Segíthetünk?

Blog

2021. április 22.

Nem csak készlet, lokáció is

Újdonság a Google rendszerében: egy készleten lévő terméknek most már a lokációját is láthatjuk, nem pusztán csak az elérhetőséget.

Mostantól ugyanis, ha rákeresünk egy termékre, akkor a találati listán található rich snippet adatokon kívül (ár, elérhetőség stb) már azt is láthatjuk, hogy a közelünkben melyik bolt rendelkezik az adott termékkel. Így mielőtt kilépnénk az ajtón tudhatjuk, hogy az adott terméket meg fogjuk-e találni a helyi boltban, vagy sem.

Arról nem szól a fáma, hogy kell-e ehhez implementálni valamilyen plusz strukturált adatot, de mindenképpen izgalmas újdonság, ami jelentősen segíti a vásárlókat.

Ezzel ráadásul nő a lokális SEO érték is, hiszen így még nagyobb valószínűséggel várható tranzakció az offline világban 1-1 online keresés után.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!