Segíthetünk?

Blog

2022. november 17.

Itt az Instagram Explore oldali hirdetések futtatásának új elhelyezési lehetősége

A Meta hivatalosan bejelentette az Instagram Marketing API-n keresztül az “Instagram Explore home” hirdetés elhelyezést, amely lehetővé teszi, hogy hirdetéseket futtassanak az Instagram Explore kezdőlapon.

Október 4-én  jelentette be a Meta:

“A vállalkozások mostantól hirdetéseket helyezhetnek el az Explore home-ban, abban a rácsban, amelyet az emberek akkor látnak, amikor először érkeznek az Explore fülre”.

A fül mostantól hirdetéseket is tartalmaz, hogy elérhessék az embereket az őket érdeklő új tartalmak felfedezésének legkorábbi szakaszában.

November 11-én, pénteken a Meta bejelentette, hogy az Instagram Marketing API-n keresztül mostantól hirdetések is elhelyezhetők az Explore home-on.

Ez az új hirdetés elhelyezés minden jelenlegi Marketing API verzióban elérhető lesz, és nem igényel frissítést, a jelenlegi API-k működni fognak az új INSTAGRAM_EXPLORE_HOME elhelyezési lehetőséggel.

Ez az új funkció három új képességet hoz:

  • Hirdetések létrehozása
  • Hirdetések betekintése
  • Hirdetések előnézete

Az új INSTAGRAM_EXPLORE_HOME elhelyezési lehetőség mostantól használható hirdetések létrehozására.

Az Instagram Explore home-ra vonatkozó hirdetési teljesítményadatok az Elhelyezés szintű betekintéseknél érhetők el.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!