Segíthetünk?

Blog

2021. november 18.

Új Shopping funkciók Facebookon

Új eszközöket vezet be a Facebook, melyek célja hogy az alkalmazásokon belül javítsa a vásárlói élményt. A termékajánlásokkal és a “Shop in Groups”  bevezetésével összekötik a felhasználói közösségeket és a kereskedőket. A Live Shopping, amely segítségével az élő adásokban elhelyezhetünk termékeket, tesztelés alatt áll.

Bevezetetésre kerül a Shop in Groups funkció, melynek célja, hogy az ebből származó bevétellel támogathasd azokat a közösségeket, amelyek fontosak számodra.

A felhasználók gyakran kérnek a csoportok tagjaitól ajánlásokat egy-egy termékkel kapcsolatos tapasztalataikról és annak teljesítményéről. A Termékajánlások (Product Recommendations) olyan új funkció amely segítségével egy adott csoport tagjai megtekinthetik  azokat a termékeket, amelyeket a tagok ajánlanak és ezeket akár közvetlenül Facebookon is lehetőségünk lesz megvásárolni.

Szintén bevezetésre kerül a Top termék megemlítések is a Hírfolyamban, amely segíti a felhasználóknak felfedezni azokat a termékeket, amelyeket a csoportokban ajánlanak amelyeknek te is tagja vagy. 

Tesztelés alatt áll a Live Shopping az alkotók számára, amely célja , hogy megkönnyítse a felhasználók által már ismert és megbízható alkotók számára a márkákkal való együttműködést és kedvenc termékeik bemutatását.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!