Segíthetünk?

Blog

Youtube

48

2018. november 30.

Hatékony YouTube hirdetési stratégia

A YouTube az egyik legeffektívebb hirdetési platformmá vált az évek során. Néhány évtizeddel ezelőtt még sok marketing eszköz – például a televízióban való reklámozás – elég drága volt egy KKV számára. Mára a technológiai fejlődésnek köszönhetően sokkal költséghatékonyabban tudunk akár nagy tömegekhez is elérni – például videómarketing segítségével YouTube-on.

Ha szeretnéd közönségedet megszólítani, Te tudod a legjobban, hogy milyen technikák váltak be a múltban. Most ezeket a módszereket gondold újra és építsd bele a YouTube hirdetési stratégiádba. Íme néhány kulcsfontosságú lépés, amely segítségül szolgálhat stratégiád felépítésében:

  1. Határozd meg a márkád ‘területét’

Gondolj csak bele, a YouTube-ra percenként több mint 400 órányi tartalmat töltenek fel. Mégis hogyan lehetnél biztos benne, hogy ebben a kaotikus tartalom halmazban a célközönséged a Te videódat fogja megnézni?

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!