Segíthetünk?

Google Ads

A Google Ads hirdetési platformnak a működéséről és folyamatosan változó lehetőségeiről, a Google által is minősített szakembereink naprakész tudással rendelkeznek, minden eszközt és lehetőséget ismernek, amellyel hirdetési kampányaid a leghatékonyabban teljesíthetnek. A folyamatok optimalizálásához a legmodernebb külsős szoftvereket használjuk, így kampányaidnak hatékonysága garantált.

Google Ads hirdetésről bővebben…


Facebook Ads

A Facebook és az Instagram hirdetései számos megoldást kínálnak a közösségi oldalaktól kezdve az Audience Network-ön át a Messenger-ig. Szakértőink kiaknázzák a kreatív megjelenésben és célzási beállításokban rejlő óriási lehetőségeket, így számodra egy rendkívül hatékony hirdetési kampányt tudnak létrehozni és menedzselni. Social media szolgáltatásainkkal kiegészítve egészen biztos lehetsz benne, hogy kimaxoljuk a közösségi csatornákban rejlő hatalmas potenciált.


LinkedIn

A LinkedIn szakmai közösségi portál hirdetései segítségével a világ legnagyobb üzleti közösségét szólíthatjuk meg. Az egyre szofisztikáltabb szegmentálási és célzási megoldások kombinációjával szakértőink számos hirdetési formán keresztül (pl. display és remarketing hirdetések) érik el a termékeidnek, szolgáltatásaidnak célcsoportját jelentő közép- és felsővezető szakembereket.


Remarketing

Kollégáink szinte minden hirdetési rendszerben különös figyelmet szentelnek a remarketing kampányoknak, hiszen általa azok a felhasználók érhetők el böngészés vagy alkalmazás használat közben, akik korábban már felkeresték a hirdetett weboldalt, ezáltal jó eséllyel érdeklődnek a termékeid, szolgáltatásaid iránt. A Google Ads és Facebook Ads hirdetési platformokon kívül már léteznek más hirdetési megoldások is, melyekkel újra megszólíthatjuk a korábban elvesztett látogatóinkat.


Programmatic

Szakértőink számos Programmatic rendszert ismernek és alkalmaznak munkájuk során. A reklám megjelenésekkel kereskedő automatizált aukciókon keresztül így több forrásból elérhető adatokon alapuló célzási és optimalizálási döntéseket hozhatnak, a Te hirdetési stratégiádhoz illesztve azokat. A programozott vásárlás ma már nem csak egy szűk elit hirdetői rétegnek a játszótere, hanem mindenki számára elérhető hirdetési forma.


Landoló oldalak

Hirdetési kampányaink akár 30-40%-kal jobb eredményt érhetnek el, ha egy megfelelően átgondolt és folyamatosan optimalizált landoló oldalra irányítjuk, nem pedig a meglévő főoldalra vagy aloldalakra. Egy finomhangolt landoló oldalnak ugyanakkor nem csak a hirdetési rendszerekkel kell összhangban lennie, de tömör és lényegretörő válaszokat kell adnia a látogatók számára is. Szakértőink a tökéletes landoló elkészítése után A/B teszteléseket is végeznek és az eredményeket integrálják a teljes digitális marketing stratégiába.


Kapcsolódó esettanulmányok

Ceumedika-Klikkmania-PPC-kampanyok

Brandépítéstől a bevétel többszörözéséig

Korábban már futottak PPC hirdetéseik, de ügynökséget váltottak ráadásul az együttműködésünk kezdetekor a Ceumedika a webshop-motorját is lecserélte. Nagy örömmel fogadtuk, hogy minket választottak. Közösen átgondoltuk a stratégiát, hogyan lehetne az új webshopot népszerűsíteni a felhasználók számára. A kezdeti időszakban kizárólag Brand építést támogató kampányokat futtattunk annak érdekében, hogy az akkor még kevésbé ismert márkát népszerűvé tegyük a piacon.

Bővebben
Pelenka.hu - Klikkmánia keresőmarketing

Háromszoros bevétel, 15%-kal kevesebb költéssel

A Pelenka.hu pelenka és egyéb babaápolási termékeket árusító webshop. 2020-ban az Év Internetes Kereskedője. A tulajdonosoknak rendkívül magas elvárásaik vannak a megtérüléssel kapcsolatban, mely egyben a fő KPI is a közös munka során.

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. október 13.

Mitől értékes a cross-selling?

A PPC menedzsment alapvetően nem atomfizika. Általában a meghatározott platform szerinti budget-et elköltik. Az ügyfelek is elvégezhetnék ezt a munkát, de egy nagyon egyszerű oka van annak, hogy az ügyfelek mégis úgy döntenek, hogy fizetnek egy PPC-s szakembernek: ez a szaktudás. Az ismereteknek és a tapasztalatoknak bonyolult hálózata, amelyet egyedül nem lehet megszerezni. A szakember nem csak a kampányokat kezeli, hanem optimalizálja is őket. Ilyenkor minden olajozottan működik. De mi történik akkor, ha a szuperhatékony, high-performing kampányok nem elegendőek önmagukban?

Tovább a cikkhez

2021. október 12.

Utazzunk már! – avagy hogyan igazítsd a hirdetéseidet a fellendülő turizmoshoz

A pandémia hatását egyértelműen a turisztikai és a vendéglátói ágazatok érzékelték legintenzívebben. Ez a szektor volt az első a válságban – és valószínűleg az utolsók között is lesz, akik kilábalnak belőle. Még most is, amikor a korlátozások enyhültek, a világ turisztikai kiadásai várhatóan csak 2023-ban térnek vissza teljesen. A McKinsey előrejelzése szerint pedig a nemzetközi légi forgalom 2024 előtt nem tér vissza a 2019-es szintre.

Tovább a cikkhez

Kezelt platformok

Google Ads

Google Marketing Platform

YouTube Certified

TikTok hirdetések Klikkmánia

TikTok Partner

Facebook

AdRoll

Instagram

LinkedIn

Pinterest

Microsoft

Yandex

Seznam

Criteo

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!