Segíthetünk?

Blog

2021. február 10.

Google Ads-fiókjainkat már portfólió ajánlattételi stratégiával is kezelhetjük

Már minden hirdető létrehozhatja és kezelheti a több fiókra kiterjedő ajánlattételi stratégiákat mind a Keresési, mind a Shopping-kampányokban.

A Google tavaly nyári bejelentése után februártól mindenki számára elérhető, hogy különböző fiókjai kampányait egyetlen portfólióba ötvözze, hiszen így könnyebb nagyobb teljesítményt elérni ezeken a fiókokon. 

David McNair, a GetYourGuide PPC menedzsere a következőképp vázolta fel ennek előnyeit:

„A különböző fiókok közti portfólió-ajánlattételi stratégiáit használva 14%-kal tudtuk növelni konverziós értékünket. A több fiókra kiterjedő ajánlattételi stratégia lehetővé tették számunkra az alapbeállítás egyszerűsítését, miközben több konverziós értéket termeltünk ugyanazon ROAS mellett. ”

De mi is az a portfólió szintű ajánlattételi stratégia?

Egy automatikus, célalapú ajánlattételi stratégia, amely több kampányt, hirdetéscsoportot és kulcsszót egyesít, és úgy állítja be az ajánlatokat, hogy azok elősegítsék a teljesítménycélok elérését.

A létrehozását követően a rendszer a Megosztott könyvtár menüpontban tárolja a portfólióstratégiát, innen lehet kezelni és követni a teljesítményüket.

További információ a fiókok közötti portfólió stratégiáiról a Google Ads Súgóban található.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!