Segíthetünk?

Tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásunk kiterjed a digitális stratégia, digitális fókuszú konkurencia elemzés, márka stratégia, integrált stratégia, tartalomstratégia, felhasználói élmény tervezés, adatvezérelt marketing és Google Analytics, marketing automatizáció és lead menedzsment területeire.
Az üzleti céljaidnak, működési modelljének alapos megismerése után segítünk optimalizáltan elérni a megfelelő célcsoportot. Akár meglévő csatornáidnak felülvizsgálatáról, akár újak indításáról van szó, ha megfogadod szakértőink által javasolt lépéseket, garantáljuk, hogy elérései és eladásai meredek növekedésnek indulnak.

Digitális stratégia

Átfogó tapasztalatokkal és a legfrissebb szaktudással rendelkező szakértőink komplex tervezése eredményeképpen a különböző platformokon megfelelő üzenetekkel a megfelelő célcsoportot érjük el – a legköltséghatékonyabb megoldásokkal.

Marketing automatizáció

Megtervezzük, hogy a hatékony folyamat- és ügyfélmenedzsment érdekében mely folyamatait milyen megoldásokkal és szoftverekkel tudod automatizálni. Legyen szó e-mail marketingről, értékesítést elősegítő folyamatokról, vagy tartalom alapú marketing automatizációról.

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. június 01.

Ügyfélmegtartás felsőfokon – 4 hatékony stratégia, amelyek garantálják a növekedést

Milyen a jó ügyfelek megtartási aránya az e-kereskedelmi térben? Egy ideális világban ez 100%. De a miénk nem ideális világ, ezért nehéz elérni a 100% -os retenciós arányt.

Tovább a cikkhez

2021. május 27.

Így építs bizalmat az ügyfeleidben – online!

Vásárolnál egy olyan webshopból, ami elsőre nem tűnik megbízhatónak? Foglalsz időpontot egy olyan szolgáltatónál, aminek a weboldala kész káosz? És ha az ismerősöd nem ajánl egy online áruházat, akkor vásárolsz ott? A válasz mindhárom esetben: valószínűleg nem. De miért nem? A válasz egyszerű: nem érzel bizalmat az adott vállalkozás, szolgáltatás iránt.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó minősítéseink

Hubspot Certified Partner

Unbounce Agency Partner

DIMSZ Keresőmarketing tagozat alapító

Premier Partner Awards Finalist 2019 | YouTube Video Ads Certification | Google Analytics | Google Ads Individual Certifications | Google Akademic Trainers | Google Shopping Certification | Google Marketing Platform Certifications

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!