Segíthetünk?

Joker

Munkánk során rengeteg komplex feladattal kerülünk szembe, melyeket a performance és digitális marketing területén szerzett széleskörű tapasztalatokkal csapatunk hatékonyan szolgál ki nap mint nap már meglévő ügyfeleink esetében is.
Ha Neked is van az itt szereplő szolgáltatásainktól eltérő feladatod, amiben támogatásra szorulsz, legyen az akár fejlesztési, design vagy egyéb akár piacbővítéssel, külföldi elemzésekkel kapcsolatos feladatod, keress minket bizalommal az alábbi űrlapon keresztül!

CRO

Konverziós arány optimalizálásával – sokéves tapasztalatunkra és optimalizáló szoftverhátterünkre támaszkodva – mindent megteszünk azért, hogy a Neked legideálisabb vásárlót a legalacsonyabb költség mellett szállítsuk, a lehető legnagyobb számban.

Képzések

Ügyfeleink kezdő vagy haladó marketing munkatársai számára a performance marketing és analitika minden területén biztosítunk egyéni vagy kiscsoportos képzéseket. Maternity programunkban megvalósuló átfogó képzésünkkel pedig a gyermekvállalás után a munkaerőpiacra visszatérni kívánó anyukák sikeres elhelyezkedését támogatjuk.

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. június 01.

Ügyfélmegtartás felsőfokon – 4 hatékony stratégia, amelyek garantálják a növekedést

Milyen a jó ügyfelek megtartási aránya az e-kereskedelmi térben? Egy ideális világban ez 100%. De a miénk nem ideális világ, ezért nehéz elérni a 100% -os retenciós arányt.

Tovább a cikkhez

2021. május 27.

Így építs bizalmat az ügyfeleidben – online!

Vásárolnál egy olyan webshopból, ami elsőre nem tűnik megbízhatónak? Foglalsz időpontot egy olyan szolgáltatónál, aminek a weboldala kész káosz? És ha az ismerősöd nem ajánl egy online áruházat, akkor vásárolsz ott? A válasz mindhárom esetben: valószínűleg nem. De miért nem? A válasz egyszerű: nem érzel bizalmat az adott vállalkozás, szolgáltatás iránt.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!