvető webes vitals-mutatóinak értékelése során a Google a noindex címkével ellátott – vagyis az Indexben nem szereplő – oldalakat is vizsgálja.

Tovább a cikkhez

2020. december 10.

Hogyan tudjuk idén megalapozni a jövő évi SEO sikereinket?

Minden évben megszámlálhatatlan aloldal, landoló lap készül a szezonális ajánlatokhoz, akciókhoz. Mi tévők legyünk ezekkel az oldalakkal év közben? Hogyan tudjuk idén az előnyünkre fordítani a tavalyi SEO erőfeszítéseinket, és hogyan tudjuk idén megalapozni a jövő évi SEO sikereinket?

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!