Segíthetünk?

Joker

Munkánk során rengeteg komplex feladattal kerülünk szembe, melyeket a performance és digitális marketing területén szerzett széleskörű tapasztalatokkal csapatunk hatékonyan szolgál ki nap mint nap már meglévő ügyfeleink esetében is.
Ha Neked is van az itt szereplő szolgáltatásainktól eltérő feladatod, amiben támogatásra szorulsz, legyen az akár fejlesztési, design vagy egyéb akár piacbővítéssel, külföldi elemzésekkel kapcsolatos feladatod, keress minket bizalommal az alábbi űrlapon keresztül!

CRO

Konverziós arány optimalizálásával – sokéves tapasztalatunkra és optimalizáló szoftverhátterünkre támaszkodva – mindent megteszünk azért, hogy a Neked legideálisabb vásárlót a legalacsonyabb költség mellett szállítsuk, a lehető legnagyobb számban.


Képzések

Ügyfeleink kezdő vagy haladó marketing munkatársai számára a performance marketing és analitika minden területén biztosítunk egyéni vagy kiscsoportos képzéseket. Maternity programunkban megvalósuló átfogó képzésünkkel pedig a gyermekvállalás után a munkaerőpiacra visszatérni kívánó anyukák sikeres elhelyezkedését támogatjuk.


Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2024. február 07.

Készítsd fel WordPress honlapodat a digitális piacokról szóló törvényre!

Cikkünkben megmutatjuk, miként helyezheted előtérbe a felhasználói adatvédelmet egy, a WordPresshez készült, egyszerű beleegyezéskezelő beépülő modul segítségével.

Tovább a cikkhez

2024. február 02.

A Cookiebot támogatja a Google Consent Mode V2-t

Google Consent Mode tanúsítványával rendlkező Consent Management Platforms (CMP) hivatalos partnerként örömmel jelentjük be, hogy a Cookiebot CMP mostantól támogatja a Google beleegyezési mód 2024 márciusától kötelezővé váló 2-es verzióját.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!