Segíthetünk?

AI Vezérelt Landoló oldalak

Szeretnél egy olyan landoló oldalt, ami megduplázza, vagy akár megtriplázza az eddigi eredményeidet?

Unbounce landoló oldalak

A kanadai, mára piacvezető landoló oldal készítő megoldással egyszerűen, gyorsan, hatékonyan szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az Unbounce a legjobb választás lehet számodra, ha vállalkozásodban grafikusok, honlapfejlesztők és szövegírók hadának alkalmazása nélkül szeretnél komoly digitális versenyelőnyre szert tenni. A rendszer hazai viszonteladójaként költséghatékony módon építünk Neked landoló oldalakat, sőt egész honlapokat, melyekkel megelőzheted konkurenseidet, és eredményesen érheted el potenciális vásárlóidat – legyen a célod akár márkaépítés, akár sales vagy lead gyűjtés.

Az Unbounce jelentős erőssége, hogy a landoló oldalak készítésének valamennyi aspektusára saját megoldást szállít, ám nem hiányoznak a legjobb integrációk sem. Az illeszthető applikációk és eszközök segítségével így egyetlen rendszer valamennyi igényedet kiszolgálhatja. Az Unbounce zökkenőmentesen integrálható olyan népszerű e-mail marketing platformokkal, mint a Mailchimp, az AWeber és a Constant Contact, lehetővé téve a lead adatok egyszerű szinkronizálását. Sorban állnak olyan elterjedt CRM rendszerek, mint a Salesforce és a HubSpot, továbbá a Google Analytics és a Kissmetrics elemző eszközök, de a hazánkban gyakran használt popup generátor, az Optimonk is a listán szerepel. Ezek alkalmazása megsokszorozza a kampányok optimalizálási lehetőségeit, a potenciális ügyfelek hatékony megszerzését, valamint az adatközpontú döntések meghozatalát.

A folyamatosan fejlődő eszköztár, integrációs és funkciólista garantálja, hogy kampányaidban naprakész, a legújabb trendeket követő landolókra terelhessük a forgalmat. A rendszert használva ügyfeleink számára olyan landoló oldalakat építünk ki, melyekkel a lehető leghatékonyabb PPC kampányt tudjuk biztosítani. Erre folyamatosan bővített szaktudásunk mellett többek között az Unbounce A/B teszt lehetősége, illetve átfogó mesterséges intelligencia támogatása jelenti a garanciát. Nálunk tehát nem csak hirdetéseid lesznek a legjobb kezekben, de a landoló oldalak, ahova azokat irányítjuk, is minden elvárásnak maximálisan meg fognak felelni.

Nem tudod eldönteni, az Unbounce neked való-e? Nos, tapasztalataink alapján meggyőződésünk, hogy nincs olyan iparág, olyan cégméret, ahol a platform használata hátrányt okozna. Előnyös például e-kereskedőknek, szoftvercégeknek, tanácsadóknak – legyenek akár ügynökségek, akár szabadúszók –, de ide sorolhatjuk a B2B és B2C szektor első ügyfeleket szerző induló vállalkozásait, új termékeket bevezető cégeit, de a komplex adatbázisokkal és perszonalizált tartalmakkal dolgozó nagyvállalatait is.

Ügynökségi partner

A Klikkmánia, mint az Unbounce ügynökségi partnere, segítségével dizájn, szövegezés és forgalom terén felületeidből kihozhatod a maximumot – ráadásul költséghatékonyan! Mutatunk néhány indokot, miért válassz minket:

  • átfogó, naprakész szakértelmünkkel kizárólag a legfrissebb trendeket, megoldásokat szállítjuk,
  • több mint egy évtizedes platform tapasztalatunkra támaszkodva gyorsan és nagy hatékonysággal alakítjuk ki egyedi landoló oldalaidat,
  • minden esetben a legköltséghatékonyabb lehetőséget, a legjobb ár-érték arányt keressük,
  • jelentéseink tűpontosak, közérthetőek, és csak a fontos információt tartalmazzák,
  • csapatunk kezében landoló oldalaid a legjobb kezekben vannak,
  • szerezz általunk 20% kedvezményt előfizetésedre az első három hónapban!

