Segíthetünk?

Social media

Integrált közösségi média szolgáltatásunk sokkal átfogóbb izgalmas, érdekes posztok vagy figyelemfelkeltő kreatívok gyártásánál. Közös munkánk kezdetekor elemezzük a meglévő csatornákat, megtesszük az optimalizálásra irányuló javaslatokat, felmérjük versenytársaidnak közösségi média tevékenységét, majd a teljes kép birtokában kialakítjuk a cégedre szabott, egyedi stratégiát.

Munkánk tehát a napi tartalmakon túl konkurenciavizsgálatra és folyamatos monitoringra is kiterjed. Ezen felül menedzseljük céged közösségi média kampányait is, hirdetéseit is beleértve, amelyek követik az üzleti és márkaépítési céljaidat, valamint szállítják a várt eredményt.

Platformok

Valamennyi Magyarországon és külföldön népszerű és kedvelt közösségi média platform üzleti célú alkalmazásában segíteni tudunk, kezdve a legnépszerűbb Facebook, Instagram, YouTube, Tik Tok és Linkedin rendszerekkel, de nem ijedünk meg az itthon kevésbé általánosan használt felületektől sem, mint például a Twitter, Pinterest, stb.


Auditálás, beállítások

Amennyiben már rendelkezel közösségi média fiókokkal, akkor segítünk azok átnézésében és tökéletesítésében, hiszen a sikeres social media tevékenység alapköve a minden részletre kiterjedő, optimális beállítás. Ha most vágsz bele, akkor pedig mi alakítjuk ki Neked a megfelelő kiindulási hátteret. Szolgáltatásunk minden részletre kiterjed: a vizuális megjelenéstől a SEO beállításokon keresztül egészen a hirdetésekig, de segítünk a háttérrendszerek, boltok, katalógusok felépítésében is. Klikk ide a további részletekért!


Konkurenciavizsgálat

Az üzleti célokat hatékonyan támogató közösségi média jelenléthez elengedhetetlen pontosan tudni, felületeink, kommunikációnk, követőink száma és aktivitása hol helyezkedik el a konkurenciához képest. Ennek érdekében a legmodernebb szoftverekkel felmérjük, a céged hol áll, majd megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy elérjük a kívánt célt, és magunk mögé szorítsuk versenytársaidat. Klikk ide a további részletekért!


Stratégiaalkotás

Minden fontos közösségi média platformon naprakész szaktudással és analitikus, eredményorientált szemlélettel építjük fel az üzleti célokat szolgáló, személyre szabott stratégiát. Cégednek Facebook, Instagram, Instagram, YouTube, stb. jelenlétének költséghatékonysága, illetve célcsoportjának elérése garantált lesz.


Tartalomfejlesztés

A szakértőink által készített platform specifikus, célzott, egyszeri vagy folyamatos kampányokat, promóciókat SEO, analitika és adatvizualizáció támogatásával optimalizáljuk. Szöveges, képes, videós tartalmaink így hozzájárulnak a márkád építéséhez, a sikeres történetmeséléshez – így válik közösségi jelenléted egységessé, eredményessé és relevánssá.


Csatorna menedzsment

Könnyen előfordulhat, hogy neked és kollégáidnak nincs ideje, vagy nincs megfelelő tapasztalata ahhoz, hogy közösségi csatornáit megfelelő hatékonysággal kezelje. Az egyes platformok hátterének és alapjainak tökéletes kialakítása, a stratégia és a tartalom főbb alapköveinek lerakása után segítünk csatornáinak napi szintű kezelésében. Arculatába és üzleti kommunikációs stílusába tökéletesen passzoló vizuális és szöveges tartalmú posztokkal visszük hírét folyamatosan, szükség esetén kezeljük követőid kérdéseit, reakcióit. Kezeljük hashtag-eket, folyamatosan elemezzük posztjaid eredményességét és finomhangoljuk kommunikációját.


Influencer marketing

A cégcsoportunkhoz tartozó Post For Rent Digital Agency digitál-vezérelt kreatív ügynökségként egy saját fejlesztésű, 16 országban elérhető influencer marketplace platformon keresztül szállítja Neked a legtesthezállóbb véleményvezéreket. Agilis, senior tapasztalattal rendelkező szakértőink stratégiai, kommunikációs és tartalmi szinten is garantálják az eredményvezérelt, innovatív megoldásokat.


Hirdetés menedzsment

Közösségi marketing tevékenysége akkor lesz igazán sikeres, követőidnek és vásárlóidnak száma akkor fog dinamikusan növekedni, ha hirdetésekkel, promóciókkal is támogatod azt. Cégünk több, mint egy évtizedes online hirdetési tapasztalattal támogatja majd mindezt, Magyarország legjobb PPC szakembereinek bevonásával. Garantáljuk, hogy akit célcsoportodnak tekintesz, el is fogjuk érni vállalkozásod számára.


Kapcsolódó esettanulmányok

A hatékony közösségépítés, videós tartalmak és social hirdetések

130%-os konverzió növekedés, 56%-os CPC csökkenés, közel 1 millió generált megtekintés A RAVAK akrilkádak és zuhanykabinok forgalmazója, a jelenleg 46 főt foglalkoztató szervezet maghatározó szereplője a magyar fürdőszobai- berendezések és kiegészítők piacának. A RAVAK számára végzett online kampány és organikus tevékenységgel integrált social menedzsment feladataink között az alábbiak mentén segítettük a márka online közösségépítését 2018-ban: Integrált fizetett […]

Bővebben

Növekvő elérés, elköteleződés és kimagasló interakciók

A tesa Magyarországgal 2020. június óta dolgozunk együtt. A Facebook oldal tartalom kezelését és a weboldal tartalmi elemeinek menedzselését integráltan látjuk el. A weboldalt a főbb keresőoptimalizálási szempontok figyelembe vételével fejlesztjük. A blog cikkek írása és a közösségi média tevékenység között szoros összefüggés és egyben párhuzamos tevékenység van. A tartalmi elemeket egy közös rendszerbe építjük, […]

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2023. szeptember 14.

Pinterest summit 2023

A Pinterest termékinnovációiról volt szó 1 órában: Az új hirdetési formátumoktól és vásárlási eszközöktől az egyedi közönséglehetőségekig, amikkel szeretnék elérni, hogy az iparág legjobb full-funnel hirdetési megoldása legyen a Pinterest.

Tovább a cikkhez

2022. október 26.

Útmutató az üzleti Facebook oldal létrehozásához

Miért fontos a vállalkozásoknak a Facebook közösség? Mert az üzleti oldal segítségével kapcsolatba léphetsz az ügyfelekkel, a potenciális érdeklődőkkel és kulcsfontosságú információkat oszthatsz meg a vállalkozásról, termékekről, szolgáltatásokról és közelgő eseményekről. A Facebook közösség felépítése, pedig hatékony módszere a potenciális ügyfelek elérésének.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!