Segíthetünk?

Blog

2021. január 13.

Újratervezett Facebook Pages, 5 új szolgáltatással

Az átalakított Facebook Pages új megjelenést, valamint öt új funkciót kínál a vállalkozások és a marketingszakemberek számára. A Facebook célja ezzel, hogy egyszerűbbé tegye a közéleti személyiségek és alkotók számára a közösségépítést, és az üzleti célok elérését. 

A Facebook új oldalelrendezésének legjelentősebb változása az, hogy az oldalkövetőkre helyezik a hangsúlyt az oldalkedvelők helyett. A felhasználók már nem a lájkolók, hanem a követők számát látják majd.

Mi az 5 új szolgáltatás röviden:

  • Dedikált hírcsatorna beszélgetések felfedezéséhez és csatlakozáshoz, a trendek követéséhez, a rajongókkal való kapcsolattartáshoz.
  • Könnyű navigáció a személyes profil és a kezelt oldal(ak) között.
  • Továbbfejlesztett oldalkezelő eszközök, amelyek teljes vagy részleges hozzáférést biztosítanak.
  • Frissített Page Insights, gyakorlatias elemzési adatokkal és relevánsabb értesítésekkel.
  • Biztonsági és integritási szolgáltatások a spam tartalom és a nem engedélyezett tevékenységek felderítéséhez.

Dedikált hírcsatorna

Az oldalkezelők most először láthatnak majd egy olyan hírfolyamot, amely elkülönül a személyes hírfolyamuktól. Ezt a hírfolyamot mindenki látni fogja, aki az adott oldalhoz teljeskörű hozzáféréssel rendelkezik.

A rendszer az oldalad számára új kapcsolatokat fog javasolni, például más közéleti személyiségeket, csoportokat. A felkapott tartalomra vonatkozó javaslatok pedig a Hírfolyamban is megjelennek.

Annak érdekében, hogy az oldal beszélgetései a szélesebb közönség számára láthatóbbak legyenek, és gyakrabban kerüljenek fel a követőik hírfolyamába, a közéleti személyiségek megjegyzései a megjegyzés szakasz tetejére kerülnek. 

Könnyű navigáció

A Facebook megkönnyíti az adminisztrátorok számára, hogy a személyes profiljuk és kezelt Oldal(ai)k között navigáljanak.

Ez a funkció mobilon a fő navigációs sáv bal alsó sarkában található háromsoros ikon megérintésével érhető el.

A képernyő tetején láthatod személyes profilol és az oldalad. Koppints az egyikre vagy a másikra a váltáshoz.

Továbbfejlesztett oldalkezelő eszközök

A Facebook feladatalapú hozzáféréseket vezet be. Az adminisztrátorok különböző szintű hozzáférést rendelhetnek hozzá az olyan feladatok kezeléséhez, mint a Statisztika, a Hirdetések, a Tartalom, valamint a Közösségi tevékenységek és üzenetek.

Biztonsági és integritási jellemzők

A Facebook javítja azon képességét, hogy észlelje a platformon nem engedélyezett tevékenységeket, beleértve a gyűlöletbeszédet, az erőszakos, szexuális vagy spam jellegű tartalmakat és a személyi adatot.

Ezen erőfeszítések részeként a Facebook láthatóbbá teszi a kék igazolt jelvényeket, ami megkönnyíti a felhasználók számára a hiteles oldalakról és profilokról származó bejegyzések és megjegyzések azonosítását.

Figyelem, az új oldalkezelő felület még nem minden oldal számára érhető el!

További információért keresd fel a Súgót .

Cikkünk forrása: https://www.searchenginejournal.com/facebook-pages-redesigned-5-new-features-added/391873/#close

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!