Segíthetünk?

SEO

Prémium keresőoptimalizálás

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keresőoptimalizálás

Profi keresőoptimalizálás nélkül az ember ma már pillanatok alatt lemarad a versenytársaktól. Hogy ez Veled ne történhessen meg, szakértőink teljeskörű szolgáltatást nyújtanak a személyre szabott SEO stratégia megalkotásától az on- és offsite auditon, kulcsszókutatáson, platform specifikus tartalomgyártáson keresztül a folyamatos monitoringon, azonnali támogató lépéseken át a fillérre pontos, közérthető riportolásig.

Csapatunk kizárólag a legmodernebb keresőoptimalizációs megoldásokkal dolgozik, optimalizáló és analitikai szoftverhátterünk kiemelkedő a piacon. A szakértőink által kialakított, megbízhatóan menedzselt tartalom- és digitális pr stratégiával költséghatékonyan támogatjuk a te üzleti céljaidat. Szigorúan ügyelünk a büdzsé betartására, maximalizáljuk a ROI-t és az organikus forgalmat, így Te nyugodtan hátra dőlhetsz: minden elköltött forintod a legjobb helyre kerül – legyen szó akár hazai, akár nemzetközi SEO tevékenységről.

SEO stratégia

Mi valóban megértjük az üzleti céljaidat, és segítünk termékeid, szolgáltatásaid láthatóvá tételében, illetve látogatóidnak vevőkké konvertálásában. A Google algoritmusának elvárásait naprakészen ismerjük, így bízhatsz abban, hogy folyamatosan optimalizált stratégiánk mentén építkezve mindig versenytársaid előtt fogsz járni.


SEO audit

Az eredményes keresőoptimalizálás kulcskérdése a nem csak szép, de tökéletesen algoritmusbarát honlap. Munkánk első lépéseként felmérjük, hol helyezkedik el az oldalad versenytársaidhoz képest, majd szakértőink auditja alapján fejlesztési, optimalizálási javaslatokat teszünk, illetve szívesen segítünk azok megvalósításában is.


Kulcsszókutatás

A legmodernebb szoftverekre támaszkodó szakértelmünkkel kulcsszavak milliói közül is megtaláljuk a Neked legrelevánsabbakat. Szegmentáljuk és súlyozzuk őket fontosságuk és erősségük szerint, majd kialakítjuk azt a teljesen személyre szabott kulcsszóstratégiát, amely elvezet honlapod maximális optimalizáltságához és üzleti céljaid teljesüléséhez.


Keresőbarát tartalom

Honlapodra és egyéb csatornáidra kizárólag olyan tartalmakat készítünk – illetve úgy alakítjuk át meglévő szövegeit –, hogy azok ne csak látogatóidnak legyenek élvezhetők, hanem a Google algoritmusa is relevánsnak találja őket. Ezáltal javulnak tartalmaidnak Google-ban elfoglalt pozíciói, illetve céged teljes online kommunikációja egységesebbé válik.


Versenytárselemzés

Az üzleti célokat hatékonyan támogató online jelenléthez elengedhetetlen pontosan tudni, weboldalad hol helyezkedik el a konkurenciához képest. Ennek érdekében a legmodernebb szoftverekkel felmérjük, a Te céged hol áll, majd megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy elérjük a kívánt célt, és magunk mögé szorítsuk versenytársaidat.


Monitoring

Közös munkánk első percétől kezdve folyamatosan monitorozzuk honlapod pozícióit és organikus eredményeit, hogy szükség esetén azonnal reagálhassunk, és az aktuális algoritmus frissítéseknek megfelelően optimalizálhassunk a folyamatokon. Monitoring tevékenységünk eredményeképpen mindig egy lépéssel versenytársaid előtt lehetsz.


Tanácsadás

Bár nem tudunk minden percben melletted lenni, bármikor a rendelkezésedre állunk. Különféle oktatásokkal, illetve személyes tanácsadással segítünk csapatodnak, hogy a jövőben weboldaladnak struktúrája mindig megfelelően keresőbarát legyen, és tartalmai a lehető legtöbb organikus látogatót vonzzák.


Linkfejlesztés

Céged számára hatékony linkfejlesztési stratégiát állítunk össze, amely összhangban áll a tartalommarketinggel és tartalomfejlesztéssel, illetve ötvözi a hagyományos és modern linképítést. Ennek részét képezi a teljes digitális pr tevékenység megtervezése és kivitelezése, valamint a különböző közösségi média csatornákban rejlő lehetőségek kiaknázása is.


Kapcsolódó esettanulmányok

Flatco-Klikkmania-SEO

SEO-val támogatott branding? Igen!

Az eredmény egy folyamatosan növekvő organikus forgalom. A cég a honlapjuk indulásával kapcsolatban keresett meg minket: kérésük az volt, hogy kísérjük végig a honlap indulásának folyamatát, készítsünk SEO auditot, és tegyünk optimalizálási javaslatokat, amikkel repülőrajtot tudnak venni, és lerövidíthetik a kezdeti felfutási időszakot.

Bővebben
Euroexam SEO migráció

SEO migráció, zökkenőmentes költöztetés

Egy teljesen új oldalra való átállás sosem könnyű munka, és ez a SEO részére is igaz. Főleg, ha nem egy egyszerű tárhelycseréről van szó, hanem komplett URL újragondolásról is. Ne legyenek illúzióink: ez egy igen pepecs projekttípus, rengeteg időt és munkaórát kíván, no meg nem kevés odafigyelést is. Azonban, ha pedánsan csináljuk, rengeteg fejfájást meg tudunk takarítani a végén. Nem beszélve arról, hogy az organikus teljesítmény sem fog beszakadni.

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2024. február 22.

A Google Analyticsben megjelent a Consent Modra vonatkozó beállítás

Korábbi cikkeinkben már írtunk a Consent mód fontosságáról és annak alkalmazásáról, most azonban itt az ideje leellenőrizni, hogy jól végeztük-e el a beállításokat.

Tovább a cikkhez

2024. február 22.

Friss tesztek az Instagramon

Friss tesztek az Instagramon – Lássuk, milyen két újdonság érkezett.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!