Segíthetünk?

Joker

Munkánk során rengeteg komplex feladattal kerülünk szembe, melyeket a performance és digitális marketing területén szerzett széleskörű tapasztalatokkal csapatunk hatékonyan szolgál ki nap mint nap már meglévő ügyfeleink esetében is.
Ha Neked is van az itt szereplő szolgáltatásainktól eltérő feladatod, amiben támogatásra szorulsz, legyen az akár fejlesztési, design vagy egyéb akár piacbővítéssel, külföldi elemzésekkel kapcsolatos feladatod, keress minket bizalommal az alábbi űrlapon keresztül!

CRO

Konverziós arány optimalizálásával – sokéves tapasztalatunkra és optimalizáló szoftverhátterünkre támaszkodva – mindent megteszünk azért, hogy a Neked legideálisabb vásárlót a legalacsonyabb költség mellett szállítsuk, a lehető legnagyobb számban.


Képzések

Ügyfeleink kezdő vagy haladó marketing munkatársai számára a performance marketing és analitika minden területén biztosítunk egyéni vagy kiscsoportos képzéseket. Maternity programunkban megvalósuló átfogó képzésünkkel pedig a gyermekvállalás után a munkaerőpiacra visszatérni kívánó anyukák sikeres elhelyezkedését támogatjuk.


Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. szeptember 21.

Top sales trendek 2021-ben

A 2020-as év nagyon hosszú volt mindannyiunk számára, mintha egy évtizedet éltünk volna át egy év alatt. Eseményekben gazdag év volt és ezen események jelentős hatással voltak az üzleti világra.

Tovább a cikkhez

2021. szeptember 07.

Növeld a bevételt: a cross-sell és az upsell

Az olyan technikák, mint az upsell és a cross-sell nagy népszerűségnek örvendenek, legyen szó offline vagy e-kereskedelmi értékesítésről. Hogyan növelhetném a bevételt extra tőkebevonás nélkül? Hogyan lehetne az értékesítési folyamatot maximalizálni? A legtöbb cégvezető és vállalkozó gyakran teszi fel ezeket a kérdéseket. A következő két értékesítési eszköz helyes alkalmazásával nagyobb bevételt realizálhatunk, növelhetjük a termékeladásokat és sok hűséges ügyfelet szerezhetünk. Következzen a cross-sell és az upsell!

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!