We understand, we deliver.

A Google új menü kinézetet tesztelA Google új navigációs menüt tesztel. A felső menü ráncfelvarrásával minden menüpontot ellátnak egy ikonnal is.

Az eredmények kategóriáját jelző ikonnal bővül a menüsor, mely azon túl, hogy egy frisebb kinézetet biztosít a keresőóriásnak, segíti a találati listák szemléltetését is.

Google-logo

A Twitteren jelent meg a hír egy szemfüles felhasználó által:

Ahogyan a képen is látható, az ikonok alapvetően szürke színnel jelennek meg, az akítv ikon emelkedik ki közülük színesben.

Sem új menüpontokkal nem bővül a kinézet, sem további változások nem láthatóak, kizárólag az ikonok jelentik az újdonságot a felületen.

Te találkoztál már az új kinézettel?

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_google:
2
essb_pc_facebook:
10
essb_pc_linkedin:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com