We understand, we deliver.

Megszűnik a Google+Korábban szárnyra kelt a hír, hogy számos Facebook felhasználó adatai kerülhettek illetéktelenekhez. Úgy tűnik, a másik óriást, a Googlet sem kerülte el a probléma: közel 500 000 felhasználó adatai kerülhettek ki a cégtől.

Maga a Google ismerte el, hogy a Google+ felhasználói adatok illetéktelen kezekbe juthattak. Bár ők már márciusban tudomást szereztek erről, a pánik keltés elkerülése miatt csak most hozták nyilvánosságra ezt az információt.

Nem kis számról beszélünk, hiszen közel félmillió felhasználó adatai kerültek ki 2015 és 2018 között. Több mint 400 olyan külső forrást azonosítottak, amik úgy fértek hozzá információkhoz, hogy a felhasználó nem adott engedélyt rá.

google+

Bár a Google+ nem tartozik a legnépszerűbb közösségi plaatformok közé, a Google ennek következményeként úgy döntött, teljesen megszűnteti szolgáltatását.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
4
essb_pc_google:
10
essb_pc_linkedin:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com