Segíthetünk?

Blog

2024. február 07.

Hogyan kérhetünk teljes újraindexelést a Google-től

A forrásunkként megjelölt cikk bemutatja, hogyan lehet teljes újraindexelést kérni a Google-től.

Az újraindexelés segíthet a friss tartalmak gyorsabb megjelenítésében a keresési eredményekben. Különböző módszereket ismertet, például a robots.txt fájl módosítását és a Google Search Console használatát.

Fontos, hogy csak akkor használjuk ezt a funkciót, ha valóban szükség van rá. A teljes újraindexelés időigényes folyamat lehet, ezért megfontoltan kell alkalmazni.

A cikk hangsúlyozza az új tartalom gyors indexelésének fontosságát a keresési eredmények frissessége érdekében. Bemutatja, hogyan válthatunk ki újraindexelést az oldalunk vagy a tartalom egyes részeinek módosítása esetén. Az újraindexelés folyamata különböző időtartamokat vehet igénybe, és nem mindig azonnali hatást eredményez.

Fontos, hogy folyamatosan figyeljük az oldalindexelési állapotot a Google Search Console segítségével.

Összességében az újraindexelés lehetőséget kínál a friss tartalmak gyorsabb megjelenítésére a Google keresési eredményeiben.

Forrás:
https://www.searchenginejournal.com/how-to-trigger-a-complete-re-indexing/506211/

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!