Segíthetünk?

Blog

2021. október 04.

Google Ads: az “About this advertiser” funkció mostantól tartalmaz egy hirdetői oldalt

Az “Advertiser Page” lehetőséget ad a hirdetők számára, hogy megmutathassák a hirdetéseik integritását és még transzparensebben kommunikáljanak a termékükkel kapcsolatban.

A felhasználóknak lehetőségük lesz a korábbi hirdetések megtekintésére, 30 napra visszamenőleg. A Google reméli hogy ezzel az újítással arra bátorítják a hirdetőket, hogy jobban észben tartsák, hogy a korábbi hirdetéseik hatással vannak a jelenlegiekre és azok teljesítményére.

Az “Advertise Page” a futó, jóváhagyott hirdetések fogja tartalmazni, valamint a fiókjukban lévő információk alapján lesz generálva.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!