Segíthetünk?

Joker

Munkánk során rengeteg komplex feladattal kerülünk szembe, melyeket a performance és digitális marketing területén szerzett széleskörű tapasztalatokkal csapatunk hatékonyan szolgál ki nap mint nap már meglévő ügyfeleink esetében is.
Ha Neked is van az itt szereplő szolgáltatásainktól eltérő feladatod, amiben támogatásra szorulsz, legyen az akár fejlesztési, design vagy egyéb akár piacbővítéssel, külföldi elemzésekkel kapcsolatos feladatod, keress minket bizalommal az alábbi űrlapon keresztül!

CRO

Konverziós arány optimalizálásával – sokéves tapasztalatunkra és optimalizáló szoftverhátterünkre támaszkodva – mindent megteszünk azért, hogy a Neked legideálisabb vásárlót a legalacsonyabb költség mellett szállítsuk, a lehető legnagyobb számban.


Képzések

Ügyfeleink kezdő vagy haladó marketing munkatársai számára a performance marketing és analitika minden területén biztosítunk egyéni vagy kiscsoportos képzéseket. Maternity programunkban megvalósuló átfogó képzésünkkel pedig a gyermekvállalás után a munkaerőpiacra visszatérni kívánó anyukák sikeres elhelyezkedését támogatjuk.


Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2022. augusztus 11.

Etikus marketing 2022-ben

Az etikai normák nem új keletű jelenségek a marketingben, hiszen a társadalmi felelősségvállalás alapját jelentik. Egy vállalatnak nem elég csupán a nyereségességre összpontosítani, ha az ügyfélkörét a fiatalabb generációkkal is bővíteni szeretné. Nézzünk néhány alapvető szempontot, ami az etikus marketing alapját adja a 2022-ben!

Tovább a cikkhez

2022. augusztus 04.

10 bevált módszer a jól konvertáló landoló oldalhoz

Látogatókat terelni a landoló oldaladra szuper dolog – de még hátra van a munka oroszlánrésze: elérni, hogy konvertáló látogatók legyenek!

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!