Segíthetünk?

Joker

Munkánk során rengeteg komplex feladattal kerülünk szembe, melyeket a performance és digitális marketing területén szerzett széleskörű tapasztalatokkal csapatunk hatékonyan szolgál ki nap mint nap már meglévő ügyfeleink esetében is.
Ha Önnek is van az itt szereplő szolgáltatásainktól eltérő feladata, amiben támogatásra szorul, legyen az akár fejlesztési, design vagy egyéb akár piacbővítéssel, külföldi elemzésekkel kapcsolatos feladata, keressen minket bizalommal az alábbi űrlapon keresztül!

CRO

Konverziós arány optimalizálásával – sokéves tapasztalatunkra és optimalizáló szoftverhátterünkre támaszkodva – mindent megteszünk azért, hogy az Önnek legideálisabb vásárlót a legalacsonyabb költség mellett szállítsuk, a lehető legnagyobb számban.

Képzések

Ügyfeleink kezdő vagy haladó marketing munkatársai számára a performance marketing és analitika minden területén biztosítunk egyéni vagy kiscsoportos képzéseket. Maternity programunkban megvalósuló átfogó képzésünkkel pedig a gyermekvállalás után a munkaerőpiacra visszatérni kívánó anyukák sikeres elhelyezkedését támogatjuk.

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. február 15.

Így használd a tartalommarketinget a hasonmás célközönségekhez

A tartalommarketing jól használva kis befektetéssel hosszú távú eredményeket hozhat a céged számára. Nem véletlenül használja ezt egyre több vállalkozás a marketing eszközei között.

Tovább a cikkhez

2021. január 12.

2021 B2B marketing trendjei

A B2B marketing drámai változáson ment keresztül az elmúlt 10 évben. Korábban a networking állt a fókuszban, azzal a céllal, hogy a személyes meetingeket biztosítsák a megcélzott vállalat vezető munkatársával. Ez volt az, ami leginkább elválasztotta a B2B marketinget a B2C-től. Azonban ma már nem ilyen egyértelmű a B2B marketingben, hogy kinek is igyekeznek terméket/szolgáltatást eladni.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!