We understand, we deliver.

Keresőoptimalizálás, SEO auditPrémium keresőoptimalizálás, SEO auditunk segítségével nem csak egy SEO szoftver által generált todo listával lesz gazdagabb, hanem egy SEO szakértő által, manuálisan összeállított, a weboldalára szabott tanulmányt adunk át, melynek csak egy fontos eleme a fejlesztői tennivaló lista. A Prémium keresőoptimalizálás audit elkészítése körülbelül 10 munkanapot vesz igénybe és legalább két munkatársunk dolgozik rajta, felhasználva a piacvezető SEO szoftvereinket is, mint a WEBceo, MOZ vagy a Screamingfrog.

Keresőoptimalizálás, SEO auditunk felépítése

 

Felhasználva több éves, prémium keresőoptimalizálásban szerzett tapasztalatunkat és gyakorlatunkat, kialakítottunk egy olyan SEO audit munkafolyamatot, melynek segítségével a eredmények, hosszú távon garantáltak.

  • SEO stratégia kialakítása:

Alaposan megismerjük az Ön üzleti céljait, weboldalának pontos felépítését, működését, erősségeit, gyengeségeit, majd mindezeket egy egységes SEO stratégiába integráljuk. Ez természetesen még kiegészül az előre definiált versenytársak weboldalainak a felmérésével. Végül az egyes feladatokhoz hozzárendeljük a felelős személyeket, legyen az ügyfél oldalon vagy ügynökségin és meghatározzuk a kivitelezéshez tartozó mérföldköveket.

  • Site architektúra:

Feltárjuk a weboldal architektúrával kapcsolatos összes hatékonyságot befolyásoló tényezőt a lehető legoptimálisabb keresőbarát felépítés kialakításának a céljából. Megalkotjuk az optimális belső linkarchitektúrát, melyhez társul egy megvalósítási terv, majd javaslatot teszünk a megfelelő sitemap generálási és pingelési szabályok kialakítására.

  • Kulcsszóeloszlás és tartalomoptimalizálás:

Vállalati célokon alapuló, versenytrás stratégiát figyelembe vevő, kulcsszó stratégia felülvizsgálata vagy kialakítása. Elsődleges kulcsszavak mellett az úgynevezett másodlagos, long tail kulcsszavak megfelelő integrálására irányuló feltáró munka, tanácsadás. Meglévő tartalom marketing stratégia felülvizsgálata és tartalomfejlesztésre irányuló tanácsadás.

  • Linképítési stratégia:

Megvizsgáljuk ügyfelünk és a megnevezett konkurensek weboldalának a linkprofilját. A feltáró munka eredménye alapján javaslatot teszünk megfelelő linkfejlesztési stratégia kialakítására, akár házon belül marad, akár kiszervezik ügynökségünknek.

Fontos megemlítenünk, hogy a SEO audit az egyik legfontosabb lépése a keresőoptimalizálásnak, de önmagában nem elég. A Google algoritmusa folyamatosan változik, nap mint nap látnak napvilágot újabb frissítések legyen az Pingvin, Panda, Kolibri vagy egyéb és akkor még a versenytársak folyamatos SEO munkájáról nem is beszéltünk. Így javasoljuk, hogy mindenképpen vegye fontolóra a SEO projektmenedzsment és tanácsadás szolgáltatásunkat is.

 

Legutóbbi Keresőoptimalizálás blog cikkünk

Webáruház SEO bakik, melyeket jobb elkerülni

Webáruházat üzemeltetsz, termékeid hasznosak, áruk is barátságos, mégsem érkezik elég látogató organikus forrásból? Ennek on-site, webáruház SEO okairól szeretnénk most lerántani a leplet. Ma a webshopok korát éljük, és sajnos nem elég a termékeket feltölteni az áruházba. Ahhoz, hogy a felhasználók megtalálják ezeket a keresőkben, számos olyan oldalon belüli beállítást szükséges eszközölni, melyek megkönnyítik mind a vásárlók, mind a keresőrobotok dolgát. Lássuk hát, mik lehetnek a legnagyobb hibák, és hogyan lehet ezeket megoldani. Tovább…

Amennyiben bővebben is érdeklik a keresöoptimalizálásban szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

SEO auditLinkfejlesztésMobil SEOAlkalmazás SEO

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
webceo-js:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com