Segíthetünk?

Google Ads

A Google saját hirdetési rendszerével kapcsolatban minősített szakembereink naprakész tudással rendelkeznek, minden eszközt és lehetőséget ismernek, amellyel hirdetési kampányai a leghatékonyabban teljesíthetnek. A folyamatok optimalizálásához a legmodernebb külsős szoftvereket használjuk, így kampányainak hatékonysága garantált.

Facebook

A Facebook és az Instagram hirdetései számos megoldást kínálnak a közösségi oldalaktól kezdve az Audience Network-ön át a Messenger-ig. Szakértőink kiaknázzák a formai keretek és célzás szempontjából is óriási lehetőségeket rejtő rendszert, így az Ön számára rendkívül hatékony kampányokat hoznak létre és menedzselnek.

LinkedIn

A LinkedIn szakmai közösségi portál hirdetései segítségével a világ legnagyobb üzleti közösségét szólíthatjuk meg. Az egyre szofisztikáltabb szegmentálási és célzási megoldások kombinációjával szakértőink számos hirdetési formán keresztül érik el az Ön termékeinek, szolgáltatásainak célcsoportját jelentő közép- és felsővezető szakembereket.

Remarketing

Kollégáink szinte minden hirdetési rendszerben különös figyelmet szentelnek a remarketingnek, hiszen általa azok a felhasználók érhetők el böngészés vagy alkalmazás használat közben, akik korábban már felkeresték a hirdetett weboldalt, ezáltal jó eséllyel érdeklődnek az Ön termékei, szolgáltatásai iránt.

Programmatic

Szakértőink számos Programmatic rendszert ismernek és alkalmaznak munkájuk során. A reklám megjelenésekkel kereskedő automatizált aukciókon keresztül így több forrásból elérhető adatokon alapuló célzási és optimalizálási döntéseket hozhatnak, az Ön hirdetési stratégiájához illesztve azokat.

Landing page

Mivel a kampányok sokszor az egyszerű, de a hirdetésekhez igazított, a keresésre tökéletes választ adó landoló oldalakon jobb konverziót érnek el, jelentős szerepet szánunk nekik a hirdetések hatékonyságának növelésében. Szakértőink az Unbounce rendszerben készítik el ezeket az időszakos oldalakat, és integrálják őket digitális marketing eszköztárába.

Kapcsolódó esettanulmányok

Ceumedika-Klikkmania-PPC-kampanyok

Brandépítéstől a bevétel többszörözéséig

905%-kal több bevétel PPC csatornákból A ceumedika.hu a Ceumed Kft. webshopja. A cég 2008-as alapítása óta foglalkozik prémium minőségű egészségügyi termékek forgalmazásával, illetve gyártásával. A Ceumedika a saját márkás termékein kívül olyan ismert márkákat is forgalmaz, mint a Babé, a Bio- Oil, a Dologel, vagy a Long4Lashes. Korábban már futottak PPC hirdetéseik, de ügynökséget váltottak […]

Bővebben
Pelenka.hu - Klikkmánia keresőmarketing

Háromszoros bevétel, 15%-kal kevesebb költéssel

A Pelenka.hu pelenka és egyéb babaápolási termékeket árusító webshop. 2020-ban az Év Internetes Kereskedője. A tulajdonosoknak rendkívül magas elvárásaik vannak a megtérüléssel kapcsolatban, mely egyben a fő KPI is a közös munka során.

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2020. november 26.

Shopping CSS alapok 10 percben

Az idehaza is egyre elterjedtebb Shopping CSS szolgáltatások kapcsán indított bogcikk sorozatunkban arra keressük a választ, hogy mik az általános tévhitek a CSS-ekkel kapcsolatban, mire figyeljünk a megfelelő CSS Partner kiválasztásánál, és hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet ebből a megoldásból.

Tovább a cikkhez

2020. november 24.

Oly távol vagy tőlem és mégis közel, a lokális PPC hirdetések ereje

A COVID-19 járvány által okozott hirtelen globális megrázkódtatás a csőd szélére sodort jó pár iparágat, és sok vállalatnak már az A-tervet, sőt a B-terv stratégiáit is el kellett felejtenie. Még inkább fontossá váltak azok a megoldások, amelyek segítségével a helyi hirdetőket is ki tudjuk szolgálni.

Tovább a cikkhez

Kezelt platformok

Google Ads

Google Marketing Platform

YouTube Certified

Twitter

Facebook

AdRoll

Instagram

LinkedIn

Pinterest

Microsoft

Yandex

Seznam

Criteo

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!