We understand, we deliver.

A Google bevezette a “licenszelhető” címkét és szűrőt a képkeresőbenJelenleg a módosítások béta-tesztje zajlik. Mint ismeretes, eddig is kereshettünk képeket a felhasználási jogok alapján, eddig azonban a “Felhasználási jogok” alatt legördülő menüpontok másak voltak, pl. “újrafelhasználható”, vagy “módosításokkal újrafelhasználható”.

Így nézett ki korábban: 

Képernyőfotó 2020-09-09 - 8.18.42

Ez most megváltozott: mostantól “Creative Commons-licencek” és “Kereskedelmi és egyéb licenszek” közül tudunk választani az említett ezen a fülön belül. Azt, hogy a képünk pontosan milyen licensszel rendelkezik, strukturált adatként adhatjuk meg a Google számára. 

Így ma már így néz ki: 

google-foto-kereses

A látványosabb változás az, hogy a képkeresőben egy kis “Licenszelhető” felirat fogja jelezni azt, hogy az adott kép újrafelhasználható. Azt, hogy pontosan milyen feltételekkel, a képre, majd a “Licensz részletek” feliratra kattintva tudhatjuk meg. 

google-foto-talalat

Cikkünk forrása: https://searchengineland.com/google-officially-launches-licensable-image-label-and-filter-in-image-search-339998 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com