Segíthetünk?

Blog

2023. augusztus 30.

Már lehet regisztrálni a Demand Gen béta verziójára

A Demand Gen kampány, a Google legújabb, mesterséges intelligencia által vezérelt kampánytípusa már elérhető béta verzióban a hirdetők számára. 

A Google lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy már az automatikus átállás előtt regisztráljanak és használják a béta verziót.

Hogyan lehet használni?

A fiókok regisztrációját követően béta verzióban új kampányokat hozhatunk létre és így használhatjuk a legújabb funkciókat. Ha rendelkezik a fiók aktív Discovery-kampánnyal, akkor a rendszer automatikusan, megszakítás nélkül frissíti azt Demand Gen-re.

2024 január és március között az összes megmaradt Discovery-kampány automatikusan frissül majd. Az új kampányok mesterséges intelligenciát használnak, és úgy tervezték, hogy ösztönözzék a mid funnel aktivitást. 

Forrás:

https://www.searchenginejournal.com/youtube-implements-new-linking-policy-to-curb-spam/493701/#close

https://support.google.com/google-ads/answer/13859703?sjid=9777798397163340369-EU

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!