Segíthetünk?

Blog

2022. november 29.

A Shopify egy új univerzális keresési funkciót tesztel

Az új funkció azonban árthat azoknak a kereskedőknek, akik úgy döntenek, hogy nem fizetnek a magasabb eredmények eléréséért.

A Google új vásárlási versenytársat tarthat a kezében. A Shopify egy új funkciót tesztel az alkalmazásában, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a platform összes kereskedője között kereshessenek.

Hogyan működik?

 Az új „Keressen bármire” keresőmezővel a korábban vásárolt termékek, a keresett kifejezésnek megfelelő kereskedők és a Shopify kereskedők által értékesített termékek között kereshetünk.

A teszt korlátozott számú felhasználó számára érhető el egyelőre. Arról nincs hírünk, hogy ki férhet hozzá a keresési funkcióhoz, meddig fog futni, vagy hogy valaha is kiadják-e globálisan ezt az újítást.

Az új univerzális keresési funkció azt jelentheti, hogy a Shopify kereskedőknek fizetniük kell azért, hogy elsőként jelenjenek meg a keresési eredmények között, vagy meg kell tervezniük SEO stratégiájukat. Ezenkívül az alkalmazás felhasználói és vásárlói csak az alkalmazásban található üzletekből származó találatokat látják, ami korlátozhatja bizonyos termékeknél megjelenített lehetőségeket. Ez azonban nem lehet probléma, mivel a platformon több mint 4 millió üzlet található. Arra is csábíthatja az eladókat, hogy más e-kereskedelmi platformokról helyezzék át üzleteiket.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!