Segíthetünk?

Blog

2021. november 17.

Töltsd fel a termék feed-ed közvetlenül a YouTube kampányodhoz

Virtuális kirakattá alakíthatod át a YouTube-videóhirdetéseid, ha termék feedet adsz a cselekvésre ösztönző videókampányaidhoz. 

Tudtad, hogy a YouTube-nézők 70%-a azt mondja, hogy azért vásárolt egy márkát, mert látta azt a YouTube-on? A hirdetésekkel támogatott elérés első számú platformjaként a YouTube az a hely, ahol a nehezen elérhető közönség szórakozik, és kapcsolatba lép az általuk kedvelt alkotókkal és tartalmakkal.

És ez a közönség ide jön vásárolni is. 

Ezért fejlesztette ki a Google a TrueView for Shopping szolgáltatást, és a legjobb funkcióját – a termék feed-et – több videókampány típusnál is lehet alkalmazni. Ezzel a frissítéssel mostantól összekapcsolhatod a termék-hírcsatornákat a tudatosságot és megfontolást növelő videókampányokkal, és így a vásárlást is elősegítheted.

Ezzel a kreatív kiegészítővel böngészhető termékképeket jeleníthetsz meg a videohirdetések alatt, amelyek vásárlásra ösztönzik a felhasználókat, valamint több kattintást és konverziót eredményeznek. Azok a hirdetők, akik termékhírcsatornákat adnak hozzá videókampányaikhoz, átlagosan több mint 60%-kal több konverziót érnek el alacsonyabb költség mellett. 1

Eddig a hirdetők a Merchant Center-fiókjukból adhattak hozzá termék feedeket videoművelet-kampányaikhoz.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan adhatsz termékcsatornákat közvetlenül a videókampányaidhoz, keresd fel a Súgót .

Forrás: https://support.google.com/google-ads/answer/11371384

1. A Google belső adatai, globális, 2021. március – 941, terméktáblázatot tartalmazó kampányt hasonlított össze a termékfeed nélküli kampányokkal

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!