We understand, we deliver.

A 11 legjobb ingyenes online email küldő eszközAhogyan a legtöbb embernek alapvető szükséglete a kommunikáció, így vállalkozásunknak is gyakran lehet olyan mondanivalója, amit meg szeretnénk osztani az érdeklődőkkel, rajongókkal, követőkkel, leendő és már meglévő ügyfeleinkkel. Megesik, hogy ez az üzenet túl hosszú egy közösségi médiában történő üzenethez, vagy túl koncentrált egy blogbejegyzéshez képest. Erre használjuk a hírleveleket.

A legegyszerűbb megoldásnak tűnik, ha a Gmailben titkos másolatban berakjuk az email címeket és már mehet is a hírlevél. Viszont itt egyszerre csak 100 címet tudunk hozzáadni és -valljuk be- nem is túl professzionális megoldás. Jobb módszer ha valamilyen eszközt használunk, és ezzel tervezzük meg és küldjük ki marketing leveleink tömegét.

Amennyiben a címlistád nem tartalmaz 2000-nél több címet, több ingyenes eszköz is van a profi kezelésükre. Mi bemutatjuk a legjobb megoldásokat most!

ingyenes-email-kuldes

Mit tartsunk a szemünk előtt, egy ingyenes e-mail marketing eszköznél?

A teljeskörű szolgáltatásokkal rendelkező email marketing eszközök tudása (MailChimp, ActiveCampaign, Constant Contact, stb.), jóval meghaladják egy egyszerű email küldő szoftver követleményeit. Segítenek az űrlapok és céloldalakon megadott adatok rendszerezésében, az e-mailek automatikus elküldésében és ütemezésében, az eredmények kiértékelésében, CRM rendszerekkel összekötve pedig az adatok komplex kezelésében. Mindez testreszabható, perszonalizálható, az adott márkához vagy szolgáltatáshoz, így garantálható, hogy a te e-mailed kiemelkedik a nyüzsgő spam áradatból.

Az ingyenes e-mail alkalmazások tipikusan az e-mail üzenetre fókuszálnak. Gyakran nem is lehet testre szabni a levél megjelenésének a témáját, vagy esetleg nem lehet eltávolítani egy egyedi hivatkozást a hírlevélből. Általában kevesebb automatizációs lehetőség vagy beállítási opció érhető el az ingyenes verzióknál. Természetesen sehol sem kapunk korlátlan e-mail cím feltöltési lehetőséget, a legtöbb szolgáltatás max. 2000 előfizetőig ingyenes.

Az ingyenes verziókban azt kapjuk tehát, hogy képesek vagyunk hírlevelet készíteni és kiküldeni. De mi a legfontosabb legelőször, a design, a tartalom? Fájó pont, de sajnos egyik sem. Az, hogy hogyan néz ki a hírlevelünk másodrendű probléma, először a közönségünket kell megtalálnunk és elkezdeni annak az építését. Ha megtaláltuk a releváns, témában érdeklődő, elkötelezett közönségünkket, és a listánk mérete elkezdett növekedni, akkor igénybe vehetünk fejlettebb szolgáltatásokat is és akkor már megéri fizetni is érte.

ingyenes-email-eszkoz

Lássuk a legjobb 11 Online alkalmazást e-mailek küldéséhez

TinyLetter Egyszerű és gyors hírlevelekhez

EmailOctopus Hírlevelek küldése az Amazon SES rendszerén keresztül

Benchmark Email E-mailek, amelyek mindenhol remekül néznek ki

MailChimp E-mailek küldése feliratkozásokhoz mobilalkalmazással is

Mailerlite E-mail sablon tervezés 1 perc alatt

Sendicate Testreszabott hírlevelek küldése gyorsan

Campayn E-mail küldése Gmail kapcsolatoknak

VerticalResponse E-mail és közösségi média egyben

SendinBlue Szegmentált címlista létrehozása könnyedén

Mailjet Automatikus és tranzakciós levelek küldése

Revue Egyedi e-mailek mentett tartalmakból

Sendwithus E-mailek küldése API-n keresztül

 

TinyLetter

Egyszerű gyors hírlevelekhez

TinyLetter

A TinyLetter a legegyszerűbb módja annak, hogy hírlevelet tudjunk küldeni, 100%-ban ingyenesen. Egyedi űrlapot tudunk készíteni, egyedi háttérképpel és minimális márkafeltűntetési lehetőséggel. Ez minden amit ez a szerkesztő felület engedélyez, lényegében egy szövegszerkesztőhöz hasonlítható eszköz. Írd meg a leveledet, formázd meg, és már küldhető is a levél. Statisztikában mindössze azt tudjuk megnézni, hány ember nyitotta meg a levelünkket az összes kiküldött levélből. A TinyLetter a MailChimp családhoz tartozik, a MailChimp vezetője azt garantálta, hogy a TinyLetter ingyenes lesz még sokáig. Ha bővebb szolgáltatásokra van szükséged, a címlista könnyen átvihető a MailChimp rendszerébe.

