We understand, we deliver.

Google+: 52 millió felhasználó személyes adata került kiMég októberben kelt szárnyra a hír, hogy megszűnik a Google+. Akkor arról írtunk mi is, hogy 500.000 felhasználó adatai kerültek veszélybe, most azonban sokkal nagyobb kárról olvashatunk.

Kiderült, hogy a korábban ismeretetett problémánál még nagyobb a baj: nem az volt az egyedüli biztonsági rés! Az újabb információk alapján a hírek már 52,5 millió felhasználó adatszivárgásáról beszélnek.

google-plus-adatok

Nem voltak biztonságban azok sem, akik profiljukat privátra állították, az ő személyes adataik is kikerülhettek. Milyen adatokról van szó? Név, email cím, de akár foglalkozásra utaló információk is publikussá válhattak.

A Google+ megszűnését már korábban bejelentették, ez a mostani botrány miatt kicsit megsürgették, de a tervezett augusztus helyett így is csak áprilisban fog megszűnni a közösségi oldal.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

3 hozzászólás

  1. Őszintén, nem nagy kár érte, hogy bezárják!
    Szinte a megjelenésétől kezdve használtam/használgatom, de sose volt szép, rendezett, átgondolt felület.

    Egyetlen jó húzása volt, de az is hamar megszünt, amikor a Google keresési találatok közt láthattuk, amiket a barátaink megosztottak.

  2. Pingback: Itt a vége: viszlát Google+ – Smart PPC

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com