Célirányos landoló oldalak

Várjuk megkeresésedet!

Miért a Klikkmánia az ideális partner?

Egy nyelvet beszélünk

Számunkra a legnagyobb öröm és egyben legnehezebb kihívás is, ha megismerhetjük egy újabb vállalkozás működését, céljait, számait. Ebbe hajlandóak vagyunk beletenni rengeteg időt és energiát és viszonzásul elvárjuk, hogy a partnerünk is ugyanúgy meghallgassa és megismerje a mi működésünket, logikánkat, nyelvezetünket. Ez minden sikeres együttműködésünk mozgatórugója.

Mindig lépéselőnyben

Dedikált kollégáink napi szinten követik a digitális marketing trendeket és hetente egy-egy workshop keretein belül megosztjuk egymással a tudást. Állandó belső továbbképzéseket tartunk, de nem riadunk vissza attól sem, hogy külsős trénerek képezzék csapatunkat. Rendszeresen tartunk ingyenes webináriumokat is, melyek mindenki számára nyitottak (lásd Tudástár). Folyamatosan teszteljük a legújabb AI alapú hirdetés optimalizáló szoftvereket és mindig a leghatékonyabbal dolgozunk. Ha kell sajátfejlesztésű eszközeinkkel is támogatjuk ügyfeleinket, hogy ők is megszerezzék a piacvezető pozíciót.

Klikkmania keresőmarketing ügynökség

Szeretjük a számokat

Annyira szeretünk számokkal dolgozni, hogy a megfelelő adatok és számok nélkül döntéseket sem hozunk. A teljes ügynökségünk működését a számok határozzák meg, legyen szó a belső munkafolyamatainkról, kollégáink értékeléséről vagy ügyfeleink kampányairól. Az adatvezérelt operációt piacvezető szoftverekkel és saját fejlesztésű eszközökkel támogatjuk.

Nem kertelünk

Garantáljuk a transzparenciát és az őszinte, nyílt beszédet a partnereinkkel, legyen szó bármilyen komplex és nehéz üzleti szituációról. Igyekszünk mindig egyértelműen és azonnal kommunikálni a problémákat éppúgy, ahogyan a sikereket. A mellébeszédet kerüljük, mert nem viszi előre az együttműködést és ugyanezt várjuk el az ügyfeleinktől is.

Komplex marketing szaktudás

A teljes adatvezérelt, ROI fókuszú digitális marketing arzenál ügyfeleink rendelkezésére áll. Hatással vagyunk az online ügyfélszerzés és forgalom generálás teljes folyamatára, köszönhetően annak, hogy a kiváló Google és Facebook Ads munkatársakon kívül, házon belül tudhatjuk a legjobb SEO, analitika és inbound marketing szakembereket is.

Minket értékeltek

Mennyire elégedett kollégáink kommunikációjával?

(4,5)

Mennyire elégedett kollégáink szakértelmével?

(4,6)

Mennyire elégedett az esetleges problémák kezelésével?

(4,7)

Mennyire elégedett szolgáltatásaink naprakészségével?

(4,5)

Összességében mennyire elégedett szolgáltatásaink minőségével?

(4,4)

(4.5)

Összeállítva az elmúlt 1 év ügyfélelégedettségi felmérés átlagos eredményei alapján (kb. 150 egyedi megkérdezés alapján)

(4.5)
(4,5)
(4,6)
(4,7)
(4,5)
(4,4)
Várjuk megkeresésedet!

Ügynökségünk senior munkatársai

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hazai piac legkiválóbb szakembereivel dolgozzunk együtt, ezzel is hozzájárulva ügyfeleink eredményeihez. Vezető munkatársaink sokéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a teljesítmény fókuszú, online hirdetések menedzselésében, ami kiegészülve ügynökségünk adatvezérelt szemléletével és piacvezető szoftveres támogatásával, egyenes utat jelent a sikerhez.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!