Segíthetünk?

Blog

2023. június 08.

A Google üzleti profiljai mostantól hosszú formátumú videókat jelenítenek meg

A Google Vállalkozásprofil adatai a Google mobilkeresési eredményei között soha nem jelenítettek meg 30 másodpercnél hosszabb videókat az adatlap képrészében. Most úgy tűnik, hogy a Google 30 másodperces vagy hosszabb videókat jelenít meg néhány ilyen listánál a mobilkeresésben.

Mike Blumenthal a Twitteren posztolta azt, hogy ez egy új változás a mobilos keresési eredményeknél, mert korábban ezek a hosszabb formákból készült videók csak a Google Maps felületén jelentek meg, a mobil webes kereső felületén viszont nem.

Így néznek ki a videók ezen a felületen:

A Fórumbeszélgetés a Twitteren érhető el.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!