We understand, we deliver.

AdWords hirdetés: Smart Display kampány, akár 20%-os növekedésÁprilis végén jelentette be a Google, hogy már nyilvánosan is elérhető a Smart Display kampány, amivel akár 20%-os konverziószám-növekedés is elérhető. És valóban!

A Google Tartalmi Hálózatán – Google Display Network, GDN – keresztül, több mint 3 millió alkalmazás és weboldal érhető el, melyek éppúgy lehetnek tematikus híroldalak, mint játék alkalmazások. A sikeres kampányok alapvető követelménye, hogy a célközönséget a megfelelő helyen és időben, a leghatékonyabb kreatívval szólítsuk meg, mely a manuális beállításokkal és optimalizálásokkal nagyon nehéz és időigényes feladat.

A Smart Display kampány erre jelenthet megoldást, melynek érdekessége, hogy semmilyen célzási beállításra nincsen lehetőségünk, mindössze a költségkeretet, CPA-t és a kreatívokat kell feltöltenünk. Ezt követően a rendszer optimalizálja a beállításokat, liciteket, célcsoportokat és a kreatívok megjelenítését is. Mi is kipróbáltuk és ijesztő hatékonysággal tud működni egyes esetekben, de általánosítani azért még nem tudnánk. Bővebben az AdWords hirdetések új lehetőségéről »

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com