Segíthetünk?

Blog

2024. január 29.

A Google Ads új helyre helyezi át a jelentéseket a felhasználói felület legújabb frissítésében

A platform frissítette felhasználói felületét néhány fiók esetében a navigáció és a munkafolyamatok szervezésének javítása érdekében.

A Google Ads frissített felhasználói felületet vezetett be kisszámú fiókhoz.

Bár az érintett fiókok más elrendezést, struktúrát és dizájnt fognak tapasztalni, fontos megjegyezni, hogy semmilyen eszköz vagy funkció funkcionalitásában nem történt változás.

Ezt a konkrét UI-változást, amely jelenleg a Manager-fiókok bétaverziójában van, a munkafolyamatok jobb megszervezése és az elérhetőség egyszerűsítése érdekében tervezték, mindezt úgy, hogy közben ugyanazok az eszközök továbbra is rendelkezésre állnak.

Ha nem találja a jelentéseit, amikor bejelentkezik a Google Adsbe, az azért van, mert azok átkerültek a “Betekintések és jelentések” részbe. Az összes teljesítményjelentése mostantól ott található.

Azzal, hogy a Google ezeket az oldalakat a navigációban egy egységesített részbe foglalja, az a célja, hogy könnyebbé tegye a hirdetések optimalizálásához szükséges teljesítményadatok megszerzését.

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!