TinyLetter: Korlátlan e-mail küldés, Max. 5000 feliratkozó

Cégek akik velük dolgoznak: Elsősorban magán felhasználóknak ajánlott

 

EmailOctopus

Hírlevelek küldése az Amazon SES rendszerén keresztül (Simple Email Service)

EmailOctopus

Ez EmailOctopus segítségével már egy szinttel feljebb lépünk. Az Amazon SES rendszerét használva tudunk üzeneteket küldeni, de az EmailOctopus felületén kezeljük a listákat, és tervezhetjük meg az üzeneteket, illetve követhetjük az eredményeket. Itt már korlátozottan testreszabhatjuk leveleink kinézetét. A rendszer egy alapszintű “fogd és vidd” (Drag and Drop) módszerrel elérhető, a WordPress alap szövegszerkesztőjéhez hasonlóan tudjuk a leveleket Html vagy Rich Text (Vizuális) módban szerkeszteni. A meglévő sablon át tudjuk szabni de némi Html tudás szükséges hozzá.

EmailOctipus ingyenesen: Havi 62.000 E-mail, Max. 2500 feliratkozó

Cégek akik velük dolgoznak: Tedium, Tickettailor

 

Benchmark Email

E-mailek, amelyek mindenhol remekül néznek ki.

Benchmark Email

A világunk élettere napról napra szűkül, viszont egyre többen olvasnak e-maileket napról napra. A BenchMark-al készült emaileket bárhol a világon el tudják olvasni, bárhol is éljenek. Az alkalmazás több mint kéttucat nyelvre lefordítja az e-mailek láblécében az információkat, és a leiratkozási oldalakat. Ez a regisztrált e-mail küldő alkalmazás Kínában is, tehát az e-mailek keresztül tudnak menni a nagy “Kínai Tűzfalon” is. Ez a rendszer már fejlettebb megoldásokat alkalmaz, Drag and Drop rendszerrel építhetünk emaileket, előregyártott sablonok és jól használható szerkesztő segíti a munkánkat. A felület beépített “inbox Checkert” tartalmaz, tehát még elküldés előtt ellenőrizni tudod, hogy leveled hogyan nézne ki a népszerű alkalmazásokban.

Benchmark Email Ingyenesen: Max. 14.000 levél küldése  Max. 2.000 feliratkozó

Cégek akik velük dolgoznak: Remax, Office Depot, Marriot

 

MailChimp

E-mailek küldése feliratkozásokhoz mobilalkalmazással is.

MailChimp

Az egyik legnépszerűbb e-mail hírlevélküldő alkalmazás, köszönhetően a barátságos majomkának, amely megismertette a Brandet. Ha már nem elég a TinyLetter egyszerűsége itt minden más egyben megkapható. Landoló oldal készítő, űrlapkészítő eszköz, marketingautomatizálás, listaszegmentálás, A/B tesztelési lehetőség, sokféle sablon, mind az ingyenes keretek között. A legjobb ok amiért a MailChimp-et érdemes választani az a mobilalkalmazás. Többféle mobileszközön is használható a Mailchimp felülete, minden lényegesebb funkció használható, akár egy gyors köremailt is küldhetünk az összes feliratkozóinknak.

MailChimp Ingyenesen: Max. 6 email havonta, Max. 2 000 feliratkozó

Cégek akik velük dolgoznak: Fader, Sweat, Magnolia Bakery

 

Mailerlite

E-mail sablon tervezés 1 perc alatt.

