Segíthetünk?

Google Ads

A Google saját hirdetési rendszerével kapcsolatban minősített szakembereink naprakész tudással rendelkeznek, minden eszközt és lehetőséget ismernek, amellyel hirdetési kampányai a leghatékonyabban teljesíthetnek. A folyamatok optimalizálásához a legmodernebb külsős szoftvereket használjuk, így kampányainak hatékonysága garantált.

Facebook

A Facebook és az Instagram hirdetései számos megoldást kínálnak a közösségi oldalaktól kezdve az Audience Network-ön át a Messenger-ig. Szakértőink kiaknázzák a formai keretek és célzás szempontjából is óriási lehetőségeket rejtő rendszert, így az Ön számára rendkívül hatékony kampányokat hoznak létre és menedzselnek.

LinkedIn

A LinkedIn szakmai közösségi portál hirdetései segítségével a világ legnagyobb üzleti közösségét szólíthatjuk meg. Az egyre szofisztikáltabb szegmentálási és célzási megoldások kombinációjával szakértőink számos hirdetési formán keresztül (pl. display és remarketing hirdetések) érik el az Ön termékeinek, szolgáltatásainak célcsoportját jelentő közép- és felsővezető szakembereket.

Remarketing

Kollégáink szinte minden hirdetési rendszerben különös figyelmet szentelnek a remarketingnek, hiszen általa azok a felhasználók érhetők el böngészés vagy alkalmazás használat közben, akik korábban már felkeresték a hirdetett weboldalt, ezáltal jó eséllyel érdeklődnek az Ön termékei, szolgáltatásai iránt.

Programmatic

Szakértőink számos Programmatic rendszert ismernek és alkalmaznak munkájuk során. A reklám megjelenésekkel kereskedő automatizált aukciókon keresztül így több forrásból elérhető adatokon alapuló célzási és optimalizálási döntéseket hozhatnak, az Ön hirdetési stratégiájához illesztve azokat.

Landing page

Mivel a kampányok sokszor az egyszerű, de a hirdetésekhez igazított, a keresésre tökéletes választ adó landoló oldalakon jobb konverziót érnek el, jelentős szerepet szánunk nekik a hirdetések hatékonyságának növelésében. Szakértőink az Unbounce rendszerben készítik el ezeket az időszakos oldalakat, és integrálják őket digitális marketing eszköztárába.

Kapcsolódó esettanulmányok

Ceumedika-Klikkmania-PPC-kampanyok

Brandépítéstől a bevétel többszörözéséig

Korábban már futottak PPC hirdetéseik, de ügynökséget váltottak ráadásul az együttműködésünk kezdetekor a Ceumedika a webshop-motorját is lecserélte. Nagy örömmel fogadtuk, hogy minket választottak. Közösen átgondoltuk a stratégiát, hogyan lehetne az új webshopot népszerűsíteni a felhasználók számára. A kezdeti időszakban kizárólag Brand építést támogató kampányokat futtattunk annak érdekében, hogy az akkor még kevésbé ismert márkát népszerűvé tegyük a piacon.

Bővebben
Pelenka.hu - Klikkmánia keresőmarketing

Háromszoros bevétel, 15%-kal kevesebb költéssel

A Pelenka.hu pelenka és egyéb babaápolási termékeket árusító webshop. 2020-ban az Év Internetes Kereskedője. A tulajdonosoknak rendkívül magas elvárásaik vannak a megtérüléssel kapcsolatban, mely egyben a fő KPI is a közös munka során.

Bővebben

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2021. május 10.

Facebook Neighbourhoods: megkönnyíti a helyi kapcsolódást

A Facebook egy új, a Nextdoorhoz hasonló funkciót indít el, elsőként Kanadában, majd hamarosan USA-ban.

Tovább a cikkhez

2021. május 07.

Újra utaznál? A Google segít!

A globális átoltottsági ráta növekedésével a COVID fertőzések is visszaszorulóban vannak, emiatt pedig egyes országok már lazítanak az eddigi szigorításaikon. Ennek következtében az emberek végre újra hódolhatnak egyik legkedveltebb tevékenységüknek: az utazásnak.

Tovább a cikkhez

Kezelt platformok

Google Ads

Google Marketing Platform

YouTube Certified

Twitter

Facebook

AdRoll

Instagram

LinkedIn

Pinterest

Microsoft

Yandex

Seznam

Criteo

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!