Segíthetünk?

Blog

2022. október 27.

A Google útjára indította az októberi spam update algoritmus-frissítést

Tavaly november óta ez az újabb olyan algoritmus-frissítés, amit kifejezetten spam-jellegű tartalom megtalálására állítottak rá.

Tehát semmi konkrét iparágra nem célozták ezt, hanem csupán egy, már meglévő spam-detektáló algoritmust finomítottak, hogy hatékonyabban működjön, illetve megtalálja az új típusú spam tartalmakat.

A Google szerint 1 hétbe telik, mire teljesen kifut az algoritmus és látjuk az eredményeket. Mivel a frissítés kb 6 napja történt, ezért hamarosan látnunk kell, hogy milyen hatása volt. Kis idő elteltével várhatóan tisztább képet kapunk arról is, hogy főleg melyik iparág “szenvedte” meg ezt a frissítést.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!