Mailerlite

A Mailerlite sablonjai bár egyedinek tűnnek, de mégis hasonló elredezésű mint a többi versenytársnak. Nincs korlátozva semmilyen eleme a sablonnak, így meg tudjuk változtatni a fejlécet, aláírást, háttérszíneket, és minden tartalmat is. A Drag-and Drop módszerrel 1 perc alatt elkészíthetjük egyéni e-mail sablonunkat. Hasznos kiegészítő modulokat is használhatunk (Dinamikus visszaszámoló óra, termékadatok beágyazása, videó hozzáadása, stb), így igazán interaktív lehet az e-mailünk.

Mailerlite Ingyenesen: Korlátlan e-mail küldés | Max. 1000 címzett

Cégek akik velük dolgoznak: BMW, Marvel, GoPro, Boredpanda

 

Sendicate

Testreszabott hírlevelek küldése gyorsan.
Sendicate

Több testreszabási lehetőségre lenne szükség? Hasonló kellene mint a TinyLetter csak tudjon többet? Akkor a Sendicate a megoldás. Az e-mail tervezésénél itt már egyszerűbb blokkokból lehet válogatni (oszlop, címsor, képek, videók). A tesztelést segíti, hogy a címlistát szegmentálni lehet, tehát egy részüknek pl. egy rövidebb emailt kiküldeni, egy részüknek pedig az email hosszabb verzióját. Néhány elegáns beépített témát is használhatunk és kiküldés előtt ellenőrizni is tudjuk a levelünk külalakját. Ha nem tudjuk befejezni egy email tervezését, a piszkozatokból gyorsan folytatni tudjuk a munkánkat.

Sendicate Ingyenesen: 2 E-mail küldése havonta | Max. 500 címzett

Cégek akik velük dolgoznak: Trendland, Bluethumb, Cool Hunting

 

Campayn

E-mail küldése Gmail kapcsolatoknak

Campayn

Már elkezdted megtervezni a hírleveled a Gmailben és a kapcsolataid elérhetőségét is ott tárolod? A Campayn segítségével közvetlenül a Gmailből vagy Yahoo mailből tudsz importálni címeket. A felület az összes alapvető funkciót tartalmazza az ingyenes lehetőségek között, az irányítópulton minden fontos információ egy helyen tekinthető meg. A tervező felület a szokásos Drag and Drop módszerrel működik, minden tiszta és egyértelmű.

Ha szűkös lenne az ingyenes keret, nem csak havi előfizetésre van módunk, hanem egyszeri e-mail küldési kampányokra is van lehetőség.

Campayn Ingyenesen: Max 25 e-mail küldése havonta | Max. 500 címzett

Cégek akik velük dolgoznak: AirBnB, Mercedes, Avon, Hyatt

 

VerticalResponse

E-mail és közösségi média egyben.

VerticalResponse

Nemcsak e-mailen oszthatod meg a történeteidet és eredményeidet a közönségeddel, a közösségi média is fontos felület számodra. A VerticalResponse ebben is segít neked. Az ingyenes előfizetésben is lehetőség van megosztani az emaileket a Twitteren, Facebookon keresztül, de az üzenetek ugyanúgy megérkeznek a címzett postafiókjába is. Az testreszabható landolóoldal tervezővel könnyen felépítheted a közönségedet, akár a Facebook vagy más csatornák irányából is. Az emailekben használhatsz idézetdobozokat, kuponokat, és képgalériákat is, és az üzenetek elküldését ütemezheted is.

VerticalResponse Ingyenesen: Max 13 E-mail havonta | Max 300 címzett

Cégek akik velük dolgoznak: Dole, Annie’s, Habitat for Humanity

 

SendinBlue

Szegmentált címlista létrehozása könnyedén.

SendinBlue

Egyszerre több hírlevelet szeretnék készíteni és azokat célzottan kiküldeni? Többezer címet szeretnél kezelni és követni, de hírleveleid csak egyes fókuszcsoportoknak küldenéd ki egyszerre? a SendinBlue a megoldás számodra. A címlistákat egyedi paraméterek szerint tudod szegmentálni, így a teljes listákat dinamikusan tudod kezelni. A paraméterezés lehetővé teszi, hogy csak egy szűk célcsoportnak küldj ki egy specializált levelet. A Drag-and-Drop szerkesztővel könnyedén tudsz dolgozni, és a marketingautomatizációs megoldással, szenzációs eredményeket érhetsz el a célzott listákkal.  Itt nem küldhetsz egyszerre sok emailt, de több kapcsolat közül tudod kiválasztani a megfelelőeket.

