Segíthetünk?

Social media

Integrált közösségi média szolgáltatásunk sokkal átfogóbb izgalmas, érdekes posztok vagy figyelemfelkeltő kreatívok gyártásánál. Közös munkánk kezdetekor elemezzük a meglévő csatornákat, megtesszük az optimalizálásra irányuló javaslatokat, felmérjük versenytársainak közösségi média tevékenységét, majd a teljes kép birtokában kialakítjuk az Ön cégére szabott, egyedi stratégiát.
Munkánk tehát a napi tartalmakon túl konkurenciavizsgálatra és folyamatos monitoringra is kiterjed. Ezen felül menedzseljük cége közösségi média kampányait is, amelyek követik az Ön üzleti és márkaépítési céljait, valamint szállítják a várt eredményt.

Stratégiaalkotás

Minden fontos közösségi média platformon naprakész szaktudással és analitikus, eredményorientált szemlélettel építjük fel az üzleti célokat szolgáló, személyre szabott stratégiát. Cégének Facebook, Instagram, Instagram Stories, Twitter, YouTube, Pinterest, TikTok jelenlétének költséghatékonysága, illetve célcsoportjának elérése garantált lesz.

Csatorna menedzsment

A szakértőink által készített, platform specifikus, célzott, egyszeri vagy folyamatos kampányokat, promóciókat SEO, analitika és adatvizualizáció támogatásával optimalizáljuk. Szöveges, képes, videós tartalmaink így hozzájárulnak az Ön márkájának építéséhez, a sikeres történetmeséléshez – így válik közösségi jelenléte egységessé, eredményessé és relevánssá.

Influencer marketing, MCN

A cégcsoportunkhoz tartozó Post For Rent Digital Agency digitál-vezérelt kreatív ügynökségként egy saját fejlesztésű, 16 országban elérhető influencer marketplace platformon keresztül szállítja Önnek a legtesthezállóbb véleményvezéreket. Agilis, senior tapasztalattal rendelkező szakértőink stratégiai, kommunikációs és tartalmi szinten is garantálják az eredményvezérelt, innovatív megoldásokat.

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. április 06.

Hogyan hozhatod ki a legtöbbet az Instagram hirdetéseid 2021-ben!

Míg a Facebook és az Instagram hirdeté ugyanazon Ads Manager használatával működik, hirdetési költségeik eltérőek. Mivel a Facebook régebb óta működik, több adattal rendelkezik, ezért több hirdetési elhelyezéssel is szolgál a fiatalabb testvér-platformhoz képest.

Tovább a cikkhez

2021. március 12.

Hogyan működik a Facebook algoritmusa 2021-ben?

2021-ben a Facebook algoritmus négy fő rangsorjelből áll: a közelmúlt, a népszerűség, a tartalom típusa és a kapcsolat.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!