Segíthetünk?

Blog

Hírek

2015. május 21.

Mikor jön az új Pingvin és Panda frissítés?

A hónapokkal ezelőtti Pingvin és Panda frissítések által sújtott webmesterek és weboldal tulajdonosok még mindig magatehetetlenül várják a Google következő lépéseit. A keresőóriás azt ígéri, gyorsít a folyamaton – de ezt már nem egyszer hallottuk.

Tavaly ősszel érkeztek a legutóbbi algoritmusok, melyek többek között a linkfarmokat használó, vagy alacsony minőségű tartalommal rendelkező oldalakat büntették. Az elmúlt pár hónapban bőven volt idejük a webmestereknek rendbe hozni az oldalak hibáit, és azóta is várják a következő frissítést, hogy felszabaduljanak a büntetés alól.

A Google már korábban is igéretet tett arra, hogy gyakrabban hoznak ki új updateket, így hamarabb visszakerülhetnek az érintett oldalak a régi kerékvágásba.

John Mueller, a Google webmaster trends elemzője nemrég egy G+ hangoutban említette, hogy noha konkrét időpontot nem tud mondani, az garantált, hogy dolgoznak a folyamat gyorsításán.

Sajnos nincs mit tenni: türelmesen ki kell várnunk a Google következő frissítéseit. Így legalább jut időnk kijavítani saját oldalunk esetleges hibáit.

Google frissítés: panda és pingvin

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!