SnedinBlue Ingyenesen: 1 e-mail naponta | Max. 300 címzettnek

Cégek akik velük dolgoznak: Michelin, Asics, Spiegel

 

Mailjet

Automatikus és tranzakciós levelek küldése.

Mailjet

Első látásra a Mailjet csak egy egyszerű szolgáltató, amely tranzakciós levelek küldésére megfelelő. Micsoda tévedés! A Mailjet-et arra tervezték, hogy leveleket küldhess egy app-ból, testreszabott visszaigazolást, automata vevőszolgálati választ, szállítási értesítőt és minden egyéb napi rutinfeladatból származó levelet. De ez nem minden! A kampányok menüpont alatt, egy teljesértékű email tervező eszközt találsz, ahol előre elkészített sablonokkal és egyedi kódokkal megírt sablonokkal is tudsz dolgozni. Elemezni és menteni is lehet a beérkező e-maileket akár mellékletükkel együtt, kiváló eszköz egy kezdő vállalkozás számára.

SnedinBlue Ingyenesen: 1 e-mail naponta | Max. 200 címzettnek

Cégek akik velük dolgoznak: Microsoft, Avis, MIT

 

Revue

Egyedi e-mailek mentett tartalmakból.

Revue

A Revue eszközzel a mentett tartalmainkból tudunk gyorsan, és egyszerűen hírleveleket készíteni. Úgy tervezték, hogy az általunk megosztott vagy olvasott cikkeket, Twitter csatornát, Facebook bejegyzést, Instagram storyt, könnyedén beilleszthetjük az e-mailbe és természetesen a tartalmat testre is szabhatjuk. Az eszköz minden olyan tartalmat megmutat amelyet elmentettünk az oldalsávba, majd egy kattintással már a hírlevelünk egy eleme lesz. A standard e-mail tervezői elemek is elérhetőek, ez a leggyorsabb módja egy heti “mi történt velünk” hírlevél összeállításának.

SendinBlue Ingyenesen: Korlátlan e-mail küldés | Max. 50 címzettnek

Cégek akik velük dolgoznak: Jellemzően kisvállalkozások használják

 

Sendwithus

E-mailek küldése API-n keresztül.

Sendwithus

Szeretnél hírlevelet küldeni egy terminálon vagy az alkalmazásod API-ján keresztül, egy olyan vizuális szerkesztővel amely megkönnyíti a e-mail sablonok tervezését is? A Sendwithus a megfelelő megoldás, fejlesztői szemmel nézve. Ha ez túl bonyolultnak tűnik neked akkor nem ez lesz a te eszközöd. A Sendwithus olyan csapatoknak megfelelő, ahol mindent egyedileg szeretnének testreszabni, és az utolsó HTML programkód sorig ellenőrizni szeretnék a kiuküldött hírlevelet.  Ez a felület talán kissé több technikai megoldást kínál, de a lehető legnagyobb rugalmasságot nyújtja neked.

Sendwithus Ingyenesen: Korlátlan e-mail küldés | Max. 1000 címzettnek

Cégek akik velük dolgoznak: Autodesk, Couchsurfing, Postmates

 

A megfelelő alkalmazás kiválasztása sohasem egyszerű feladat. Egy e-mail elküldése szinte csak a töredék része a teljes kihívásnak. Ki kell dolgoznunk a stratégiát, listát kell építenünk, rendszeresen “tisztítani” kell, automatizálni kell amit csak tudunk, és integrálni a legtöbb eszközzel amihez csak hozzáférünk.

A modern üzleti kommunikáció jelentős része, még napjainkban is, E-mailes keretek között történik. Egy e-mail formája, arculata, stílusa, megfogalmazása, mind az adott cégre jellemző, egyedi megoldásokat kell tartalmazzon.

Hogyan legyen hiteles üzleti E-mail címünk?

https://www.klikkmania.hu/hogyan-legyen-hiteles-uzleti-e-mail-cimunk/

Az e-mailes kommunikáció még napjainkban is az egyik legáltalánosabb és legbiztosabb módszer az üzleti világban. A levelekre hivatkozhatunk, megőrizhetjük, egyes esetekben bizonyítékként használhatjuk, rendszerezhetjük őket. Véleményem szerint még sokáig napi szinten velünk marad az üzleti kommunikációban, ezért érdemes vele tervezni és ezzel fejleszteni üzleti kommunikációnkat.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
21
essb_pc_twitter:
17
essb_pc_google:
17
essb_pc_linkedin:
15

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com