We understand, we deliver.

Új Google Cégem APIA Google új Google cégem API-val áll elő, egy új dashboarddal, mely több lokáció kezelésére alkalmas. Egyetlen regisztrált fiók képes több helyszín együttes kezelésére.

A Google azt mondja, hogy a mobileszközökön végzett helyi keresések száma évről évre nő, és egyre gyakoribb, mint az egyszerű mobil keresés. Részben erre adott válaszként a Google rendszeresen új funkciókkal bővíti a Knowledge Panel és a Google Cégem (GMB) szolgáltatásait.

google-cegem

A Google új GMB API-t, új ügynökségi dashboardot és új ügynökségi partnerprogramot jelentett be. Az API lehetővé teszi az ügynökségek számára többek között olyan tartalomkategóriák kezelését mint például a kereskedői leírások.

A Google számos ügynökségi partnerével együttműködve fejlesztette ki dashboardját, mely a gyorsaság igérete mellett lehetőséget kínál az alábbiakra is:

  • egyetlen regisztrált fiókkal korlátlan számú hely kezelésére
  • felhasználói csoportok
  • könnyebb munkafolyamatok a listák kezeléséhez.

A regisztrált ügynökségek már hozzáférést kaptak az új GMB eszközökhöz és funkciókhoz. Ha szeretnél te is a regisztrált ügynökségek közé tartozni, itt tudsz jelentkezni.

Az új dashboard a következő három hétben válik elérhetővé.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com