Segíthetünk?

Tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásunk kiterjed a digitális stratégia, digitális fókuszú konkurencia elemzés, márka stratégia, integrált stratégia, tartalomstratégia, felhasználói élmény tervezés, adatvezérelt marketing és Google Analytics, marketing automatizáció és lead menedzsment területeire.
Az Ön üzleti céljainak, működési modelljének alapos megismerése után segítünk optimalizáltan elérni a megfelelő célcsoportot. Akár meglévő csatornáinak felülvizsgálatáról, akár újak indításáról van szó, ha megfogadja szakértőink által javasolt lépéseket, garantáljuk, hogy elérései és eladásai meredek növekedésnek indulnak.

Digitális stratégia

Átfogó tapasztalatokkal és a legfrissebb szaktudással rendelkező szakértőink komplex tervezése eredményeképpen a különböző platformokon megfelelő üzenetekkel a megfelelő célcsoportot érjük el – a legköltséghatékonyabb megoldásokkal.

CRO

Konverziós arány optimalizálásával – sokéves tapasztalatunkra és optimalizáló szoftverhátterünkre támaszkodva – mindent megteszünk azért, hogy az Önnek legideálisabb vásárlót a legalacsonyabb költség mellett szállítsuk, a lehető legnagyobb számban.

Képzések

Ügyfeleink kezdő vagy haladó marketing munkatársai számára a performance marketing és analitika minden területén biztosítunk egyéni vagy kiscsoportos képzéseket. Maternity programunkban megvalósuló átfogó képzésünkkel pedig a gyermekvállalás után a munkaerőpiacra visszatérni kívánó anyukák sikeres elhelyezkedését támogatjuk.

Kapcsolódó minősítéseink

Hubspot Certified Partner

Unbounce Agency Partner

DIMSZ Keresőmarketing tagozat alapító

Premier Partner Awards Finalist 2019 | YouTube Video Ads Certification | Google Analytics | Google Ads Individual Certifications | Google Akademic Trainers | Google Shopping Certification | Google Marketing Platform Certifications

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!