Segíthetünk?

PROFITVEZÉRELT Webshop audit és kezelés

Alakítsd át webshopod egy profitorientált gépezetté!
Fejlődj tovább, segítünk!

Webshop
Szolgáltatásaink

A különböző webshop támogató szolgáltatásainkat azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk akár induló, akár már működő webshopoknak. Ezek közül biztosan megtalálod vállalkozásod, webáruházad számára a legmegfelelőbbet.

Amennyiben túl vagy a webáruház elindításán és beüzemelésén, viszont nem jön annyi megrendelés, amennyit szeretnél elérni, akkor számodra a KLIKKSHOP AUDIT csomagunkat ajánljuk. A csomag tartalma egy részletes audit, melyben több szempontból is megvizsgáljuk webshopod és javaslatokat teszünk, arra, hogy miben tudnál továbbfejlődni és növelni hatékonyságodat.  Azoknak a webáruházaknak is ajánljuk, akik úgy érzik elakadtak az online értékesítésben és a fejlődés kihívások elé állítja őket.

Nincs időd az üzemeltetéssel bajlódni? Inkább más fontos területekre fókuszálnál?

Akkor Neked a KLIKKSHOP BASIC vagy KLIKKSHOP PRO csomagunkat ajánljuk. A csomagjainkban minőségi és hatékony segítséget nyújtunk a webshopmenedzseri feladatokban. Ha szeretnéd kimaxolni a webáruházadban rejlő lehetőségeket, számos konverziónövelő eszköz beállításában és üzemeltetésében is segítünk vállalkozásodnak.

Hasonlítsd össze, hogy melyik csomag lesz számodra a legmegfelelőbb.

KLIKKSHOP Audit

A webáruházak kezelése és a megfelelő havi karbantartása, nélkülözhetetlen minden vállalkozás számára, akárcsak az oldalak és menü kinézete, valamint funkciói. Ebben az egyszeri díjas szolgáltatásban átvizsgáljuk webshopod a legprofibb, legmodernebb eszközökkel és javaslatot teszünk, hogyan lehetne javítani a meglévő eredményeken. Felülvizsgáljuk a jelenlegi működést és megmutajuk, hogy miben tudsz fejlődni a kívánt cél elérése érdekében, hogyan válhat a webáruházad profitorientált gépezetté!

100 pontos audit

SEO tényezők és Mérőkódok ellenőrzése

UX-UI elemzés és Versenytárselemzés

Feed audit

Telefonos konzultáció és Üzleti tanácsok

KLIKKSHOP Basic

Úgy érzed már a főbb beállításokkal készen vagy, de nincs aki folyamatosan felügyelje a webáruházadat? A webshopod kezelése felemésztené az idődet, profi segítséget keresel? Segítünk ebben is!

Basic csomag tartalma:

Webshop és termékmenedzsment feladatok:

  • 0-24H Webshop Monitorozás (E-mailes riasztással)
  • Termékek feltöltése
  • Állandó webshop optimalizálás és figyelem

Mérőkódok és  SEO karbantartás:

  • Webshop eszköz összekötések beállítása
  • Folyamatos SEO karbantartás az új termékek esetében

Havi rendszerességű javaslatok és riportok

  • 1 akciós javaslat kitalálása-egyeztetése
  • 1 főoldali banner kép készítése
  • Részletes havi riportok (Google Analytics, Cégem, Search Console)

Folyamatos kapcsolattartás:

  • Havi egyszeri 30 perces telefonos/online megbeszélés
  • Rendelkezésre állás 08.00-17.30 között
Várjuk megkeresésedet!

KLIKKSHOP Pro

Szeretnéd kimaxolni webáruházad lehetőségeit? Kiváncsi vagy milyen további bevételnövelő szolgáltatások állnak még rendelkezésre? Pro csomagunkban ebben nyújtunk Neked profitorientált segítséget.

Pro csomag tartalma:

Minden szolgáltatást igénybe vehetsz, ami a Basic csomagban megtalálható, továbbá biztosítjuk,

a KlikkFeed termékfeed optimalizáló eszköz folyamatos üzemeltetését

A folyamatos feed (termékcsatorna) kezelésével, frissítésével jövedelmezőbbé, hatékonyabbá teheted hirdetéseidet az árösszehasonlító oldalakon is. Ezzel többet hozhatsz ki a különböző hirdetési csatornákból is. Például Árukereső, Google Shopping, Facebook termékfeedekből.

a KlikkBack intelligens pop-up rendszer létrehozását és folyamatos üzemeltetését

Az intelligens pop-up rendszerekkel növelheted konverziódat, csökkentheted a kosárelhagyást, és feliratkozókat is gyűjthetsz. Például szerencsekerékkel, kedvezmény kuponokkal.

