We understand, we deliver.

Google, mint az új álláskereső portál?Nemrégiben látott napvilágot a Google-nek egy újabb tesztfelülete, melyből egyértelműen látszódik, hogy a keresőóriás egy álláskereső felületet tesztel a keresési találati listába építve.

A kinézet illeszkedik a Google legújabb fejlesztéseibe, Dan Shure készített több képernyőképet a tesztről:

Google álláskereső portál

Az egyes kategóriákra, címkékre kattintva tovább bővíthetjük vagy épp szűkíthetjük a keresésünket és újabb találatokat kapunk. Illetve azt is megtekinthetjük, hogy valójában melyik álláshirdető oldal volt a forrás.

Google álláskereső portál

 

Az állásra kattintva pedig további információt láthatunk a hirdetésről.

 

Google álláskereső portál hirdetés

A Google keresőjében rengeteg olyan álláskereső, állásgyűjtő listaoldalakat találni, melyek rendkívül gyenge minőségűek és egyértelműen a hirdetésekre és a minél több átkattintásra gyúrnak, de semmilyen hozzáadott értékkel nem bírnak. Ugyanakkor jól szerepelnek az organikus pozíciókban, sőt akár hirdetik is magukat. Lehet, hogy a Google válasza erre egy saját álláskereső portál lesz?

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com