We understand, we deliver.

Új funkció a Twitteren: könyvjelzőA Twitter új könyvjelzők funkciója lehetővé teszi a Tweetek mentését anélkül, hogy kedvelnénk vagy retweetelnénk azokat.
Ezzel a frissítéssel egyúttal több módunk nyílik a tartalmak megosztására is.

A Twitter a felhasználóknak új lehetőséget biztosít a tartalom mentésére anélkül, hogy kedvelni vagy retweetelni kellene. A webhely a könyvjelző funkcióval teszi lehetővé ezt a felhasználóknak, de további újdonságokkal is előrukkolt.

twitter

A Twitteren megjelent ikont lekattintva az alábbi lehetőségek közül választhatunk: a “Közvetlen üzenetküldés”, “Tweet hozzáadása a könyvjelzőkhöz” és a “Tweet megosztása”. Miután egy Tweet-et már könyvjelzővel láttunk el, a felhasználói profilunkon található Könyvjelzők lapon mentésre kerül az.

A Twitter odafigyel a felhasználókra, és ezt a funkciót is a kedvükért újította, ahogyan az kiderült:

https://twitter.com/jesarshah/status/917538205376770048

 

Mi még nem találkoztunk ezzel a funkcióval a Twitterünket böngészve, várhatóan azonban hamarosan mindenhova kiterjesztik azt.

A hír a MarketingLand oldalán jelent meg.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
5
essb_pc_google:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com