Segíthetünk?

Tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásunk kiterjed a digitális stratégia, digitális fókuszú konkurencia elemzés, márka stratégia, integrált stratégia, tartalomstratégia, felhasználói élmény tervezés, adatvezérelt marketing és Google Analytics, marketing automatizáció és lead menedzsment területeire.
Az Ön üzleti céljainak, működési modelljének alapos megismerése után segítünk optimalizáltan elérni a megfelelő célcsoportot. Akár meglévő csatornáinak felülvizsgálatáról, akár újak indításáról van szó, ha megfogadja szakértőink által javasolt lépéseket, garantáljuk, hogy elérései és eladásai meredek növekedésnek indulnak.

Digitális stratégia

Átfogó tapasztalatokkal és a legfrissebb szaktudással rendelkező szakértőink komplex tervezése eredményeképpen a különböző platformokon megfelelő üzenetekkel a megfelelő célcsoportot érjük el – a legköltséghatékonyabb megoldásokkal.

Marketing automatizáció

Megtervezzük, hogy a hatékony folyamat- és ügyfélmenedzsment érdekében mely folyamatait milyen megoldásokkal és szoftverekkel tudja automatizálni. Legyen szó e-mail marketingről, értékesítést elősegítő folyamatokról, vagy tartalom alapú marketing automatizációról.

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. február 15.

Így használd a tartalommarketinget a hasonmás célközönségekhez

A tartalommarketing jól használva kis befektetéssel hosszú távú eredményeket hozhat a céged számára. Nem véletlenül használja ezt egyre több vállalkozás a marketing eszközei között.

Tovább a cikkhez

2021. január 12.

2021 B2B marketing trendjei

A B2B marketing drámai változáson ment keresztül az elmúlt 10 évben. Korábban a networking állt a fókuszban, azzal a céllal, hogy a személyes meetingeket biztosítsák a megcélzott vállalat vezető munkatársával. Ez volt az, ami leginkább elválasztotta a B2B marketinget a B2C-től. Azonban ma már nem ilyen egyértelmű a B2B marketingben, hogy kinek is igyekeznek terméket/szolgáltatást eladni.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó minősítéseink

Hubspot Certified Partner

Unbounce Agency Partner

DIMSZ Keresőmarketing tagozat alapító

Premier Partner Awards Finalist 2019 | YouTube Video Ads Certification | Google Analytics | Google Ads Individual Certifications | Google Akademic Trainers | Google Shopping Certification | Google Marketing Platform Certifications

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!