Várjuk megkeresésedet!

Ami megkülönböztet minket

Nagy hangsúlyt fektetünk szakértőink állandó képzésére, mert pontosan tudjuk, hogy a digitális világban egy valami állandó, a változás. A változások lekövetésére és a megfelelő minőség biztosítására pedig szükség van a képzésekre és a minősítések megszerzésére.

Fontos a komplex szemlélet, ezért a Google Ads, Facebook, SEO és Mergado minősítések mellett, kollégáink komoly tapasztalattal rendelkeznek OptiMonk kampányok kivitelezésében, továbbá UNAS, Shoprenter és még számos webáruház motor kezelésében is.

Klikkmánia csapata

Non plus ultra

A webshopodban rejlő hatalmas potenciált abban az esetben tudjuk teljesen kiaknázni, ha párhuzamosan bevetünk más eredményvezérelt, online eszközt és szolgáltatást is. A teljesség igénye nélkül minden vállalkozás figyelmébe ajánljuk a következőket:

KLIKKLAND

A hirdetések eredményességét nagymértékben befolyásolja, hogy a látogató mivel találkozik közvetlenül a kattintást követően. A megfelelően felépített landoló oldallal akár többszörösére is növelhető a konverziós arány, ami már több millió forintos növekedés bevételi oldalon. Ugyanakkor a céges weboldalak és webáruházak nem alakíthatóak és tesztelhetőek olyan könnyedén, mint egy landoló oldal. Egy rossz irányba történő teljes weboldal átalakítás pedig több kárt okozhat, mint hasznot. Az Unbounce a világ egyik vezető, professzionális landoló oldal platformja és Unbounce Partnerként bátran ajánljuk minden ügyfelünknek.

 

KLIKKMAIL

Mai napig a komplex marketing kommunikáció egyik leghatásosabb eleme lehet az e-mail marketing, legyen szó egyszeri kiküldés vagy egy teljeskörű e-mail automatizációs megoldásról. Segítségével elérhetjük, hogy a megszerzett feliratkozók újra és újra visszatérjenek a weboldalra, majd utána értékes vásárlókká váljanak. Az e-mail marketing tehát alkalmas lehet új vásárlók megszerzésére is, de kiváló megoldás a meglévő vásárlókkal való kommunikációra vagy egy újabb termék eladásának ösztönzésére. Valamint nagyban segíti a teljes online és offline marketing jelenlétünk megtérülését is.

KLIKKPOWER

A Hotjar és a Google Optimize segítségével készített elemzési szolgáltatásunkban, hőtérkép és videó felvételes analízis alapján tekintjük át a felhasználói viselkedést olyan stratégiai fontosságú kulcsoldalakon, mint például a főoldal, termékkategória, kosároldal vagy jelentkezési lapokat tartalmazó és megkereséseket generáló aloldalak. Az értékesítési útvonal elemzés során a vásárlási folyamatok kívánt és valós alakulását vetjük össze. Ezek alapján összeállítjuk azokat a UX/UI javaslatokat, amelyek révén nem csak a látogatói élmény javítható érdemben, de a konverziós arány is jelentős mértékben optimalizálható.

KLIKKINSIGHT

A több mint 30 oldalas szakmai összefoglalóban a versenytársak weboldalának beható üzleti fókuszú elemzése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a keresőopitmalizálási szempontokra, valamint segítünk áttekinteni a közösségi média jelenlétet és az online hirdetési (Google Ads, Facebook Ads) aktivitásokat is. A fentiek mentén olyan konkrét javaslatokat teszünk, amik a piaci pozíció megerősítését és egyben az üzleti célok hatékonyabb elérését szolgálják. Az ebben leírtak megvalósítása akár saját kapacitásokkal, akár segítségünkkel egyaránt megoldhatóak.

Blog cikkek

Friss hírek, elemzések, érdekességek,
interjúk a performance marketing
világából.

Még több blog cikk

2022. május 26.

Webshopokat is érintő jogszabályi változások lépnek életbe Május 28-tól

Több ponton módosul a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (megfelelve az európai parlamenti és tanácsi irányelveknek).

Tovább a cikkhez
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!