Segíthetünk?

Blog

2024. március 27.

Érdemes még várni a frissítés hatásaival kapcsolatban

A forrásunkként megjelölt cikk arról szól, hogy a Google 2024. márciusi alapvető frissítése folyamatosan zajlik, a weboldal tulajdonosoknak és SEO szakembereknek türelemmel kell lenniük.

Az aktuális algoritmus frissítésről korábban is írtunk, cikkünket ezen a linken olvashatod.

Danny Sullivan, a Google szakértője azt javasolja, hogy várjuk meg a frissítés teljes lefutását, mielőtt bármilyen változtatást végrehajtanánk. Sullivan kiemeli, hogy az esetleges rangsorolási csökkenések, amelyeket most tapasztalunk, lehet, hogy nem lesznek jelen, amikor a frissítés teljesen lefutott.

A cikk részletezi a március 2024-es alapvető frissítés indulásának időpontját és azóta bekövetkezett változásokat. Sullivan továbbá megemlíti, hogy más tényezők is okozhatnak pozíció és forgalom csökkenést egy webhelyen (pl. szezonális változások), melyeket szintén érdemes figyelembe venni.

Elolvasásra javasoljuk!

Forrás:
https://www.seroundtable.com/google-patience-core-update-37069.html

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!