Segíthetünk?

Blog

2021. november 11.

Az intelligens ajánlattétel elérhető áruházi értékesítés esetén

A Google adatai szerint a bolti tranzakciókra irányuló keresések évről évre nőttek és nőnek. Az olyan keresések, mint pl: “nyitva a közelben”, több mint 400 %-kal nőttek világszerte. Ennek eredményeként a Google most bejelentette, hogy a hirdetők hozzáadhatják az intelligens ajánlattételt az áruházi értékesítésekhez, hogy növeljék a vásárolni kívánt ügyfelek személyes látogatását. Ugyan nő az online kereskedelem, de egyértelműen látszik, hogy az offline eladások száma is jelentős tényező, nem érdemes tehát figyelmen kivül hagyni.

A kiskereskedelmi és éttermi hirdetők, mostantól használhatják az intelligens ajánlattételt az áruházi értékesítésekhez, hogy ne csak a bolti látogatásokra optimalizáljanak, hanem a bolti tranzakciókra is. Az áruházi értékesítésekhez használható Intelligens ajánlattétel jelenleg csak a kiskereskedelmi és az éttermi ügyfelek számára áll rendelkezésre.

A hirdetők feltölthetik a belsős tranzakciós adataikat adatvédelmi szempontból biztonságos módon, hogy optimalizálhassák az áruházi értékesítések konverzióit, a keresési és a shopping kampányokhoz, azzal a céllal, hogy további eladásokat érjenek el az üzletekben.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!