We understand, we deliver.

Mikor jön az új Pingvin és Panda frissítés?A hónapokkal ezelőtti Pingvin és Panda frissítések által sújtott webmesterek és weboldal tulajdonosok még mindig magatehetetlenül várják a Google következő lépéseit. A keresőóriás azt ígéri, gyorsít a folyamaton – de ezt már nem egyszer hallottuk.

Tavaly ősszel érkeztek a legutóbbi algoritmusok, melyek többek között a linkfarmokat használó, vagy alacsony minőségű tartalommal rendelkező oldalakat büntették. Az elmúlt pár hónapban bőven volt idejük a webmestereknek rendbe hozni az oldalak hibáit, és azóta is várják a következő frissítést, hogy felszabaduljanak a büntetés alól.

A Google már korábban is igéretet tett arra, hogy gyakrabban hoznak ki új updateket, így hamarabb visszakerülhetnek az érintett oldalak a régi kerékvágásba.

John Mueller, a Google webmaster trends elemzője nemrég egy G+ hangoutban említette, hogy noha konkrét időpontot nem tud mondani, az garantált, hogy dolgoznak a folyamat gyorsításán.

Sajnos nincs mit tenni: türelmesen ki kell várnunk a Google következő frissítéseit. Így legalább jut időnk kijavítani saját oldalunk esetleges hibáit.

Google frissítés: panda és pingvin

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com