We understand, we deliver.

Gyors hozzászólás lehetősége az InstagramonAz Instagram újdonságával lehetőségünk van gyorsan, de személyreszabottan reagálni emojik segítségével.

Az új lehetőség közvetlenül a megjelenő billentyűzet felett található, mely akkor válik láthatóvá, ha üzenetet, hozzászólást szeretnénk hagyni egy kép alatt.

Az Instagram ezzel gyors, de személyre szabott választ tesz lehetővé, ugyanis nem mindig ugyanazokat az emojikat kinálja fel válaszlehetőségként. Mindenki az általa leggyakrabban használt emojikat látja ezen a felületen, így tehát a másik fél semmit nem érzékel abból, hogy az eddigitől eltérő módot választottunk a hozzászóláshoz.

instagram-emoji

 

Az újdonság az Instagram legújabb frissítésével érhető el iOS és Android esetében is.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com