Segíthetünk?

Social media

Integrált közösségi média szolgáltatásunk sokkal átfogóbb izgalmas, érdekes posztok vagy figyelemfelkeltő kreatívok gyártásánál. Közös munkánk kezdetekor elemezzük a meglévő csatornákat, megtesszük az optimalizálásra irányuló javaslatokat, felmérjük versenytársaidnak közösségi média tevékenységét, majd a teljes kép birtokában kialakítjuk a cégedre szabott, egyedi stratégiát.

Munkánk tehát a napi tartalmakon túl konkurenciavizsgálatra és folyamatos monitoringra is kiterjed. Ezen felül menedzseljük céged közösségi média kampányait is, hirdetéseit is beleértve, amelyek követik az üzleti és márkaépítési céljaidat, valamint szállítják a várt eredményt.

Platformok

Valamennyi Magyarországon és külföldön népszerű és kedvelt közösségi média platform üzleti célú alkalmazásában segíteni tudunk, kezdve a legnépszerűbb Facebook, Instagram, YouTube, Tik Tok és Linkedin rendszerekkel, de nem ijedünk meg az itthon kevésbé általánosan használt felületektől sem, mint például a Twitter, Pinterest, stb.


Auditálás, beállítások

Amennyiben már rendelkezel közösségi média fiókokkal, akkor segítünk azok átnézésében és tökéletesítésében, hiszen a sikeres social media tevékenység alapköve a minden részletre kiterjedő, optimális beállítás. Ha most vágsz bele, akkor pedig mi alakítjuk ki Neked a megfelelő kiindulási hátteret. Szolgáltatásunk minden részletre kiterjed: a vizuális megjelenéstől a SEO beállításokon keresztül egészen a hirdetésekig, de segítünk a háttérrendszerek, boltok, katalógusok felépítésében is. Klikk ide a további részletekért!


Konkurenciavizsgálat

Az üzleti célokat hatékonyan támogató közösségi média jelenléthez elengedhetetlen pontosan tudni, felületeink, kommunikációnk, követőink száma és aktivitása hol helyezkedik el a konkurenciához képest. Ennek érdekében a legmodernebb szoftverekkel felmérjük, a céged hol áll, majd megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy elérjük a kívánt célt, és magunk mögé szorítsuk versenytársaidat. Klikk ide a további részletekért!


Stratégiaalkotás

Minden fontos közösségi média platformon naprakész szaktudással és analitikus, eredményorientált szemlélettel építjük fel az üzleti célokat szolgáló, személyre szabott stratégiát. Céged Facebook, Instagram, Instagram, YouTube, stb. jelenlétének költséghatékonysága, illetve célcsoportjaid elérése garantált lesz.


Tartalomfejlesztés

A szakértőink által készített platform specifikus, célzott, egyszeri vagy folyamatos kampányokat, promóciókat SEO, analitika és adatvizualizáció támogatásával optimalizáljuk. Szöveges, képes, videós tartalmaink így hozzájárulnak a márkád építéséhez, a sikeres történetmeséléshez – így válik közösségi jelenléted egységessé, eredményessé és relevánssá.


Csatornamenedzsment

Könnyen előfordulhat, hogy neked vagy kollégáidnak nincs ideje és tapasztalata ahhoz, hogy közösségi csatornáid megfelelően legyenek menedzselve. Az egyes oldalak és fiókok létrehozása után segítünk a stratégia megalkotásában, és a platformok napi szintű kezelésében is. Arculatodhoz és üzleti kommunikációs stílusodhoz tökéletesen passzoló kreatívokat és posztokat késztünk, szükség esetén kezeljük követőid kérdéseit, reakcióit. Folyamatosan elemezzük posztjaid eredményességét, finomhangoljuk a kommunikációt.


Influencer marketing

A cégcsoportunkhoz tartozó Post For Rent Digital Agency digitál-vezérelt kreatív ügynökségként egy saját fejlesztésű, 16 országban elérhető influencer marketplace platformon keresztül szállítja Neked a legtesthezállóbb véleményvezéreket. Agilis, senior tapasztalattal rendelkező szakértőink stratégiai, kommunikációs és tartalmi szinten is garantálják az eredményvezérelt, innovatív megoldásokat.


Hirdetéskezelés

Közösségi marketing tevékenységed akkor lesz igazán sikeres, követőid és vásárlóid száma akkor fog dinamikusan növekedni, ha hirdetésekkel, promóciókkal is támogatod azt. Több mint egy évtizedes tapasztalattal és jól képzett PPC szakemberekkel tudunk neked segíteni a hirdetéskezelésben.  Garantáljuk célcsoportod elérését és a kimagasló eredményeket.


Kapcsolódó esettanulmányok

A hatékony közösségépítés, videós tartalmak és social hirdetések

130%-os konverzió növekedés, 56%-os CPC csökkenés, közel 1 millió generált megtekintés A RAVAK akrilkádak és zuhanykabinok forgalmazója, a jelenleg 46 főt foglalkoztató szervezet maghatározó szereplője a magyar fürdőszobai- berendezések és kiegészítők piacának. A RAVAK számára végzett online kampány és organikus tevékenységgel integrált social menedzsment feladataink között az alábbiak mentén segítettük a márka online közösségépítését 2018-ban: Integrált fizetett […]

Bővebben

Növekvő elérés, elköteleződés és kimagasló interakciók

A tesa Magyarországgal 2020. június óta dolgozunk együtt. A Facebook oldal tartalom kezelését és a weboldal tartalmi elemeinek menedzselését integráltan látjuk el. A weboldalt a főbb keresőoptimalizálási szempontok figyelembe vételével fejlesztjük. A blog cikkek írása és a közösségi média tevékenység között szoros összefüggés és egyben párhuzamos tevékenység van. A tartalmi elemeket egy közös rendszerbe építjük, […]

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2024. február 01.

Top7 Facebook átverés és tippek hogyan kerüld el őket

A Facebook az egyik legkedveltebb közösségi platform – Magyarországon több mint 7 millió felhasználóval a 2023-as adatok alapján – így nem csoda, hogy a kiberbűnözés egyik melegágya, ahol a gyanútlan és olykor naiv felhasználók figyelmét próbálják lekötni, csaló üzenetekkel és bejegyzésekkel.

Tovább a cikkhez

2023. szeptember 14.

Pinterest summit 2023

A Pinterest termékinnovációiról volt szó 1 órában: Az új hirdetési formátumoktól és vásárlási eszközöktől az egyedi közönséglehetőségekig, amikkel szeretnék elérni, hogy az iparág legjobb full-funnel hirdetési megoldása legyen a Pinterest.

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!