Segíthetünk?
Seo

SEO

Prémium keresőoptimalizálás

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresőoptimalizálás

Profi keresőoptimalizálás nélkül az ember ma már pillanatok alatt lemarad a versenytársaktól. Hogy ez Önnel ne történhessen meg, szakértőink teljeskörű szolgáltatást nyújtanak a személyre szabott SEO stratégia megalkotásától az on- és offsite auditon, kulcsszókutatáson, platform specifikus tartalomgyártáson keresztül a folyamatos monitoringon, azonnali támogató lépéseken át a fillérre pontos, közérthető riportolásig.

Csapatunk kizárólag a legmodernebb keresőoptimalizációs megoldásokkal dolgozik, optimalizáló és analitikai szoftverhátterünk kiemelkedő a piacon. A szakértőink által kialakított, megbízhatóan menedzselt tartalom- és digitális pr stratégiával költséghatékonyan támogatjuk az Ön üzleti céljait. Szigorúan ügyelünk a büdzsé betartására, maximalizáljuk a ROI-t és az organikus forgalmat, így Ön nyugodtan hátra dőlhet: minden elköltött forintja a legjobb helyre kerül – legyen szó akár hazai, akár nemzetközi SEO tevékenységről.

SEO stratégia

Mi valóban megértjük az Ön üzleti céljait, és segítünk termékei, szolgáltatásai láthatóvá tételében, illetve látogatóinak vevőkké konvertálásában. A Google algoritmusának elvárásait naprakészen ismerjük, így bízhat abban, hogy folyamatosan optimalizált stratégiánk mentén építkezve mindig versenytársai előtt fog járni.

SEO audit

Az eredményes keresőoptimalizálás kulcskérdése a nem csak szép, de tökéletesen algoritmusbarát honlap. Munkánk első lépéseként felmérjük, hol helyezkedik el az Ön oldala versenytársaihoz képest, majd szakértőink auditja alapján fejlesztési, optimalizálási javaslatokat teszünk, illetve szívesen segítünk azok megvalósításában is.

Kulcsszókutatás

A legmodernebb szoftverekre támaszkodó szakértelmünkkel kulcsszavak milliói közül is megtaláljuk az Önnek legrelevánsabbakat. Szegmentáljuk és súlyozzuk őket fontosságuk és erősségük szerint, majd kialakítjuk azt a teljesen személyre szabott kulcsszóstratégiát, amely elvezet honlapja maximális optimalizáltságához és üzleti céljai teljesüléséhez.

Keresőbarát tartalom

Honlapjára és egyéb csatornáira kizárólag olyan tartalmakat készítünk – illetve úgy alakítjuk át meglévő szövegeit –, hogy azok ne csak látogatóinak legyenek élvezhetők, hanem a Google algoritmusa is relevánsnak találja őket. Ezáltal javulnak tartalmainak Google-ban elfoglalt pozíciói, illetve cégének teljes online kommunikációja egységesebbé válik.

Versenytárselemzés

Az üzleti célokat hatékonyan támogató online jelenléthez elengedhetetlen pontosan tudni, weboldala hol helyezkedik el a konkurenciához képest. Ennek érdekében a legmodernebb szoftverekkel felmérjük, az Ön cége hol áll, majd megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy elérjük a kívánt célt, és magunk mögé szorítsuk versenytársait.

Monitoring

Közös munkánk első percétől kezdve folyamatosan monitorozzuk honlapjának pozícióit és organikus eredményeit, hogy szükség esetén azonnal reagálhassunk, és az aktuális algoritmus frissítéseknek megfelelően optimalizálhassunk a folyamatokon. Monitoring tevékenységünk eredményeképpen Ön mindig egy lépéssel versenytársai előtt lehet.

Tanácsadás

Bár nem tudunk minden percben Ön mellett lenni, bármikor a rendelkezésére állunk. Különféle oktatásokkal, illetve személyes tanácsadással segítünk csapatának, hogy a jövőben weboldalának struktúrája mindig megfelelően keresőbarát legyen, és tartalmai a lehető legtöbb organikus látogatót vonzzák.

Linkfejlesztés

Cége számára hatékony linkfejlesztési stratégiát állítunk össze, amely összhangban áll a tartalommarketinggel és tartalomfejlesztéssel, illetve ötvözi a hagyományos és modern linképítést. Ennek részét képezi a teljes digitális pr tevékenység megtervezése és kivitelezése, valamint a különböző közösségi média csatornákban rejlő lehetőségek kiaknázása is.

Kapcsolódó esettanulmányok

Flatco-Klikkmania-SEO

SEO-val támogatott branding? Igen!

Az eredmény egy folyamatosan növekvő organikus forgalom. A cég a honlapjuk indulásával kapcsolatban keresett meg minket: kérésük az volt, hogy kísérjük végig a honlap indulásának folyamatát, készítsünk SEO auditot, és tegyünk optimalizálási javaslatokat, amikkel repülőrajtot tudnak venni, és lerövidíthetik a kezdeti felfutási időszakot.

Bővebben
Euroexam SEO migráció

SEO migráció, zökkenőmentes költöztetés

Egy teljesen új oldalra való átállás sosem könnyű munka, és ez a SEO részére is igaz. Főleg, ha nem egy egyszerű tárhelycseréről van szó, hanem komplett URL újragondolásról is. Ne legyenek illúzióink: ez egy igen pepecs projekttípus, rengeteg időt és munkaórát kíván, no meg nem kevés odafigyelést is. Azonban, ha pedánsan csináljuk, rengeteg fejfájást meg tudunk takarítani a végén. Nem beszélve arról, hogy az organikus teljesítmény sem fog beszakadni.

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. május 10.

Facebook Neighbourhoods: megkönnyíti a helyi kapcsolódást

A Facebook egy új, a Nextdoorhoz hasonló funkciót indít el, elsőként Kanadában, majd hamarosan USA-ban.

Tovább a cikkhez

2021. május 07.

Újra utaznál? A Google segít!

A globális átoltottsági ráta növekedésével a COVID fertőzések is visszaszorulóban vannak, emiatt pedig egyes országok már lazítanak az eddigi szigorításaikon. Ennek következtében az emberek végre újra hódolhatnak egyik legkedveltebb tevékenységüknek: az utazásnak.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!