We understand, we deliver.

Új Facebook frissítés: Események promótálása!A statisztikák szerint havonta 400 millió ember használ Facebook eseményeket, ennek 30%-a pedig Facebook Oldal tulajdonosok által lett létrehozva. Annak érdekében, hogy a tulajdonosok a meghirdetett eseményeken keresztül minél több felhasználót érjenek el, a Facebook egy új funkciót vezetett be, amely nemcsak a népszerűsítésben, de a teljesítmények mérésében is óriási segítséget nyújt.

Az új funkció az elkövetkező néhány hónapban fog élesedni, és desktop, valamint mobil News Feed hirdetések formájában teszi lehetővé az események népszerűsítését. Korábban, az események promótálására szolgáló hirdetések csupán a desktop készülékeken, azon belül is csak a Right column részeken tudtak megjelenni.

Íme egy előnézet arra vonatkozóan, hogyan fog kinézni egy ilyen típusú hirdetés:

Új Facebook frissítés: Események promótálása

Hirdetés előnézet

 

Az új, esemény típusú hirdetéseknek köszönhetően (amennyiben egy ilyen esemény tulajdonosa vagy) most insightokat láthatsz a jobb oldali oszlopban, az esemény oldalon.

Ezen insightok-ból kiderülhet:

  • hány felhasználó találkozott (látott) a Facebook-on egy, az eseményedre mutató linkkel
  • hány felhasználó látta az eseményt
  • azon felhasználók száma, akik az „Ott leszek” vagy „Talán” gombra kattintottak, esetleg elmentették az eseményt

A Facebook azt is állítja, hogy az eventekkel kapcsolatosan további fejlesztések vannak kilátásban az elkövetkező hónapokban. Azonban, amíg ezek megvalósulnak, el tudjuk kezdeni az események hirdetését, amelyre két lehetőségünk is van a Hirdetések létrehozása által, vagy pedig a Power Editor használatán keresztül.

Forrás

 

Címke:
authorsure_include_css:
authorsure_hide_author_box:
post_views_count:
205
essb_pc_twitter:
1
essb_pc_facebook:
1

Főként AdWords és Facebook PPC kampányok tervezésével és menedzselésével foglalkozik, de sikeres SEO projektekben is részt vett már. Műszaki mérnök informatikus végzettségének köszönhetően erős technikai alapokkal rendelkezik, amely nagymértékben hozzájárul munkája hatékonyságához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com