Segíthetünk?

Blog

2023. február 28.

Új Tiktok funkció

Egy új funkcióval bővült TikTok, ‘top products’ néven fut a creative centerben. 

A legjobban teljesítő appon belüli termékeket lehet az iparágon belül másokkal összehasonlítani, az elmúlt 30 napra visszamenőleg egyelőre.

Az összehasonlítás a következő lépések mentén történik:

Rászűrünk fő kategóriákra/termékcsoportokra és így olyan benchmark statisztikákat kapunk, mint megtekintési arány, átlag költség, stb…

Ezen felül ad ki videókat is, melyek népszerűnek számítanak a termék kategóriáján belül.

A táblázat jobb szélén a details-re kattintva találunk még több adatot és a videókat is.

A statisztikák megmutatják, hogy a hirdető hol áll az iparági átlaghoz képest az adott metrikákban, mely lehetőséget biztosít a pozíciónk felmérésében és annak erősítéséhez is segítség lehet.

Fontos, hogy a statisztika nem egy kimondott termékre, tehát pl. nem egy adott márka adott darabjára, hanem terméktípusokra ad adatokat, de viszonylag mélyebb szintre le tudunk menni a kampányokon belül.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!